-
March 13th, 2015, 14:20
عضو انجمن
پاسخ : ثبت سایت در ساماندهی

نوشته اصلی توسط
hotler
درود
این لینک :
http://yon.ir/S98l
کاملاً راحت دوستمون رو گیر آوردن و ....
من اگر بخوان لب تاپ و هاردم رو بگیرن و ببرن خودم رو باید جایی فرض کنم که عرب نی انداخت .
سلام
جالبه در اون جا هم بنده پست دادم توی همون تاپیک الان کجاست پستم خدا میدونه
گفتم عزیز شمارو اگه بخوان در عرض کمتر از یک ساعت گیر میارن چه ثبت شده باشه چه نشده باشه
بنده نمیخوام بهتون بگم که سایت فیلم بزنید یا نزنید ولی اینکه بخوان برای یه سایت فیلم و سریال نمیدونم جریمتون کنن اینا کاملا اشتباه البته بازم میگم کمی اخلاقیات توش باشه بد نیست
ولی اینکه شما توی لب تاپ و هاردتون چی دارید اینو دیگه باید خودتون بدونید ربطی به سایت فیلم و سریال داشتن نداره بنده الان 8 ترابایت فیلم و سریال دارم ولی دیگه فیلم های +18 کامل نداریم تو هاردم و مشکلی هم مطمئنم پیش نمیاد
چند نمونه بهتون میگم از سایت های فیلم و سریال که سال هاست کار میکنن قرار بر دستگیری یا اینا بود الان باید خیلی وقت میشد که سایتی نمونده بود
سایت BaranMovie جزو اولین سایت های ایرانی فیلم و سریال بوده البته متاسفانه مدیر اصلیش و اولیش فوت کردن مثل اینکه
سایت Patogh-DL سال هاست که دارن کار میکنن بنده 3-4 سالشو کامل در جریانم قبلشو نمیدونم متاسفانه
سایت TinyMoviez بیش از 4 ساله داره کار فیلم و سریال میکنه
سایت warez-ir بیش از 4-5 ساله که در حال فعالیت هستش
سایت Nightmovie بیش از 2 ساله که دارن فعالیت میکنن
سایت MyKavirMusic بیش از 3 ساله که دارن فعالیت میکنن
سایت Imovie فعلی و Imdb-dl سابق تقریبا 3-4 ساله در حال فعالیت هستن
سایت Ashookfilm بیش از 3 ساله که در حال فعالیت هستن
سایت IranFilm بیش از 2 ساله که دارن فعالیت میکنن
اینا نمونه های زنده و در حال فعالیت هستن متاسفانه حوصله نداشتم نمونه های بیشتری خدمتتون عرض کنم
این دوستمون که داستان تعریف کردن خوشحال میشم آدرس سایتشون رو بگن برام جدا جالب شده
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015 14:20
# ADS
-
March 13th, 2015, 15:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sheagle
چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر
مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...
شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...
ممکنه سایتش 3 سال بزنه هیچ مشکلی هم بر نخوره ولی کار یه بار میشه اگه کارت بیوفته به دست فتا و دادگاه دیگه خدا باید کمکت کنه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
گفتم عزیز شمارو اگه بخوان در عرض کمتر از یک ساعت گیر میارن چه ثبت شده باشه چه نشده باشه
بنده نمیخوام بهتون بگم که سایت فیلم بزنید یا نزنید ولی اینکه بخوان برای یه سایت فیلم و سریال نمیدونم جریمتون کنن اینا کاملا اشتباه البته بازم میگم کمی اخلاقیات توش باشه بد نیست
ولی اینکه شما توی لب تاپ و هاردتون چی دارید اینو دیگه باید خودتون بدونید ربطی به سایت فیلم و سریال داشتن نداره بنده الان 8 ترابایت فیلم و سریال دارم ولی دیگه فیلم های +18 کامل نداریم تو هاردم و مشکلی هم مطمئنم پیش نمیاد
چند نمونه بهتون میگم از سایت های فیلم و سریال که سال هاست کار میکنن قرار بر دستگیری یا اینا بود الان باید خیلی وقت میشد که سایتی نمونده بود
سایت BaranMovie جزو اولین سایت های ایرانی فیلم و سریال بوده البته متاسفانه مدیر اصلیش و اولیش فوت کردن مثل اینکه
سایت Patogh-DL سال هاست که دارن کار میکنن بنده 3-4 سالشو کامل در جریانم قبلشو نمیدونم متاسفانه
اینا نمونه های زنده و در حال فعالیت هستن متاسفانه حوصله نداشتم نمونه های بیشتری خدمتتون عرض کنم
این دوستمون که داستان تعریف کردن خوشحال میشم آدرس سایتشون رو بگن برام جدا جالب شده
اتفاقا فتا که رفته بودم از پلیسه سوال کردم گفتم یه سایتی هست به اسم ایران فیلم که روزی خداتومن درآمد داره و تاحالا 250 بار دامین عوض کرده چجوریه کاری بهش ندارید ؟
گفت به احتمال زیاد ادمینش خارج از کشوره .بعد خود اضافه کرد مثلا مثل سایتیه به اسم لوتیا نت (منظورش لوتی انجمن سک...)
-
تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015, 15:53
داداش گلم اگه میخوای کار کنی باید ریسک کنی همین 
الان یه سایتی مثله ایران فیلم ***** میشه ! اما فیلم 2 مووی صفحه 1 گوگله ***** نمیشه
سایت و ثبت کرده همین .
مشکلی باشه تضمین و قول بهت میدم که ایمیل یا تماس باهات میگیرن این فیلم پاک کن مذهبی ه ، سیاسیه ، خیلی صحنه داره ، زد ایرانیه !! وگرنه نه به سریال های خاطرات خون آشام و... کار دارن نه باقی فیلم ها
بنده خودم سایت فیلم وسریال داارم اینو میگم
-
تعداد تشکر ها از studio.design به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015, 16:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sam127
اتفاقا فتا که رفته بودم از پلیسه سوال کردم گفتم یه سایتی هست به اسم ایران فیلم که روزی خداتومن درآمد داره و تاحالا 250 بار دامین عوض کرده چجوریه کاری بهش ندارید ؟
گفت به احتمال زیاد ادمینش خارج از کشوره .بعد خود اضافه کرد مثلا مثل سایتیه به اسم لوتیا نت (منظورش لوتی انجمن سک...)
دوست عزیز بنده مدیر ایران فیلم رو میشناسم اصلا خارج از کشور هم نیستن پدر محترمشونم میشناسم خودشونم که استدیو دوبله فیلم دارن
این حرفی که زدن دروغی بیش نبوده .
حالا بر فرض که ادمینش خراج از کشوره چطوری این همه پول در میارن به حساب یک شخص حقیقی میره توی کشور دیگ
ممنون میشم اگه میتونید ادرس سایتتون رو بدید دوست عزیز
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
-
-
March 13th, 2015, 16:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز بنده مدیر ایران فیلم رو میشناسم اصلا خارج از کشور هم نیستن پدر محترمشونم میشناسم خودشونم که استدیو دوبله فیلم دارن
این حرفی که زدن دروغی بیش نبوده .
حالا بر فرض که ادمینش خراج از کشوره چطوری این همه پول در میارن به حساب یک شخص حقیقی میره توی کشور دیگ
ممنون میشم اگه میتونید ادرس سایتتون رو بدید دوست عزیز
والا به من اینطور چیزی گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم.وبلاگ بود و ***** شد رفت
-
-
March 13th, 2015, 16:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sam127
والا به من اینطور چیزی گفتن دیگه راست و دروغشو نمیدونم.وبلاگ بود و ***** شد رفت
وبلاگ و 3 میلیون تومن جریمه ؟
احیانا از طرف خود مدیریت سرویس وبلاگ دهی ازتون شکایت نشده بود ؟
یا فیلم ایرانی قرار نداده بودید از طرف شرکت ازتون شکابت بشه ؟
چون خود مام سر سریال ویلای من شرکت پخش گلرنگ ازمون شکابت کردن البته به جایی نرسیدن
-
-
March 13th, 2015, 16:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
وبلاگ و 3 میلیون تومن جریمه ؟
احیانا از طرف خود مدیریت سرویس وبلاگ دهی ازتون شکایت نشده بود ؟
یا فیلم ایرانی قرار نداده بودید از طرف شرکت ازتون شکابت بشه ؟
چون خود مام سر سریال ویلای من شرکت پخش گلرنگ ازمون شکابت کردن البته به جایی نرسیدن
نه شاکی خصوصی نداشتم.نه یه وبلاگ بود با یه دونه پست همش که واسه عضوگیری گروپ بود که آقا بیاید تو فلان گروپ عضو بشید عکس و فیلم فلان میفرستیم واستون البته فقط واسه جو تبلیغاتیش
و تو خود گروپ حتی یه لینک غیر مجاز هم نذاشتیم
-
-
March 13th, 2015, 18:09

نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
فیلم +18 و یا س.... مربوط به خود شخص میشه و میتونه داشته باشه برای استفاده شخصی و فکر نکنم کاری داشته باشن.
منظور من 30 یا 30 بود.
بگذریم نمیخوام زیاد بازش کنم برای خودم بد میشه.
واقعاً مغزم سوت کشید ، من وب مستری چندین و چند ساله نیستم و نزدیک 2 ساله وارد نت شدم.
ولی شما مثل این که خیلی تجربه دارید.
واقعاً خوشحال میشم از تجربیات شما استفاده کنم . واقعاً....
بله به قول دوستمون یا باید ریسک کنم یا فیلت.ر شدن رو قبول کنم. یا کلاً بزارم کنار.
با صحبت های شما نظرم تا حدودی عوض شد ، چون میخواستم سایت رو جمع کنم چون هنوز اول راهه.
بازم میگم اگر یک وقت کوتاهی بدید سوالاتی که پیرامون تجربیاتتون ازتون بکنم ممنون میشم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
studio.design
داداش گلم اگه میخوای کار کنی باید ریسک کنی همین
الان یه سایتی مثله ایران فیلم ***** میشه ! اما فیلم 2 مووی صفحه 1 گوگله ***** نمیشه
سایت و ثبت کرده همین .
مشکلی باشه تضمین و قول بهت میدم که ایمیل یا تماس باهات میگیرن این فیلم پاک کن مذهبی ه ، سیاسیه ، خیلی صحنه داره ، زد ایرانیه !! وگرنه نه به سریال های خاطرات خون آشام و... کار دارن نه باقی فیلم ها
بنده خودم سایت فیلم وسریال داارم اینو میگم
خیلی جالبه مثل تست آیکیو میمونه .
از دور فکر میکنی خیلی سخته و نمیتونی حلش کنی ولی وقتی یکم روش وقت میزاری میبینی راحت تر از اونیه که فکر میکردی.
قوانین ما به ظاهر سخت و خشک ولی مثل این که راه در رو زیاد داره و تا حدودی مسئولین محترم هم همکاری میکنن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
sheagle
چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر
مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...
شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...
عجب !!!!
کار ما به اون صورت غیر قانونی نخواهد بود چرا ؟
چون بالای سایت هم میزنم در صورت درخواست سازمان مربوطه محتوای سایت ویرایش خواهد شد.
و واقعاً هم ویرایش میکنم.
ولی در مورد روشتون که لینک های ورودی از پنل رو مسدود میکرده یک توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
-
-
March 13th, 2015, 18:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hotler
عجب !!!! کار ما به اون صورت غیر قانونی نخواهد بود چرا ؟ چون بالای سایت هم میزنم در صورت درخواست سازمان مربوطه محتوای سایت ویرایش خواهد شد. و واقعاً هم ویرایش میکنم. ولی در مورد روشتون که لینک های ورودی از پنل رو مسدود میکرده یک توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز فگر نمی کنم به متن شما زیاد توجه کنن ولی بهتر هستش حتما باهاشون درصورت امکان تلفنی صحبت کنید. اما درباره ی روش من : به فرض شما لینک من رو درون سایتتون قرارداده اید و کاربر میاد روش کلیک می کنه و وارد سایت میشه، درواقع به من backlink دادید. تاحالا توجه کردید درون alexa یا google webmaster چگونه بک لینک ها ذخیره می شوند ؟ در زبان های دیگه رو اطلاعی ندارم اما در زبان php ما چیزی مثل :
کد:
$_SERVER['HTTP_REFERER']
داریم که اگر شما از طریق لینکی وارد سایت بنده بشید ، می تونید بفهمید از کجا وارد شده (مثل امکان webgozar) ، خوب با توجه به مثال هایی که زدم ، می تونید جلوی ورود از سایت هایی مثل internet و samandehi رو بگیرید. اگر کسی سایت شمارو گزارش بده و یا خودشون بخوان چک کنن از پنل سایتشون روی سایت شما که ثبت شده کلیک می کنند پس درواقع به نوعی بک لینک هستش و شما می تونید از ورود اون جلوگیری کنید مگر اینکه آدرس سایتتون رو به صورت دستی در آدرس بار وارد کنند که فکر نمیکنم! منظورمو کامل متوجه شدید ؟
-
-
March 13th, 2015, 23:31
عضو جدید
خلاصه دادا خیلی مواظب باش دستی دستی واسه خودت مشکل درست نکن
-