درود،من قبلا کسی میامد برای مشاوره(زمانی که فروشگاه داشتیم) میگفتم شما که دارید مقایسه میکنید همان سامسونگ یا کلا اندروید بگیرید...
الانم همین :دی
من تبلتم اندروید هست،و بخاطر علاقه گوشی هم بعضی موقع ها میگیرم(اندروید)الان 1ماه هست که اس5دارم،اما ایفون 3جی به بد همه را داشتم به همراه ایپاد الانم یه 6دارم(6+ گرفتم بخاطر بزرگ بودنش و چون 2تا گوشی ها همراهم بود جلوه خوبی نداشت فروختم 6گرفتم) ،سامسونگ را بد عید 100٪ میفروشم،واقعا مشکل خاصی ندارم من بازی و برنامه چند تا معمولی نصب کردم اوکی بود،اما برای ایفون من هر روز 1 تا 3تا برنامه نصب میکنم خوب باشه نگه میدارم نه پاک میکنم،اصلا هنگ نمیکنه،داغ نمیکنه،هیچ مشکلی نداشتم این چند ساله،اما اندروید با این هنگ نمیکنه اما گاهی اذیت میکنه دلیل اصلیشم اینکه من با گوشی های ایفون کار کردم و چون هنگی نداشتن کوچک ترین مشکل حتی در حد1 ثانیه به چشم میاد،اندروید بخصوص این جدیدا + سامسونگ(اچ تی سی خیلی بتهره) باید گوشی باز باشی که هم بدانی چه طوری به قول معرف رفتار کنی:دی باگشی هم اینکه هرچند وقت عوض کنیش وگرنه مطمئن باشید خیلی اذیت میکنه،جسارت نشه اگر از نظر هزینه مشکل ندارید اصلا طرف چیزه دیگه نرید،6عالیه
یه گیفت کارت هم بگیر بهترین برنامه ها را نصب کن،شاید همان هارو تو اندروید رایگان نصب کنی اما کیفیتش اصلا قابل مقایسه نیست