اولین درگاهم زرین پال بود... بعد رفتم روی پی لاین ... یک سال روی پی لاین بودم و بعد چند هفته روی پارس پال منتقل کردم و نهیتا رفتم روی جهان پی و الان بیش از یک سال نیم هست که روی جهان پی هستم و هیچ مشکلی نداشتم.
کاربر پسند و تقریبا بی نقص هست.
اولین درگاهم زرین پال بود... بعد رفتم روی پی لاین ... یک سال روی پی لاین بودم و بعد چند هفته روی پارس پال منتقل کردم و نهیتا رفتم روی جهان پی و الان بیش از یک سال نیم هست که روی جهان پی هستم و هیچ مشکلی نداشتم.
کاربر پسند و تقریبا بی نقص هست.
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
ببخشید اقا جهان پی انتقادی که گفتم را کی این امکان را اضافه میکنید ؟
با سلام
اطلاعات وارد شده پیش فرض بوده و با همون اطلاعات درگاه شما فعال می باشد
لطفا درگاه خود را تست کنید احتمال دارد از سمت شرکت پرداخت الکترونیک سامان غیر فعال شده باشد .
- - - Updated - - -
ان شالله در بروز رسانی بعدی اطلاعات تکمیلی از شما دریافت می شود
سپاس
سلام
بار سوم هست این موضوع رو مطرح میکنم امیدوارم پاسخ بگیرم
ussd کی فعال میشه؟
ایا هنوز امکان دریافت درگاه اختصاصی وجود دارد؟
باتشکر
ان شا الله سال خوبی داشته باشید![]()
شما چطور بر خلاف قوانین جرائم رایانه ای به سایتهای فروش فیـلـترشکن درگاه میدهید؟
نظارتی روی درگاه هاتون ندارید یا عمدا چشم پوشی میکنید؟
از جهان پی معضرت میخوام که من جواب میدم ...
------------------
خوب فک کنم این دومین درگاهی هست که شما دارید میاید این جمله رو میگید !!!
امید وارم مولتی نباشید شما !!
اینجاست که میگن اگه مشکلی داشته باشه این کشور خودش قانون داره فضولیش به شما اومده ؟!
---------------
بازم از جهان پی بابت دخالت معضرت میخوام![]()
http://www.webhostingtalk.ir/f216/111354/index3.html
اسپم نکنید اقا
طبق بند ج ماده 25 قانون جرائم رایانه ای :
کاربرانی که کار خلاف فحاشی به اسلام و دین و کشور عزیزمان کنند
کاربرانی که حساب بانکی هک کنند
کاربرانی که سایت غیر اخلاقی بالا بیاورند
کاربرانی که کلاهبرداری های مختلف سایت های پوکر قمار کنند
__________________________________________________ _
همه ی این موارد با وی پی ان انجام میشد توسط سود جویان بخاطره این جرمه وگرنه فروش سرویس های وی پی ان جرم نیست فروشنده فقط یک فروشنده هست و موظف هست اگر کلاهبرداری صورت گرفت روی سرور ان فروشنده باید ای پی ان کاربر را به پلیس یا مراجع قضائی بدهد . طبغ این قانون و پرونده ای که در فتا دارند و این پلیس سایبری رو این 4 تا خیلی حساس هست و برخورد میکند .
2: تا وقتی سازمان ف ی ل ت ر ی ن گ هست این سرویس های وی پی ان هم هست و باید باشه چون نباشه مردم از خیلی چیزها محروم میشند.
3: دولت هروقت بخواد میتواند با یک کلیک پورت های این سرویس ها را ببندد ولی این کار را نخواهد کرد طبق گفته ی سازمان شبکه زیر ساخت .
4: مردم باید درست و مناسب از سرویس استفاده کنند و ان هایی که درست استفاده نمیکنند اگر شکایتی بشه انگاه 100% به دام قانون خواهند افتاد .
5: امیدوارم این قوانین جدید و قانونی که عنوان کردم متوجه شده باشید زیرا خودم به شخصه در این ارگا ن ها حضور داشتم و رفتم و اسپم کردنوت را در تاپیک ها کنار بزارید با تشکر
هر چیزی درست استفاده نشود و تبدیل به خلاف شود جرم محسوب میشه نظر شخصی من هست .
در ضمن نپرسید که به من چه ارتباطی داره چون اینجا پادگان جهان پی هست و بنده به عنوان کاربر و عضو انجمن فعال باید جواب شما را میدادم که بی دلیل و ندانسته حرف نزنید .
ویرایش توسط مینا-صیفی : March 20th, 2015 در ساعت 16:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)