-
March 14th, 2015, 19:34
عضو انجمن
پاسخ : ثبت سایت در ساماندهی

نوشته اصلی توسط
geniune
برای همون سربازان گمنامی که خیلی ها ازش یاد میکنید
آنها همکار رسمی نیستند (مثل ما (ما هم بیکار نیستیم برای اینترنت پاک تلاش میکنیم ))
آنها برای اینترنت پاک تلاش میکنند ...
درسته که برای کسب درآمد شاید دست به هر کاری بزنیم ولی باید از دید انسانی هم به مسئله نگاه کنیم که با این کارمون چند نفر ضرر میکنند
از مسائل جنسی زودرس بگیرید تا سرد شدن همسران نسبت به هم پس از دیدن ده ها و صد ها فیلم مورد دار
پس مشکل از قانون نیست مشکل از دید انسانیست که در تمامی جهان سعی شده تا جلوی انتشار این فیلم ها گرفته بشه ولی متاسفانه رسوم شیطانی (شیطان پرستی ) دست به ساخت چنین مواردی میزنند تا بشر رو در تنهایی غرق کنند و با انحراف آنها از ارزش هاشون افکارشون رو تخریب کرده و به راحتی به افکارشون نفوذ کنند و دست به تغییر بزنند ...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
حال از این مسائل که بگذریم در ستاد ساماندهی برای از بین بردن یک وبسایت سه راه وجود داره
1- فیل** شدن اون وبسایت توسط فعالان ساماندهی ( بررسی کنندگان گزارشات )
2- همکاران افتخاری ستاد ساماندهی که وبسایت ها رو رصد و درخواست فیل** میفرستند >
http://register.internet.ir/eftekhari/index.html
3- کاربران عادی که از وبسایت ها استفاده میکنند و در صورت دیدن مشکلی در مطالبشان مطلب رو گزارش میکنند >
http://filter.internet.ir/
همیشه راه درستی برای رسیدن به موفقیت هست ...

یا علی
رسوم شیطانی ؟ واقع نگر باشید
دوست عزیز خدا انسان رو آزاد افریده و بهش حق انتخاب داده ( اگه اعتقاد به این داشته باشید ) و بهش گفته این راه درسته این غلط هیچ کجا دستشو نمیگیره که نری این ور نری اون ور بجاش عقل بهش داده تا بد و خوب رو خودش با دید خودش انتخاب کنه پس ایا شما استغفرالله از خدا هم بالاترید که میخواید به زور انسان هارو به راه راست ببرید ؟
آقا منه نوعی نمیخوام برم بهشت زوره مگه ؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید
-
March 14th, 2015 19:34
# ADS
-
March 14th, 2015, 21:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
رسوم شیطانی ؟ واقع نگر باشید
دوست عزیز خدا انسان رو آزاد افریده و بهش حق انتخاب داده ( اگه اعتقاد به این داشته باشید ) و بهش گفته این راه درسته این غلط هیچ کجا دستشو نمیگیره که نری این ور نری اون ور بجاش عقل بهش داده تا بد و خوب رو خودش با دید خودش انتخاب کنه پس ایا شما استغفرالله از خدا هم بالاترید که میخواید به زور انسان هارو به راه راست ببرید ؟
آقا منه نوعی نمیخوام برم بهشت زوره مگه ؟
تنها درصورتی باید جلوگیری کرد که به کسی یا چیزی تحمیل کرد چیزی رو !!! نه جلوی آزادی عمل رو گرفت ... مثال خیلی زیبایی زدید
بنظر من سایتی به اسم ساماندهی یک اشتباه محضه .... مگر اینکه راه و اصول کارشون رو عوض کنه این سایت
-
تعداد تشکر ها از iran-learn به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2015, 11:18
والا سایت منو که من بیرون بودم صبح اخطار دادن و یکی هم ظهر اخطار دادن تا اومدم خونه دیدم ***** شده !!
فرصت نمیدن ادم بیاد ببینه چه خبره !! درخواست رفع ***** هم بدین کم کم 1 ماه زمان میبره یعنی نابود میکنن سایتو بعد باز میکنن !!
یه چیز جالبی هست من موضوع سایتم کره ای هست و تو نت چرخیدم اصلا یدونه سایتم با این موضوع ***** نیست و آمار و مطالبشون 10 برابر منه !!
این جای خود سایت هایی هستن هر فیلم و سریالی میزارن مثل ته مووی و هستی دانلود و نکست فیلم و .... رتبشونم زیر 1000 ایرانه اصلا خبری از *****ینگ نیست ایشالا هم نشن و کارشون بگیرن من مشکلم اینه چرا فرق میزارن خو منم تو ساماندهس ثبت کرده بودم و بازدید و مطالبم من یک دهم اونام نیست !!
کاملا هم مطالب مجازه اصلا سریال کره ای صحنه نداره !!
ویرایش توسط asiantv : October 16th, 2015 در ساعت 11:21
-
-
October 18th, 2015, 22:55
اقا قضیه چیه
http://tehmovies.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%...7%D8%B3%D8%AA/
ایشون تبلیغ وی پی انم گذاشته و ***** نشده !
ما منتظر ***** شدن این دوستمون نیستیم ولی چرا قانون برای همه یکسان اجرا نمیشه !؟ دقیقا همین بلایی که سر asiantv اومد مطمئنن سر بقیه بچه ها هم اومده منم ی بار سایتم به همین شکل یه روزه ***** شد بعد این سایت با این فیلم هاو این تبلیغات ...
اگر راه دیگه ای رو میزی زیر میزی کف میزی چیزی هست خب به ما هم بگید
-
-
October 19th, 2015, 00:02
عضو جدید
بالاخره گیر میدن یا نه؟
اگه آره پس چرا سایت های رنک بالا تو گوگل رو حتی ***** هم نمی کنن چه برسه به بگیر و ببند!!!
-
-
October 19th, 2015, 00:23

نوشته اصلی توسط
saeid1346
اقا قضیه چیه
http://tehmovies.ir/%d8%af%d8%a7%d9%...7%d8%b3%d8%aa/
ایشون تبلیغ وی پی انم گذاشته و ***** نشده !
ما منتظر ***** شدن این دوستمون نیستیم ولی چرا قانون برای همه یکسان اجرا نمیشه !؟ دقیقا همین بلایی که سر asiantv اومد مطمئنن سر بقیه بچه ها هم اومده منم ی بار سایتم به همین شکل یه روزه ***** شد بعد این سایت با این فیلم هاو این تبلیغات ...
اگر راه دیگه ای رو میزی زیر میزی کف میزی چیزی هست خب به ما هم بگید

این سایت هم ***** شد !
دامنه اصلی دات کام بود که بعد از ***** سایت رو با دات ir بالا آوردن. احتمال داره دامنه ir ـشون هم ***** شود در آینده.
-
-
October 19th, 2015, 00:25
-