سلام
بنده از طراحی وب زیاد سر درنمیاورم پس حرفی در ان مورد نمیزنم البته میدانم که ان هم وضع بهتری ندارد!
اما این حرف را زیاد تکرار کرده ام که یک راه حل برای مشکل هاستینگ است قبل از هرچیز بگویم که خودم هم جدا از این ها نیستم و همه ی این خطا ها را دارم
مشکل اصلی از طرف مدیران سرور است که وضع این طور شده است خیلی از دوستان بحث ریسلر هایی که با قیمت خیلی پایین سرویس ارائه میدهند میکنند
که بیشتر روز ها مواردی در این مورد داریم همین دیشب 2 مورد دیدم که یکی از ان ها هاست نامحدود را سالانه 15 هزار تومان میداد!
خوب شاید بگویید که چرا همه چیز به خاطر مدیران سرور سرور است؟
پاسخ این است در 90 درصد اوقات که فروش ارزان هاست از فروش ارزان ریسلر سرچشمه میگیرد
واقعا برای بنده سوال است که چه فروشگاهی را میتوان با سرمایه ای زیر 20 هزار تومان راه اندازی کرد؟ تنها چیزی که بجز هاستینگ به ذهنم میرسد دست فروشی در خیابان (فروش دعا و شکلات و ...) است شاید ان هم سرمایه ی بیشتری لازم داشته باشد!
خوب راه حل چیست؟
1)افزایش قیمت ریسلر
2)محدود کردن تعداد اکانت
3)خاموش کردن قابلیت اورسل
4)نفروختن (یا فروش با قیمت بالا) مستر و الفا و سوپر و مگا => دوستان کمی فکر کنیم مثلا زمانی که سوپر الفا میفروشیم حدود 4 واسطه وارد کار کردیم حال فکر کنید یک مشکل فنی برای سایت خریدار پیش بیاید
چه میشود ...... + 4 تا واسطه (با قول امید جان بچه) وارد کار کردیم که بعدا خودمان را به نابودی میکشند
به نظرم ریسلر برای طراح (و نه ریپر ) وبی است که میخواهد روی سایت های طراحی شده راحت تر مدیریت داشته باشد که این افراد هم کارشان درست است و به دنبال ارزانی نیستند یکی از ان ها را میشناسم که برای 1 گیگ ریسلر
بیش از 25 هزار تومان هزینه میکند...
همچنین سرور فروشان عزیز که در ادامه عمق فاجعه را توضیح میدهم
دوستان کمی منطق داشته باشید من یادم است که 6 7سال قبل که دلار هزار تومان بود برای خرید یک وی پی اس ویندوزی 20 تومنی رم 512 باید کلی بررسی میکردی اما الان وی پی اس رم 1 را میدهند 8 9 تومان
فکر کنم تنها بازاری که افزایش قیمت نداشته هاستینگ بوده
دوستان بنزین 100 تومانی شد 700 تومان اما سرور 20 تومانی شد 5 تومان ! فــــاجعه است !
شاید بگویید که عمق فاجعه ی سرور فروشی کجاست؟ شاید یکی مثل بنده برای تست برنامه هایش و ... استفاده کند و مشکلی ایجاد نشود
اما مشکل زمانی ایجاد میشود که یک فرد یک وی پی اس 5 تومانی را میخرد و روی ان دایرکت (سی پنل ) نال میزند و میشود ریسلر فروش ، هاست فروش و مدیر سرور!
- - - Updated - - -
سلام امید عزیز
این مورد را دیشب هم در یک تاپیک اعلام کردم (باز هم : تمام ایرادات به خودمم وارد است اما باید باهم مشکل را حل کنیم و این مورد را تمام کنیم)
دوستان چرا میگویند به مناسبت؟ راحت باشید! بگویید به بهانه ......
دوستان من مخالف تخفیف معقول ان هم یک تا 2 بار درسال برای چند روز نیستم!
اما ببینید این مناسبت ها پدر همه را دراورده
الان عید است
مدتی قبل 22 بهمن بود
و ...
تابستان هم که بحثش حدا و خودش فروش تابستانی دارد
دوستان این ها را جمع بزنید
3 ماه تابستان 3 هفته عید(1 هفته زود تر شروع شد) 10 روز دهه ی فجر و برای هر مناسبت ملی یا مذهبی دیگر هم یک هفته افر دهیم میشود چیزی حدود 4 تا 6 ماه از سال
مناسبتی که (به صورت میانگین ) یک روز در میان اتفاق می افتد ایا مناسبت است ؟ یا بهانه برای ارزان فروشی؟
- - - Updated - - -
دوستان شرمنده خیلی طولانی شد!
درضمن روی حرف من به فرد خاصی نبود سوء تفاهم پیش نیاید!
سال خوبی داشته باشید و موفق باشید