سلام
این قسمت حرفتون رو خیلی قبول دارم
شاید دیده باشید افرادی مثل بنده و شاید دیگر دوستان گاهی سراغ این تاپیک ها میریم و اگر فروشنده رو تا حدودیی بشناسیم خرید میکنیم
اما به نظر شما این خرید برای بالا اوردن سایت واقعی هست؟ شاید یک فرد که تازه وارد دنیای مجازی شده چنین کاری کنه اما افرادیکه حداقل 5 تا7 سال تجربه در فضای مجازی دارند
هیچ گاه از این ها برای میزبانی حتی یک سایت استفاده نمیکنند و یک بایت اطلاعات مهم داخل این ها ذخیره نمیکنند
یا تست یک اسکریپت هست یا یک برنامه
و یا برای انجام یک کار تحقیقاتی کوچک است که کیفیت سرور در ان معنایی ندارد.
البته من با خوش بینی این حرف را زدم انشاالله که برای کار های خلاف (از قند شکن ساختن یا هک و ... ) استفاده نشه
مثلا دیروز من یک وی پی اس رم 512 10 هزار تومنی خریدم
یا مدتی قبل تر وی پی اس ارزان با دایرکت رایگان
قبل تر از ان 5 تومنی و ...
خوب چرا ؟
همه چیز در حد تست بود
برای مثال در یکی از سرور ها که kvm است هر روز 2 3 بار نصب مجدد انجام میدهم که نشان دهنده ی مهم نبودن اطلاعات روی ان هست
این وی پی اس ها گاهی از قیمت ای پی هم ارزان تر میشود ! یعنی برای ما خرید وی پی اس از گرفتن ای پی به صرفه تر میشود
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب با تمام این بحث ها قبول دارم که همین خرید ها نیز کار چندان خوبی نیست
و باعث رواج ارزانی می شود ( دودش به چشم خودمون میره که توی این کار هستیم) البته اگر کسی هم برای کار جدی خرید کند پس از 1 ماه به خوبی میفهمد که چه اتفاقی افتاده است .......
باتشکر از همه به خصوص استارتر عزیز و گرامی
ارادتمند شما
مهدی تمدن
- - - Updated - - -
والا دوست عزیز مشکل اونیه که پررنگ کردم
به مناسبت نیست
به بهانه هست!
(منظورم اون تخفیف های کم نیست که همکاران خوب میدن و ... منظورم اون 50 به بالا ها هست!)
والا الان عید هست
یک ماه قبل 22 بهمن
هر روز یک مناسبتی پیدا میشه
تابستان هم که دیگه خودش مناسبته اسمش فروش تابستانه هست
برای هرکدوم 1 هفته افر داده بشه
جمع بزنید
میشه نصف سال برای هر فروشنده
کم تر زمانی پیدا میشه که 2 3 تا افر توی این انجمن نباشه 99.99 هم با قول شما مناسبت داره ولی از نظر من بهانه هست
لطفا هیچ کدام از همکاران ناراحت نشوند طرف صحبتم فرد خاصی نبود!