نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
هویت جعلی ؟؟؟ فعلا که اکانت های جعلی و حرف های بی مورد شما جعلی بوده ...
من تردیدی از خودم ندارم جناب شما ایدی اسکایپ یا یاهو یا تلفن بخواین بهتون میدم صحبت کنیم .
در مورد وفاداری من از 85% درگاه های واسط درگاه الان دارم و داشتم همه رو هم میشناسم و هر کی در مورد این 85% درگاه ها صحبتی انتقادی کنه جوابش را خواهم داد طبق شناختی که دارم چه این شرکت چه بقیه .
در مورد غیر قانونی شما نگران نباشید مملکت رئیس داره شرکت مدیر داره ما هم پدر مادر داریم قانون داره کشور ما اگر کار بنده خلاف بود زندان بودم فکر کنم به جرم قتل کردن یا ***ی....!!!!
شما قصه این موارد را نخورید شما قصه ابروی خودتان را بخورید که کل انجمن چه فکرهایی برای شما میکنند ...
لطفا سعی کنيد اسمی از زرين پال، زرين کارت، تسويه آنی و بدون کارمزد، سامان سيستم و ساير مسائل غير مرتبط با اين تاپيک نبريد تا نياز به پاسخ و شفاف سازی از سمت ما نباشه.
اصلا تبلیغ نمیکنید الان فکر میکنم با پست های شما جهان پی داره ورشکست میشه و همه میان به سوی شما ؟؟؟
نه عزیز تنها شما نیستی بزار لیست تجربه 6ساله رتبه بندی خودم را نشان شما بدم که فکر نکنید فقط خودتان درگاه میدید.
1 : Jahanpay - payline - parspal
2: Sibapal - pardakhtnet - sharjiran - mihanpal - shetabha - bazpardakht
این ها فعال هستند عزیزم 9 شرکت .
__________________________________________________ ______________
دسته از رده خارج شدگان :
Jaypal - mehrpay - shetab biz - shaparak24 - oxinpay - takpardakht- dinapay - ...
__________________________________________________ ______________
ببینید مردم هوشیار هستند 9 تا درگاه فعال هست و من از این 9تا 6تاش رو دارم دلیلی نمیبینم بیام با شما کار کنم این همه هستند بدونه ادعا شما سعی دارید امسالی مثله من را بکشانید سمت درگاه خودتون اما از الان بگم کاربران خودشان عقل دارند میدونند با کدام شرکت کار کنند . با تشکر .