با سلام خدمت همگی دوستان
اولا باید عرض کنم خدمت زرین سرور که واقعا این کارها ارزشش رو نداره و بنده راضی نیستم از این کار شما . و رفتارتون کاملا غیرحرفه ای هست
بنده یوزر Root در وبسایت rtl-theme و مانسترتمپلت هستم .
قالب اربیت از محصولات zomex هست توسط بنده فارسی سازی و راست چین شده ( در سه نسخه html - whmcs - wp ) و قبل از ان در هیچ وبسایت ایرانی مورد استفاده قرار نشده بود و توسط کسی فارسی سازی نشده بود .
تاریخ انتشار قالب در سایت راست چین ۱۲ تیر ۱۳۹۳ و در مانستر تمپلت ۱۵ تیر ۱۳۹۳ میباشد .
شما فقط رنگ هدر قالب رو عوض کردی و تمام کپی رایت های ما را پاک کردید و قصد فروش یا انتشار رایگان ان را دارید که بنده به هیچ وجه راضی نیستم و حرام است . یک کلمه حرف راست هم که در تاپیک نزدید واقعا برای مدیر یک
هاستینگ این رفتار زشت و ناپسندیده است .
باید عرض شود که این قالب در سه سایت برای فروش توسط بنده قرار گرفته ( 1 . راست چین - 2 - مانسترتمپلت 3 - سایت بنده که به تازگی راه اندازی شده ( mihanwhmcs.com ) . در هر سایت دیگری که برای فروش قرار داده شده
کاملا بدون اجازه و رضایت بنده هست و هیچ گونه پشتیبانی صورت نمیگیرد .
ماشالله انقدر حرفه ای هم ویرایش کردید که هیچگونه کپی رایتی به جا نمونه ولی بالاخره یک سوتی هم وسط کار دادید . تصویر زیر ببینید . ظاهرا فراموش کردید کپی رایت در متاتگ author را پاک کنید .
لینک عکس
در پایان ازتون خواهش میکنم پست خود را حذف کنید و این کار را ادامه ندهید . شما که حرفه ای هستید میتونید خودتون وقت بزارید و قالب های جدید خارجی که در سراسر نت موجود هست و فارسی نشده را فارسی و راست چین
کنید و بفروش برسانید و بدانید مال حروم خوردن نداره عزیز ...
موفق باشید