نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: دانلود قالب شرکت زرین سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : دانلود قالب شرکت زرین سرور

با سلام خدمت همگی دوستان

اولا باید عرض کنم خدمت زرین سرور که واقعا این کارها ارزشش رو نداره و بنده راضی نیستم از این کار شما . و رفتارتون کاملا غیرحرفه ای هست

بنده یوزر Root در وبسایت rtl-theme و مانسترتمپلت هستم .

قالب اربیت از محصولات zomex هست توسط بنده فارسی سازی و راست چین شده ( در سه نسخه html - whmcs - wp ) و قبل از ان در هیچ وبسایت ایرانی مورد استفاده قرار نشده بود و توسط کسی فارسی سازی نشده بود .

تاریخ انتشار قالب در سایت راست چین ۱۲ تیر ۱۳۹۳ و در مانستر تمپلت ۱۵ تیر ۱۳۹۳ میباشد .

شما فقط رنگ هدر قالب رو عوض کردی و تمام کپی رایت های ما را پاک کردید و قصد فروش یا انتشار رایگان ان را دارید که بنده به هیچ وجه راضی نیستم و حرام است . یک کلمه حرف راست هم که در تاپیک نزدید واقعا برای مدیر یک

هاستینگ این رفتار زشت و ناپسندیده است .

باید عرض شود که این قالب در سه سایت برای فروش توسط بنده قرار گرفته ( 1 . راست چین - 2 - مانسترتمپلت 3 - سایت بنده که به تازگی راه اندازی شده ( mihanwhmcs.com ) . در هر سایت دیگری که برای فروش قرار داده شده

کاملا بدون اجازه و رضایت بنده هست و هیچ گونه پشتیبانی صورت نمیگیرد .

ماشالله انقدر حرفه ای هم ویرایش کردید که هیچگونه کپی رایتی به جا نمونه ولی بالاخره یک سوتی هم وسط کار دادید . تصویر زیر ببینید . ظاهرا فراموش کردید کپی رایت در متاتگ author را پاک کنید .

لینک عکس

در پایان ازتون خواهش میکنم پست خود را حذف کنید و این کار را ادامه ندهید . شما که حرفه ای هستید میتونید خودتون وقت بزارید و قالب های جدید خارجی که در سراسر نت موجود هست و فارسی نشده را فارسی و راست چین

کنید و بفروش برسانید و بدانید مال حروم خوردن نداره عزیز ...

موفق باشید
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

2. تعداد تشکر ها از PlusNew به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)