دوستان برای سرور تامین محتوای اپلیکیشن موبایل (که روی گوشی مشتریان ما نصب شده) نیازمند یه سرور مجازی هستیم!
این اپلیکیشن در حال حاضر روی حدود 200 هزار گوشی موبایل نصب شده و هر گوشی موبایل در روز دو نوبت به سرور سایت متصل شده و از یک دیتابیس خیلی ساده و سبک یک یا دو رکورد رو دریافت می کنه! دیتابیس و فرخوانی اطلاعات از دیتابیس سنگین نیست اما حدود چهارصد هزار مراجعه در روز مساله ای هست که می خوام دوستان کمک کنند که آیا امکان جوابگویی به این تعداد درخواست از عهده ی یک vps بر میاد؟ و اینکه دوستان در صورت امکان پلن های پیشنهادی خودشون رو اعلام کنند.
این مطلب رو اضافه کنم که شاید دویست هزار مخاطب رقم نسبتا زیادی باشه اما چون در حال حاضر در ابتدای طراحی سرویس هستیم فعلا برای هزینه محدودیت داریم و برای همین در یکی دو ماه آینده نیاز به vps هست تا انشاا... بعد از دو سه ماه بتونیم سرور اختصاصی خودمون رو تهیه کنیم.
فقط هزینه ی اشتراک ماهانه ی سرور مورد نظر هست و کانفیگ و ... نیازی نیست.
سرویس هیچ گونه ارسال ایمیل و دانلود بالا و ... نداره، تنها سرویسی که ارائه می شه همون اجرای وب سرویس به میزان حدود 400 تا 500 هزار بار در روز هست
این نکته هم اضافه کنم که سرویس مورد نظر در حال حاضر روی یک هاست اشتراکی بصورت VIP در حال اجرا هست و مشکلی هم نداره اما به مرور شاهد کند شدن سرویس هستیم برای همین تصمیم گرفتم به سمت VPS بیام
به عنوان مثال پلن با 2 گیگ رم اختصاصی و دو هسته ی 1.5 گیگ پردازنده کفایت می کنه؟
از راهنمایی و کمک شما دوستان کمال تشکر رو دارم![]()