نوشته اصلی توسط
mehdi741
ضمن عرض سلام و خسته نباشید قیمت نرم افزار با تخفیف چند در میاد داداشم
سلام دوست عزیز
قیمت هر یک از پکیج ها ۲۰۰ هزار تومان هست که به مناسبت عید با تخفیف ۷۵ هزار تومان می تونیم تقدیک کنیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hostfire
ایشون توسط بنده شدیدا تاید میشن
یعنی انصافا پشتیبانی ای که ایشون دارن رو تو کل نت پیدا نمیکنید
چند شب پیش من نرم افزار رو خریدم و مشکل داشتم تو نصب و اجرا و همه چیزش کلا ! از ساعت یازده تا 4 صبح با بنده بیدار موندن خیلی محترمانه راهنمائیم کردن ، تو این پنج ساعت لحن ایشون حتی یک هزارم درصد از احترام اولیه ای که میزاشتن تغییر نکرد ، با تیم وویر مشکل من رو حل کردن ، اصلا یه پارچه آقاست
مام هرکاری کردیم شماره کارت بدم که هزینه پشتیبانی براشون بریزم اصلا قبول نکردن
واقعا ادمایی مثل ایشون یک در هزار تو نت پیدا میشه!
واقعا ممنونم از لطف و محبتتون جناب گنجه عزیز
بینهایت خوندن این پیام برام با ارزش بود که تونستیم کاری کنیم شما دوستان عزیز از ما راضی باشید ....
پشتیبانی کامل و درست تنها وظیفه ماست جناب گنجه و اگه چند برابر اون زمان هم طول می کشید تا کار شما کامل بشه ... وظیفه ما بود که تمام سعی و تلاشمون رو کنیم. و هیچ هزینه ای هم بابت پشتیبانی امکان نداره ما بگریم چون وظیفه ماست ... و واقعا خوشحالم که راضی هستید
امیدوارم که از نرم افزار کاملا راضی باشید و باز هم تشکر از لطفتون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
soloserver
آقا ما که خریدیم ولی فقط برنامه اول با شماره ساز و یک برنامه برای شماره سریال سخت افزار داده شد که برنامه وایبر مارکتینگ اجرا نمیشد !
زنگ زدم جوابگو نبودند
با عرض معدزت خواهی فراوان از جناب بیات .... من تو تماس به شما توضیح دادم ... اما چون سو تعبیری ایجاد نشه اینجا هم جواب میدم ...
متاسفانه قبل عید هست و اکثر بچه های ما رفتن مرخصی و من و شریکمون هم به دلیل اینکه فردا سفر داریم ... دنبال بعضی از کارهامون رفته بودیم ....که این باعث شد یک ساعت دیر به جتاب بیات جواب بدیم .... و ازشون واقعا معذرت می خوام .... سافرششون هم تحویل داده شد ...
دوستان عزیزی که یاهو پیام میدن و یا خرید می کنن ... ما به دلیل مسافرت از فردا صبح تا ۴-۵ عصر دسترسی به اینترنت نداریم ... اما پاسخگوی تلفن ها هستیم .... امیدوارم ما رو بابت این غیبت ببخشید ....
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SYAS
امکانش است بمناسب عید بیشتر تخفیف بدهید ؟
والا دوست عزیز این نهایت تخفیفی هست که ما می توینم بدیم ... و واقعا برامون بیشتر از این مقدور نیست ... ازتون معذرت می خوام ... اما باور کنین نرم افزار بی نقص کار می کنه و اصلا مثل نرم افزارهای قدیمی شما رو دچار مشکل و رسیدگی مداوم نمی کنه ... سایت های مختلفی نرم افزار مشابه ما رو ۱۵۰ هزار تومان میفروشن ...
فکر می کنم این قیمت تا حدی منصفانه باشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ppscoir
سلام
ببخشید این نرم افزار Vibermarketing و viber filter نوشته خود شما هست؟
سلام دوست عزیز .... نه کار ما نیست ... ما با یک تیم روسی کار می کنیم ..... که این نرم افزار ها رو برنامه نویسی می کنن ... و کرک ... حتی نرم افزار وایبر ادز که خیلی ها پیام دادن و گفتند نرم افزار ایرانی هست .... باید صادقانه بگم که کار ایرانی نیست ... و هر یک از دوستام خواست سایت ارجینالش هم براشون میفرستم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mibfa
قیمت نهایی پک چند میشه با تخفیف
حقیقتش دوست عزیز نهایت تخفیفی که می تونیم بدیم همین مقدار هست ... و ۷۵ هزار تومان ... اما دوستان اگه بخوان می تونیم یک بانک شماره یا تفکیک یک مقدار شماره هم به عنوام هدیه براشون انجام بدیم ... که راضی تر باشند