نرم افزار های تحت وب همگی از قواعد کلی یکسانی پیروی می کنند و هر اسکریپت تحت وب دو سمت مجزا داره، سمت سرور که شامل کد های اعمال منطق و تصمیم گیری و کار با پایگاه داده و امثال آن میشه و با زبان هایی مثل PHP نوشته میشه، و سمت کاربر که وظیفه نمایش خروجی رو به وی داره و با HTML و CSS و JavaScript ارایه میشه. البته در این بین، جاوا اسکریپت تنها عاملی هست که میتونه محتوی رو سمت کلاینت تغییر بده و بدون Refresh مجدد مرورگر، سمت کاربر رو به شیوه ای dynamic تغییر بده که کاربرد اصلی این قضیه در مفهوم AJAX بخوبی دیده میشه.
در وبلاگ ما دسترسی به سمت سرور و بسیاری قسمت های سمت کلاینت نداریم و با محدودیت هایی در این قسمت مواجه هستیم، چون خروجی توسط سرور کنترل میشه.
خوب، شما این کاری که خواستید رو با جاوا اسکریپت می تونید انجام بدید اما نکته اینجاست که در سرویس های بلاگ محدودیت های قابل توجهی در این قسمت اعمال میشه. برای همین بنده پیشنهاد این امر رو ندادم. هر چند قابل تست و بررسی هست.
از طرف دیگه، فلش به دلیل عدم قابلیت ردگیری و نا مشخص بوده محتوی برای سمت سرور، امکان پیاده سازی مورد درخواست شده شما رو داره. در ظاهر به عنوان یک عضو استاتیک و نمایش انیمیشن بارگزاری میشه اما از درون توانایی اسکریپت نویسی و تبدیل شدن به یک خروجی داینامیک رو هم داره. خوب شما در سطح وب شاهد بسیاری وبسایت هایی بودید که کاملا بر پایه فلش طراحی شده بودند.
این نمونه ای که نشون بنده دادید، ظاهرا داره با جاوا اسکریپت این کار رو انجام میده. بنابراین اگر سمت سرور سرویس دهنده وبلاگ شما محدودیتی از این حیث اعمال نمی کنه، میشه این کار رو برای وبلاگ شما هم انجام داد.