عزیز کلا فقط ***** میشه بعد از پاک کردن مطلب مربوطه باز میشه
اما اگه فایلات جنبه سیاسی یا غیر اخلاقی خشونت بار داشته باشه یه کوچولو ساماندهی اذیتت میکنه
ببین تو مملکت ما تو ازادی هرکاری کنی به شرط اینکه دیگران تحریک نشن وهمراهت نشن
من چند ماه پیش بابت یه ریسیلری که خریدم و فقط دوتا از سایتام روش بودن و به هیچ کسی سرویس نمیدادم از فتا زنگ زدن فقط قالب سایت رو بالا اوردم که بعد از حدوده یه ماه زنگ زدن که گفتن بیا فتا مرکز استان که من کار داشتم و نرفتم(یه جورایی میخواستن فقط این خبر رو ابلغ کنن نثلا گفتن که پس الان بهتون ابلاغ شده دیگه منم گفتم اره گفته پس من مینویسم که ابلاغ شده)ولی در کل میگم برای یه هاستینگی که حتی تحقیق نکردن که سایتی روی این هاستینگ هست یا نه احضار کردن البته چند وقت قبلشم از تهارن زنگ زدن که ما قرار داد یکساله داریم االن نصف شدش سایت شما هم بالا نمیاد من یکم شک کردم
ولی اینو بگم دوست عزیز سایت فیلیمی که میخوای بزنی و میدونی ***** میشه و دردسر داره برات اصلا نزن ما که بند پ رو نداریم.من خودم هم میخواستم سایت فیلم بزنم که خوب دقیقا توی پرشین تولز یه تاپیکی دیدم که گرفتنش من هم میدونستم شانس ندارم نزدم
به شما هم دوست عزیز میگم خودت فکر کن که دردسر رو دوست داریو اینکه هر لحظه با یه زنگ دنیا سرت خراب بشه رو دوست داری یا نه
اینم از تجربیات من
دوست عزیز
ساماندهی فقط چهار تا فعال نداره که همونا بشینن پشت کامپیوتر و دور بزنن فیل** کنند
چند صد همکار افتخاری و هزاران یا میلیون ها کاربر بهشون گزارش فیل** میفرستند
بنده خودم هم همکار ساماندهی هستم و بهشون گزارش میدم و بعد از دو روز سایت میپره
این نکته رو بگم
1- سایتتون اگه بخواین الکی بزنید 1-1 : کاربرانی که فیلم سانسور نشده میخوان در سایتتون چون زدید بازبینی و سانسور شده فیلم رو دانلود نمیکنند 2- کاربری که فیلم سانسور شده بخواد هم وقتی ببینه فیلمتون بدون سانسوره گزارش میده و همکاران مستقیم فیل**رتون میکنند ...
کلا این طرز فکر خز شده دیگه زیاد اجرایی کردند سایت دانلود ها هم واقعا سانسور میکنه ولی در حد مسیحی نه اسلامی
والسلام
ویرایش توسط geniune : March 14th, 2015 در ساعت 19:05
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
جدیدا مد شده سایت رو ثبت می کنن و همهچی میزارن .
البته همه چی منظور تمامی فیلم و سریال های روز هست .
مورد هم زیاد هست .
***** هم نشدند و یا حداقل تا الان نشدند .
ولی احتمالا یک وقفه یا ... باشه در غیر این صورت یک سایت مثل دانلود ها با اون بزرگی و قدرت میتونست سریال های روز دنیا رو قرار بده بدون سانسور و منتظر اخطار برای حذفش باشه . تو همون مدت هم کلی بازدید و بازدهی داره براش .
برای همون سربازان گمنامی که خیلی ها ازش یاد میکنید
آنها همکار رسمی نیستند (مثل ما (ما هم بیکار نیستیم برای اینترنت پاک تلاش میکنیم ))
آنها برای اینترنت پاک تلاش میکنند ...
درسته که برای کسب درآمد شاید دست به هر کاری بزنیم ولی باید از دید انسانی هم به مسئله نگاه کنیم که با این کارمون چند نفر ضرر میکنند
از مسائل جنسی زودرس بگیرید تا سرد شدن همسران نسبت به هم پس از دیدن ده ها و صد ها فیلم مورد دار
پس مشکل از قانون نیست مشکل از دید انسانیست که در تمامی جهان سعی شده تا جلوی انتشار این فیلم ها گرفته بشه ولی متاسفانه رسوم شیطانی (شیطان پرستی ) دست به ساخت چنین مواردی میزنند تا بشر رو در تنهایی غرق کنند و با انحراف آنها از ارزش هاشون افکارشون رو تخریب کرده و به راحتی به افکارشون نفوذ کنند و دست به تغییر بزنند ...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
حال از این مسائل که بگذریم در ستاد ساماندهی برای از بین بردن یک وبسایت سه راه وجود داره
1- فیل** شدن اون وبسایت توسط فعالان ساماندهی ( بررسی کنندگان گزارشات )
2- همکاران افتخاری ستاد ساماندهی که وبسایت ها رو رصد و درخواست فیل** میفرستند > http://register.internet.ir/eftekhari/index.html
3- کاربران عادی که از وبسایت ها استفاده میکنند و در صورت دیدن مشکلی در مطالبشان مطلب رو گزارش میکنند > http://filter.internet.ir/
همیشه راه درستی برای رسیدن به موفقیت هست ...
یا علی
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
یک جمله از خودتون نقل و قول می کنم :
بله دوست عزیز .پس مشکل از قانون نیست مشکل از دید انسانیست
مشکل از دید انسانیست
مشکل از دید افرادی هست که هنوز فرهنگ اجتماعیی زیستن رو یاد نگرفتن .
مشکل از دید افرادی هست که فکر منحرف دارند و بنده و امثال بنده رو مثال خودشون میبینن .
مشکل از افرادی هست که دید منحرفی دارند ولی کاره ای هستند و یا قدرت دارند .
مشکل از افرادی هست که هنوز به اندازه سنشون رشد نکردند .
مشکل از افرادی هست که به اندازه عمل بشر و پیشرفت فرهنگشون رشد نکردن و عقب موندن .
و بزرگترین مشکل این هست که این افراد حتی فکر اشتباه کردن و بهتر شدن رو در ذهن خودشون رو ندارن در صورتی که به سایرین این مشکل رو نسبت میدن .
بله دوست عزیز . مشکل از دید انسانیست
چه خوب میشه جای قضاوت بقیه خودمون رو تو آینه نگاه کنیم .
شاید همه مشکلات از دنیا نباشه بلکه از خودمون باشه .
----------------------------------------------------
در مورد *****ینگ هم مورد سوم به ندرت ترتیب اثر داده میشه .
موردم دوم هم همون افرادی هستند که به قول دوستمون دعای ما و میلیون ها ادم پشتشون هست .
مورد اول هم که قرار هست کنار بره و هوشمند بشه چون به هر حال آدم ه دیگه یه وقت 2 تا سایت رو جا میندازه یا یه جا به اندازه کافی سخت گیری نمی کنه بعد امکان داره بنیان جامعه کلا از هم بپاشه همه بشن شیطان پرست و مفسد و .... .
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)