دوست عزیز بعید میدونم هیچ دیتاسنتری سرور نو ارائه بده
مخصوصاً هتزنر
اصلاً شدنی نیست یعنی سرورهای کنسلی رو دیتاسنتر دور بریزه؟
اون هزینه ی ستاپ رو دیتاسنتر برای خودش میگیره و به معنی نو بودن سرور نیست
از نظر من که با چند دیتاسنتر کار کردم به این تجربیات رسیدم
رد استیشن : زمانی با ایران مشکل داشت و یادمه خیلی مارو اذیت کرد و در برخی شهرها سایتهای روی رداستیشن باز نمیشد(الان حتماً رفع شده)هتزنر : سال 89 و 90 یادمه سرور ex60 داشتم(البته با همین مدلی که الان در سایت هست تفاوت داشت) از هتزنر ولی متاسفانه هر سه سرور ما هاردشون خراب بود و سرور هر 3 ساعت آورلود میداد و مجبور بودیم به سرور ریستارت بدیم که بعد از بررسی هارد توسط دیتاسنتر خود دیتاسنتر گفت هارد مشکل داره(اونم هر سه سرور)البته الان شنیدم بهتر شده هاردها ، ولی تیم پشتیبانی لج باز و پولکی داره بابت یه سی دی وی ام ور گذاشتن هزینه میگیرند یا باید لارا بگیرید و ...Xlhost:مدیریت ایرانی و ساپورت فوق قوی حتی وی ام ور هم رایگان نصب و کانفیگ میکنند و سرور های بسیار قدرتمند و حرفه ای .اما مشکلاتش حساسیت بالا به ابیوز و تیم پشتیبانیشون اصلاً پولکی نیستند ولی خیلی از پاک بودن شبکه میترسند و اگر بترسند از شما بابت ابیوز و ... اصلاً باهاتون سرور رو تمدید نمیکنند.هزینه ی سرور ها هم بسیار بالاست سروری که ماهی 200 هزار تومن در هتزنر هست در xlhost ماهی 1 میلیون تومان هستovh :راضی بودم ازش مخصوصا زیر حملات دیداس خیلی خوب جواب میده و سرور ها کیفیت خوبی دارند فقط پشتیبانی اصلاً نداره انگار.قیمت سرورها هم به صرفه هست .با پاسپورت ایرانی هم میتونید پنل بگیرید