از روی تجربه ovh پیشنهاد میشه
از روی تجربه ovh پیشنهاد میشه
بنده دیتا سنترهای Yesup Ecommerce Solutions Inc و iWeb Technologies Inc رو به شما پیسنهاد میکنم چون اکثریت وب سایتهای صاحب نام ایرانی به
روی این دیتا سنترهای کانادایی میزبانی میشن !
یه آفر هست که شخصا تهیه کردم از Yesup خیلی هم برصرفه هست ازشم راضی بودم طی این 3 سال ...
"یاحق"
در دیتاسنترهای خارجی Hetzner - Xlhost - iWeb
در دیتاسنترهای داخلی افرانت و تبیان
موفق باشید
- - - Updated - - -
اولین هاست برای خرید از دیتاسنتر هتزنر مناسب است.
هم قیمت مناسبی دارند و هم پشتیبانی خوب.
شرکت ثبت شده و رسمی نیز هستن.
به زودی ...
اگر میخواید خیلی خوب سایتتون مانیتورینگ بشه و همیشه در حال برسی سرور باشند بهتره از هتزنر بخرید که بخواید ما میتونیم براتون هر نوع محصول هتزنر رو بدون هزینه اضافی و به روز با یورو تهیه کنیم براتون اگر نه نمیخواید abuse بیاد و زیاد کاری نداشته باشند بهتره از رد استیشن یا ovh خریداری فرمایید
که بازم بخواید ما براتون با هزینه بروز میخریم براتون
http://zarin-server.ir/index.php
رد استیشن که نه زیاد کاری ندارند ولی ovh تا اونجا که شنیدیم ولی استفاده نکردیم گفتن abuse نمیدن
شنیدید ؟ ما تجربه کردیم که میگیم ، خیر اینطور نیست..
اتفاقا دیتاسنتر های ovh و redstation خیلی حساس هستند مخصوصا ovh که معروف هست ..
برای این دوست عزیز بهترین گزینه همون hetzner هستهم از نظر پینگ و شبکه و باقی اولویت ها .. این دیتاسنتر برای ایرانی ها ثابت شده هست به همین خاطر یکی از بهترین گزینه هاست.
موفق باشید.
عزیزم شما کلا اخلاقت اینطوری هست؟
وقتی میگم تا به حال به ما 1 بار هم به ما abuse ندادن میخوای به زور بگی که میدن؟ شما مدیر رد استیشن هستید یا نکنه تو پنل مایی که واس خودتونم از جانب ما میگید
5 تا سایت داشتیم که به نظر بنده اگر رو سرور هتزنر بودن روزی فکر کنم 5 بار abuse میدادن ولی رو سرور های رد استیشنمون یه بارم ندادن پس خواهشا از جانب ما چیزی نگید که نمیدونید
احتمالا رو شما حساسن ولی تا به حال به ما یه بار از رد استیشن abuse نیومده و نمونه از ovh داریم به ایشون هم abuse ندادن
پیشنهاد مم دیتاسنتر ovh و سپس hetzner هست
برای هتزنر هم سرور زیرر هست به قیمت 400 که خیلیی عالی و بهصرفس
ram:64
cpu:6core 12thread cpre i 7 3930
hdd:4*240ssd-hwt-inic
از ovh هم سرور زیر با لایسنس رایگان هست
ram:32
cpu:amdopteron 4334
hdd:3*160ssd
به قیمت 350
و اگر با رم 64 و سی پی یو amd opteron 4386 بخوایید به قیجت 490
میباشد
▆ ID TELEGRAM: @AMIRMNOOHI
▆ HIGHHOST.ORG
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)