نقل قول نوشته اصلی توسط vPsPersia.COM نمایش پست ها
سلام به همه دوستان عزیز .

لطفا کسانی که سرور دارند در این تاپیک شرکت کنند ، حتی کسانی که Reseller دارند هم شرکت نکنند

با توجه وضع فجیه بوجود آمده ( افزایش هاستینگ ) متاسفانه بازار خراب شده و هر بچه ای برای خودش هاستینگ زده .

حاصل کار به دلیل نا کارامد بودن و کیفیت ضعیف این هاستینگ ها به ضرر ما ها شده و بی اعتمادی را برای ما حاصل آورده .

شاید قدیم به دلیل وضع بهتر کسی حاضر به تحقیق هم نمیشد ، اما الان باید 1000 تا دلیل مناسب داشته باشی و کلی Award و رنک داشته باشی . یا اینکه کسی معرفی کرده .

بر این اساس تصمیم بر این گرفتم که این تاپیک رو بزنم و طرح پیشنهادی خودم رو بگم

طرح من اینه که با توافق دوستان ، یک رنج قیمت برای سرویس های مختلف در نظر بگیریم و افراد هم در صورت به نتیجه رسیدن به بحث اونو قبول کنند و در سایت ها اعمال کنند

هدف من اینه که جلوی خورده فروشی و کم فروشی رو بگیریم . جلوی 100 گیگ رسلر ماهی 3 هزار تومان و

سرور مجازی اختصاصی با رم 10 گیگ ماهی 5 هزار تومان .

دوستان میداند من چی میگم

چون که اول طرح هست ، ما یک رنج دست بالا میگیریم و بعدا با نظر جمع تغییر میدیم .

مثلا سرور مجازی با رم 256 رو حداقل 15 هزار تومان بگیریم ، تا 30 هزار تومان .

این انتخاب قیمت با نظر جمع انتخاب میشه . ما برای هاست - رسلر - VPS - VDS تعیین قیمت می کنیم .

سرور هم که دست ما نیست و دیتاسنتر .

دوستان لطفا نظرشان رو بفرمایند و سعی شود که تاپیک را در راستای موضوع ادامه بدیم و از بحث های انحرافی کم کنیم .

همچنین اگه شرایطی ایجاد بشه که مدیران سرور عزیز با خورده فروش ها جدا بشوند ، خیلی خوبه

بحث ها و جدل های اضافی به PM انتقال داده بشه خیلی بهتره
به نظر من قیمتهای پیشنهادی نظام صنفی رایانه ای برای هاست معقول و منطقی بود. من قیمتهامو طبق اون تغییر دادم.
جالبه قیمت هاستهای با حجم بالام تغییر چندانی نکرد. هاستهای حجم پایین یه کم گرون شد که منطقیه. کلا هاست اگر ارزون باشه مسلما برای ما هم صرفه اقتصادی نداره که بخوایم پشتیبانی کنیم.
من بهرحال شدیدا موافقم و توصیه میکنم با مراجعی مثل نظام صنفی هم همکاری و هماهنگی داشته باشیم. بهرحال اونها مرجع خوبی هستند.