http://www.webhostingtalk.ir/f216/111354/index3.html
اسپم نکنید اقا
طبق بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای :
کاربرانی که کار خلاف فحاشی به اسلام و دین و کشور عزیزمان کنند
کاربرانی که حساب بانکی هک کنند
کاربرانی که سایت غیر اخلاقی بالا بیاورند
کاربرانی که کلاهبرداری های مختلف سایت های پوکر قمار کنند
__________________________________________________ _
همه ی این موارد با وی پی ان انجام میشد توسط سود جویان بخاطره این جرمه وگرنه فروش سرویس های وی پی ان جرم نیست فروشنده فقط یک فروشنده هست و موظف هست اگر کلاهبرداری صورت گرفت روی سرور ان فروشنده باید ای پی ان کاربر را به پلیس یا مراجع قضائی بدهد . طبغ این قانون و پرونده ای که در فتا دارند و این پلیس سایبری رو این 4 تا خیلی حساس هست و برخورد میکند .
2: تا وقتی سازمان ف ی ل ت ر ی ن گ هست این سرویس های وی پی ان هم هست و باید باشه چون نباشه مردم از خیلی چیزها محروم میشند.
3: دولت هروقت بخواد میتواند با یک کلیک پورت های این سرویس ها را ببندد ولی این کار را نخواهد کرد طبق گفته ی سازمان شبکه زیر ساخت .
4: مردم باید درست و مناسب از سرویس استفاده کنند و ان هایی که درست استفاده نمیکنند اگر شکایتی بشه انگاه 100% به دام قانون خواهند افتاد .
5: امیدوارم این قوانین جدید و قانونی که عنوان کردم متوجه شده باشید زیرا خودم به شخصه در این ارگا ن ها حضور داشتم و رفتم و اسپم کردنوت را در تاپیک ها کنار بزارید با تشکر
هر چیزی درست استفاده نشود و تبدیل به خلاف شود جرم محسوب میشه نظر شخصی من هست .
در ضمن نپرسید که به من چه ارتباطی داره چون اینجا پادگان جهان پی هست و بنده به عنوان کاربر و عضو انجمن فعال باید جواب شما را میدادم که بی دلیل و ندانسته حرف نزنید .