نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
با سلام

یا شما چشم هاتون رو بستید یا واقعا چشم هاتون بسته شده

امنیت در چی مد نظرتونه شما . در مکالمه ، sms ، اینترنت ، mms ؟

یا چیز های دیگه

تمامی کارهایی که میتونید توسط گوشی انجام بدید به صورت کامل مانیتور میشه و هروقت بخوان میگیرنتون و کلیه اطلاعات شما زیر نظرشونه البته این مورد فقط ربطی به ایران نداره کلا

سرعت اینترنت ؟ کدوم سرعت عزیز دل برادر سرعت در پیت که هر موقع بخوان وصل میشه هر وقت نخوان حتی وصل نمیشه با محدودیت های پهنای باند فاجعه بار با قیمت های سر به فلک کشیده ؟ پس اینترنتم نداریم

کیفیت مکالمه ؟ کدوم کیفیت وقتی فقط شهر تهران به صورت کامل تحت پوشش هستش حتی یک کیلومتر از جاده های کشور تحت پوشش نسل های جدید نیستن پس در واقع شما هنوزم در بسیاری از جاها از همون 2g استفاده میکنید

اگه چیز دیگه ای دارید بگید شاید ما هم بدونید و کمی دل گرم بشیم
بزرگوار بنده صحبتی از مانیتور کردن زدم؟ بله از تمامی اینها اطلاع دارم ولی اصلاً به حرف بنده دقت نکردین بنده تفاوت فناوری های جدید رو عرض کردم نگفتم که همه جا پوشش 3g و 4g هست!

در ضمن هنوز 6 ماه از برداشتن انحصار نگذشته بگذارید یه مقدار بگذره و بعد تصمیم گیری کنید منظور بنده در خصوص امنیت هم امنیت شبکه ای در مناطق بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadali3517 نمایش پست ها
دوست عزیز شما دارین خرف از اختراع موبایل میزنین ????
اون موقع که 1100اومده بود حرف شما درست ولی وقتی لینوکس رو تبدیل به اندروید و مک رو به ای او اس تبدیل میکنن فکر نمیکنم هدف فقط اس ام اس باشه مواردی مثل اینترنت شاید برای شما مهم نباشه و حتی هدفی از اختراع گوشی ندونین ولی واسه ی خود من وقتی اینترنت باشه هم میتونم پیامم رو با اینترنت بدم هم تماسم هم تماس تصویری هم خیلی چیزای دیگه رو لا همون اینترنت انجام بدم
این حرفتون توی این انجمن که همه سر رشته ای توی ارائه خدمات تحت وب دارن بعیده خیلیا توی همین انجمن اپلیکیشن چت روم طراحی میکنن که به صورت خاص بین خانواده و دوستان استفاده کنن و خیلیا کارای دیگه که اگر بگم متنم طولانی میشه .....
بابت طرلانی شدن عذر خواهی میکنم
خود بنده چند وقتیه دیگه از adsl استفاده نمیکنم و فقط از نت ایرانسل و رایتل استفاده میکنم و از سایر قضایا هم مطلعم عرض بنده رو دوباره بخونید

اصل قضیه موبایل هم برای مکالمه هستش تا 100 سال آینده هم فناوری های جدید به موبایل اضافه بشه باز هم مکالمه در رأس شبکه هست.