کدها عملکرد المان ها رو تعریف و مشخص می کنند دیگه ، نه؟
در واقع رفتار المان ها به کدها بستگی داره . در صورتی که شما برای قالب خودتون کدی بنویسید که مشابه با کدهای قالب دیگری باشه ، طبیعتا به این کار ریپ یا کپی گفته میشه .
درسته ، شما نمی تونید ادعا کنید که "مثلث" مال شماست و کسی حق نداره از این شکل هندسی استفاده کنه . اما زمانی که شما از ترکیب مثلث و دایره و مربع ، شکل هندسی یا طرح جدیدی ایجاد کردید ، شما صاحب اختیار اون طرح هستید . در ارتباط با کد هم به همین صورت .
خب چرا جلوی تولید چاقوی میوه خوری گرفته نشده ؟همین فایرباگ اگه مشکلی بود که اونا جلوتر از ما جلوشو میگرفتن با همون قانون کپی رایت
اینهمه توی روزنامه و جراید مطرح میشه که فلانی مادر زنش رو با چاقوی میوه خوری به قتل رساند.
فایرباگ یک نرم افزار کاربردی و مفیده که عده ای از اون استفاده غیرمفید می کنند . دلیل نمیشه به خاطر یه عده ، سایر افراد رو از وسیله یا محصولی محروم کنند .
ضمنا سیاست تولید کننده نرم افزار به این شکل بوده که مرورگرش رو به صورت کدباز منتشر کنه . دلیل نمیشه همه تولیدکنندگان نرم افزار و کدنویس ها از اون شرکت تبعیت و نرم افزارهاشون رو به همراه کد سورس و با باقلوا منتشر کنند .
اگه به اخلاق پایبند هستید ، چنین سفارش هایی رو نپذیرید .یه بنده خدایی یکقالب html آورده برای ما من با علم به اینکه مطمئنم قالب ریپ شده یک سایت دیگست ( با بررسی کدها) میگه به وردپرس برام تبدیل کن
من باید چکار کنم اینجور مواقع؟
خیلی ساده ست .