-
March 20th, 2015, 21:05
عضو انجمن
-
-
March 20th, 2015 21:05
# ADS
-
March 21st, 2015, 14:39
عضو جدید
پاسخ : سال نو مبارک - %20 تخفیف فروش ویژه سرور مجازی ایران از افرانت + کانفیگ رایگان + 10 گیگ فضای بک آپ رایگان + 256 مگ رم هدیه
1 - لطفا قیمت ترافیک اضافی رو مشخص کنید.
2 - محدودیتی رو پورت اعمال میکنید؟ مثلا برخی پورت ها یا پروتکل ها بسته باشند؟ یا فقط روی سیستم عامل خاصی باز/بسته باشند.
ویرایش توسط ostadomid : March 21st, 2015 در ساعت 14:41
-
-
March 21st, 2015, 17:01
عضو انجمن
پاسخ : سال نو مبارک - %20 تخفیف فروش ویژه سرور مجازی ایران از افرانت + کانفیگ رایگان + 10 گیگ فضای بک آپ رایگان + 256 مگ رم هدیه
درود بر شما
قیمت ترافیک اضافه به ازای هر 10 گیگابایت 4000 تومان/ماه است.
پورت سرور 100 مگابیت واقعی است و هیچگونه محدودیتی در استفاده از پروتوکول ها و پورت ها وجود ندارد اما در صورت بروز هرگونه سوء استفاده از پورت ها مانند انجام DDoS یا Port Flood سرور بدون اخطار قبلی معلق و شامل پرداخت جریمه خواهد شد
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
-
-
April 21st, 2015, 19:15
با سلام
بنده از این آقایون سه روز قبل سرور مجازی خریدم منتها پس از گذشت سه روز هیچ جوابی به تیکت پشتیبانی ندادن و هیچ رضایتی از خریدم ندارم در حال حاضر
-
-
April 21st, 2015, 20:07
عضو انجمن
من شخصا از ایشون عذرخواهی می کنم. به خاطر اتکی که از طرف سرور مجازی یکی از مشتریان روی شبکه ارسال می شده تعدادی از ipهای ما بلاک شده. ضمنا به خاطر یکسری مسائل قراره روز شنبه سرور به دیتاسنتر شرکت زیرسخت منتقل بشه و در این پروسه حداقل 1 روز سرور میخوابه و اینجوری شما بیشتر از ما ناراضی میشید. اگر میخواید ، یا انتقال سرور به دیتاسنتر صبر کنید که سرورتون قطعی نداشته باشه یا سرور رو ما الان ستاپ کنیم و براتون مشکلی نداشته باشه دو روز سرور قطع باشه یا پولتون رو پس بگیرید.
لطفا برای تماس سریع تو انجمن پ خ بدید.
-
-
April 26th, 2015, 01:57
دوست عزیز ما روز یکشنبه ی همین هفته اقدام به واریز کردیم تا الان که هیچی نبوده تا شنبه هم میفرمایید صبر کنیم والا ما هم بخاطر عشق و حالش سرور تهیه نکردیم و در قبال مشتریامون مسولیت داریم و بیش از این دیگه نمیدونم چیو باید بهونه کنم برای عدم ارایه ی سرویس طی این مدتی که سرویس بخاطر کوتاهی از جانب شما قطع بود
لطفا وجه ما رو عودت بدید الان چهارشنبه هست و ما سه روز رو نمیتونیم صبر کنیم که مشکل شما برطرف بشه
شماره حساب رو توی سایتتون دیروز تیکت کردم
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
shetab
من شخصا از ایشون عذرخواهی می کنم. به خاطر اتکی که از طرف سرور مجازی یکی از مشتریان روی شبکه ارسال می شده تعدادی از ipهای ما بلاک شده. ضمنا به خاطر یکسری مسائل قراره روز شنبه سرور به دیتاسنتر شرکت زیرسخت منتقل بشه و در این پروسه حداقل 1 روز سرور میخوابه و اینجوری شما بیشتر از ما ناراضی میشید. اگر میخواید ، یا انتقال سرور به دیتاسنتر صبر کنید که سرورتون قطعی نداشته باشه یا سرور رو ما الان ستاپ کنیم و براتون مشکلی نداشته باشه دو روز سرور قطع باشه یا پولتون رو پس بگیرید.
لطفا برای تماس سریع تو انجمن پ خ بدید.
- - - Updated - - -
دوست عزیز حدود 5 روز قبل فرمودید پول ما رو برمیگردونید منتها تا الان خبری نشده
لطفا هر چه سریعتر اینکارو انجام بدید تا مسله دوستانه فیصله پیدا کنه
-
-
April 26th, 2015, 09:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
marlonsat
دوست عزیز ما روز یکشنبه ی همین هفته اقدام به واریز کردیم تا الان که هیچی نبوده تا شنبه هم میفرمایید صبر کنیم والا ما هم بخاطر عشق و حالش سرور تهیه نکردیم و در قبال مشتریامون مسولیت داریم و بیش از این دیگه نمیدونم چیو باید بهونه کنم برای عدم ارایه ی سرویس طی این مدتی که سرویس بخاطر کوتاهی از جانب شما قطع بود
لطفا وجه ما رو عودت بدید الان چهارشنبه هست و ما سه روز رو نمیتونیم صبر کنیم که مشکل شما برطرف بشه
شماره حساب رو توی سایتتون دیروز تیکت کردم
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز حدود 5 روز قبل فرمودید پول ما رو برمیگردونید منتها تا الان خبری نشده
لطفا هر چه سریعتر اینکارو انجام بدید تا مسله دوستانه فیصله پیدا کنه
من هر چه گشتم شماره حساب شما رو پیدا نکردم لطفا یا دوباره تیکت کنید یا پ خ کنید
-