صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 67

موضوع: ثبت سایت در ساماندهی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

پیش فرض پاسخ : ثبت سایت در ساماندهی

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    با سلام

نمیدونم بعضی از عزیزان کی و کجا شلاق و جریمه شدن برای یک سایت فیلم و سریال عادی به ما هم بگن بریم ببینیم

دوست عزیز از اوایل سال 2007 سایت فیلم و سریال داشتم تا همین دو ماه پیش تقریبا چیزی حدود 600 دامین ثبت کردیم در این مدت ( برای 5 سایت )

چند ده میلیون از این راه گردش مالی داشتیم تا الان حتی کوچکترین تماس هم از پلیس فتا اینا باهامون گرفته نشده حتی ایمیل هم نیومده برامون برای تذکر

درگاه به اسم شخص خوب بنده با مشخصات کامل و حتی کپی کارت ملی هم داشتیم

البته اینم بگم برای سایت فیلم و سریالمون یکم اخلاقیات رو قبول داشتیم مثل بعضی از سایت ها نبودیم که هر چیزی رو به بهانه فیلم بودنشون برای جذب کاربر توی وبسایت قرار بدنپ

البته آخرین چیزم بگم سعی کنید کلاه نزارید سر سرباز های گمنام رک و راست باشید براتون مشکلی پیش نمیاد چه ثبت کنید چه نکنید در دنیایی نت میتونن در کمتر از یک ساعت پیداتون کنن

ولی اینکه ***** بشه یا نشه متاسفانه تجربه ای نداشتم برای سایت فیلم و موزیک
    درود

این لینک : http://yon.ir/S98l

کاملاً راحت دوستمون رو گیر آوردن و ....

من اگر بخوان لب تاپ و هاردم رو بگیرن و ببرن خودم رو باید جایی فرض کنم که عرب نی انداخت .
    .::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.

2. # ADS

عضو جدید sam127 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hotler نمایش پست ها
    درود

این لینک : http://yon.ir/S98l

کاملاً راحت دوستمون رو گیر آوردن و ....

من اگر بخوان لب تاپ و هاردم رو بگیرن و ببرن خودم رو باید جایی فرض کنم که عرب نی انداخت .
    این لینکی که دادی ماجرای منه تو پرشین تولز گذاشتم.در یک کلام تو دیگه مثل من گول بعضی از حرفای ندونسته را نخور که میگن کارت ندارن و فلان منم همینا را بهم گفتن دم عیدی 3 میلیون کردن تو پاچم که بابا وبلاگ کسی گیر نمیده .بابا طرف سایت فلان داره هیچکاریش نکردن

اصلا بگیم هیچکاریتم نکنن که شک نکن یا جریمت میکنن یا شلاق یا حبس مثلا هیچکاریتم نکنن همین که وقتی میری اونجا یه جوری چپ چپ نگات میکنن و هی تهدیدت میکنن که انگار مدیر بزرگترین سایت سک...جهان را گرفتن از 100 تا فحش بدتره.در یک کلام 2 تا دونه سایت ارزش نداره حیف خانوادت بیاد که هی دنبالت تو دادگاه راه بیوفتن

4. تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    54 پست

حاجی الان بزن دانلود فیلم و سریال !!! تمامی سایت ها پیج 1 گوگل همه ثبت شده هستن !! همه رفیقای بنده هم هستن !! باهاشون صحبتم کردم

تمامی فیلم ها و سریال ها رو میزارن بدون سانسور !!! یکی از دوستان سایت 4000 تا پست داره فیلم وسریال / یه ارشیو غولیه برا خودش

تو این 8 ماهه ک سایتو زده فقط 3 یا 4 بار ایمیل اومده این فیلم و پاک کن مشکل داره ! همین

سایتش الان جز 400 سایت برتر ایرانه و راضی هم هست

وقتی دارن به ارمین 2اف ام و اردلان طومه مجوز میدن :| انتظار م باید داشت مشکلی با سایت فیلم وسریال نداشته باشن

+ من خودم حدود 3 هفته هستش سایت فیلم وسریال زدم و ثبتش کردم

یه سایت موزیک هم دارم حدود 1 ساله استارت خورده !! جز 5 سایت برتر موزیک ایرانه با همه خواننده هام در ارتباطم حتی اون ور آبی ها
    وبسایت بعد 9 ماه ***** شد ! نه ایمیلی اومد نه اخطاری هیچی ! فقط ***** کردن همین
    ویرایش توسط studio.design : March 13th, 2015 در ساعت 12:16

6. تعداد تشکر ها از studio.design به دلیل پست مفید

عضو جدید sam127 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    37 پست

سایت موزیک گیر نمیدن ولی سایت فیلم گیر میدن

8. تعداد تشکر ها از sam127 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

دوست عزیز سایتتو فقط تو ساماندهی ثبت کن

بخوان ***** کنن بدون هیچ دلیلی ***** میکنن

زیاد نگران نباش ...

فقط سایتتو توی ساماندهی ثبت کن

10. تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    841
    تشکر تشکر شده 
    381
    تشکر شده در
    291 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط studio.design نمایش پست ها
    حاجی الان بزن دانلود فیلم و سریال !!! تمامی سایت ها پیج 1 گوگل همه ثبت شده هستن !! همه رفیقای بنده هم هستن !! باهاشون صحبتم کردم

تمامی فیلم ها و سریال ها رو میزارن بدون سانسور !!! یکی از دوستان سایت 4000 تا پست داره فیلم وسریال / یه ارشیو غولیه برا خودش

تو این 8 ماهه ک سایتو زده فقط 3 یا 4 بار ایمیل اومده این فیلم و پاک کن مشکل داره ! همین

سایتش الان جز 400 سایت برتر ایرانه و راضی هم هست

وقتی دارن به ارمین 2اف ام و اردلان طومه مجوز میدن :| انتظار م باید داشت مشکلی با سایت فیلم وسریال نداشته باشن

+ من خودم حدود 3 هفته هستش سایت فیلم وسریال زدم و ثبتش کردم

یه سایت موزیک هم دارم حدود 1 ساله استارت خورده !! جز 5 سایت برتر موزیک ایرانه با همه خواننده هام در ارتباطم حتی اون ور آبی ها
    وبسایت بعد 9 ماه ***** شد ! نه ایمیلی اومد نه اخطاری هیچی ! فقط ***** کردن همین
    قبول ندارم عزیز !

2film ثبت شده ؟
    iran film ثبت شده ؟
    serial dl ثبت شده ؟
    patogh-dl ثبت شده ؟
    moviefilmmaster ثبت شده ؟
    فقط یک Plannha ثبت شده .
    hastidownload نمیدونم ثبت شده یا نه ولی خیلی داره خوب پیش میره.
    .::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

تمایل نداشتم این پست رو بزنم اما با لینک خارجی و توضیحات مجبورم شدم ، کلاسه پرونده یا یکی از نامه های دادگاه ( شعبه مربوطه ) اگه وجود خارجی داره برام ارسال کن اگه صرفاً برای وبلاگ و ایجاد گروه حتی صحبتهای ... شمارو 100 ضربه شلاق زدنو 3 میلیون جریمه کردن بنده تضمین میدم با اختیار کردن وکیلی که معرفی میکنم پرونده رو کلاً برگردونی مگر در توضیحات شما موضوعی باشه که شفاف توضیح نداده باشید ...
    وب سایت یا وبلاگی که در سایت ساماندهی ثبت میشه ، در صورت مواجه با موضوعی که خلاف قوانین و موارد مصوب کارگروه تصدیق باشه به آدرس info@domain... تذکر کتبی برای 3 بار در بازه زمانی 3 هفته ارسال میشه در مورد وبلاگها چون آدرس ایمیل اصلی عموماً در اختیار مدیر کل سیستم بلاگدهی هست موظفه وبلاگ فوق رو تا رفع مشکل محدود و مسدود کنه
    الان طرف میاد با دامین ir سایت فروش فندق و پسته میزنه یا موزیک فیلم با همین دامین ir از شماره 1 رسیده به 64 یعنی 64 بار ثبت دامین هم نوع در یک پنل !!! به نام 1 نفر اونم توسط سازمان فیزیک نظری یکیشون حتی کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل جریمه نشده ، البته وزارت ارتباطات منفرداً اقدام به تهیه تجهیزات و امکاناتی کرده که طبق گفته وزیر محترم در مصاحبه تلویزیونی نهایتاً تا پایان تیر ماه 1394 بصورت اجرایی درمیاد بعبارتی همون فاز 2 و 3 ....هوشمند و عملاً 95% حضور انسانی در پالایش صفحات وب کاهش پیدا میکنه ...

13. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن alivw71 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    635
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    113 پست

فقط با سایت های سیاسی و پورن به شدت برخورد میکنند و این اکثر جاهای دنیا همین قانون هست. و هم چنین سایت های فیلمی محتوای غیراخلاقی دارند.

شلاق زدن و جریمه 3 میلیونی برای سایت موزیک و فیلم معمولی کاملا حرف بی پایه و اساس هست و مدرکی اثبات که چنین چیزی هست وجود ندارد!

15. تعداد تشکر ها از alivw71 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    تمایل نداشتم این پست رو بزنم اما با لینک خارجی و توضیحات مجبورم شدم ، کلاسه پرونده یا یکی از نامه های دادگاه ( شعبه مربوطه ) اگه وجود خارجی داره برام ارسال کن اگه صرفاً برای وبلاگ و ایجاد گروه حتی صحبتهای ... شمارو 100 ضربه شلاق زدنو 3 میلیون جریمه کردن بنده تضمین میدم با اختیار کردن وکیلی که معرفی میکنم پرونده رو کلاً برگردونی مگر در توضیحات شما موضوعی باشه که شفاف توضیح نداده باشید ...
    وب سایت یا وبلاگی که در سایت ساماندهی ثبت میشه ، در صورت مواجه با موضوعی که خلاف قوانین و موارد مصوب کارگروه تصدیق باشه به آدرس info@domain... تذکر کتبی برای 3 بار در بازه زمانی 3 هفته ارسال میشه در مورد وبلاگها چون آدرس ایمیل اصلی عموماً در اختیار مدیر کل سیستم بلاگدهی هست موظفه وبلاگ فوق رو تا رفع مشکل محدود و مسدود کنه
    الان طرف میاد با دامین ir سایت فروش فندق و پسته میزنه یا موزیک فیلم با همین دامین ir از شماره 1 رسیده به 64 یعنی 64 بار ثبت دامین هم نوع در یک پنل !!! به نام 1 نفر اونم توسط سازمان فیزیک نظری یکیشون حتی کارت شارژ 1000 تومنی ایرانسل جریمه نشده ، البته وزارت ارتباطات منفرداً اقدام به تهیه تجهیزات و امکاناتی کرده که طبق گفته وزیر محترم در مصاحبه تلویزیونی نهایتاً تا پایان تیر ماه 1394 بصورت اجرایی درمیاد بعبارتی همون فاز 2 و 3 ....هوشمند و عملاً 95% حضور انسانی در پالایش صفحات وب کاهش پیدا میکنه ...
    دوست عزیز مطمئنی ارسال میکنن تذکر کتبی رو ؟!!

عضو انجمن shahinmq آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    695
    تشکر شده در
    470 پست

چند سال پیش سایت چیز پی ان داشتم ، اومدم یک کاری کردم ، لینک های ورودی از سایت های samandehi , internet.ir را کاری کردم که اگر کسی وارد شد بنویسه ، under construction پس تنها در صورتی باز میشد سایت که به صورت دستی آدرس را وارد کنید ولی اگر

مسئولین از روی پنلشون روی لینک ما کلیک میکردند با همون پیغام روبرو میشدند ! تقریبا 1.5 سال روی 1 دامین دوام اوردیم و ف/یلتر هم نشد ! اون زمان از jaypal درگاه داشتم،گویا لطف کردن و مشخصات مارو به پلیس فتا داده بودن و با ما تماس گرفتن حضوری رفتیم فتا و مجبور شدیم این کار رو ببوسیم بزاریم کنار...

شما از همون روش که در اول توضیح دادم استفاده کنی و روش خودتون که فرمودید بنویسید سانسور شده فکر نمی کنم حالا حالا ها به مشکل بخورید ولی بر اساس تجربه می گم سعی کنید زیاد سمت کارهای غیر قانونی نرید...

18. تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)