-
March 19th, 2015, 18:21
عضو انجمن
پاسخ : رشد قارچی سایت های چتروم!
داشتیم مشتریانی سن بالا حدود 30 سال به بالا که بچه هم داشتند اما باز هم دنبال چت روم بوده اند
برای اون دوستی که گفتند از چت روم نمیشه پول درآورد باید بگم برای اون هم میشه فقط باید روش پول درآوردن از اون رو بدونید
ما یه چت روم برای مشتری آماده کردیم و اون بنده خدا 3 برابر پول چت رومش رو درآورد از همون !
-
-
March 19th, 2015 18:21
# ADS
-
March 19th, 2015, 18:33
پاسخ : رشد قارچی سایت های چتروم!

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
بله حرف شما صحیح هست البته قصد توهین نداشتم به کسی، بله قبول دارم که چت روم های درست هم وجود داره.
ببینید بیشتر ما از همون سن وارد اینترنت شدیم (حالا چندسال بالاپایین) اما هیچ وقت یادم نمیاد که این قدر بد با سرویس دهنده ها برخود کنیم.
نمیگم من خوب بودم نه! کلا همه ی هم سن و سالی ها همین طور بودن حداقل احترام به بزرگ تر سرشون میشد.
والا دیروز یکی از کاربرا که به گفته ی خودش 15 ساله هست به خاطر این که چندن تخلف داشته و ... ساسپند شده بود (به مدت 72 ساعت) امده کل خاندان ما رو به "عذر میخوام" فحش بسته از نوع بدش
خوب ما کی این طور بودیم؟ .......
درسته عزیز ... نصل جوان متعصفانه نصل پرخاش گری هست و به جرعت میگم 90 درصد نصل جوان به این صورت هستن که تند برخورد هستن ...
تا میشه باید سازش کرد در غیر این صورت هم طبق قوانین شرکت باید برخورد بشه ...
اگر استفاده خلاف داشته خوب مسدود شده ... اگه توحین کرده طبق قوانین شما میتویند باحاشون برخورد کنید !!!
درسته من طرف دار نصل جوان هستم اما خوب بعضی وقت ها صبر جواب نمیده در مقابل بعضی ها و باید مطابق قوانین برخورد بشه ...
متعصفانه وضع جوری شده که تربیت فرزند افداه مرحله آخر تو یک خانواده برای هیمن من هم توی خیلی جاها این نوع افراد رو روزانه میبینم اما خوب چه میشه کرد بعضی ها با صحبت درست میشن بعضی ها با زور !! و بعضی ها هم که کلا هیچ قلقی ندارن !!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sht-design
داشتیم مشتریانی سن بالا حدود 30 سال به بالا که بچه هم داشتند اما باز هم دنبال چت روم بوده اند
برای اون دوستی که گفتند از چت روم نمیشه پول درآورد باید بگم برای اون هم میشه فقط باید روش پول درآوردن از اون رو بدونید
ما یه چت روم برای مشتری آماده کردیم و اون بنده خدا 3 برابر پول چت رومش رو درآورد از همون !
سلام خدمت شما ...
از چت روم هم یمشه اما فقط چند درصد خاص میتونن پول در بیارن ! اونا هم تبلیغات چت روم های دیگه رو میگیرن میازن ... شما توی گوگل همین الان یه سرچ کنید چت روم هر چت رومی که وارد بشد 10 تا پاپ اپ تبلیغاتی براتون باز میشه !! بیرون و داخل رو تا جایی که تونستن بنر زدن و ...
خوب این کار ها رو نمیشه اسمشو گزاشت درامد زایی چون دیگه اون سایت سایت حساب نیمشه و همه جاش پر از تبلیغات هست ... برای هیمن من کلا اینگونه چت روم هارو مد نظر ندارم که اسم چت روم روشون قرار بدم !
ویرایش توسط Mr.Pouria : March 19th, 2015 در ساعت 18:30
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید