-
March 9th, 2015, 13:46
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
منم نسخه 1.58 آپگرید کردم ظاهرا مشکل داره یکی آن اینه که اطلاعات یوزر و پسورد در ماژول قبلی بدون مشخصات اکانت ارسال میشه یک مشکل دیگه هم با ماژول های سیباپال بود که خطای شماره 3 می دهد کسی به این مشکلات خورده و یا راه حلی هست؟
-
-
March 9th, 2015 13:46
# ADS
-
March 9th, 2015, 14:33
سلام
دوستان ماژول پرداخت با پی پال رو درن یا میتونن راه اندازی کنند ؟
ممنون
-
-
March 9th, 2015, 17:08
سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg
-
-
March 9th, 2015, 17:22

نوشته اصلی توسط
rozinet
سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg
پ.خ شد
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
March 9th, 2015, 17:28
دوستان کسی نمیخاد راهنمایی کنه؟
-
-
March 10th, 2015, 16:26
من قبلا ورژن 1.57 رو نصب کرده بودم که ایمیل محثول ارسال نمیشد الان ورژن جدید رو نصب کردم(ارتقا ندادم) و بعد از اون الان تو کال بکش این ارور رو میده
CSRF check failed. Your form session may have expired, or you may not have cookies enabled.
-
-
March 10th, 2015, 17:19

نوشته اصلی توسط
zanaei
من قبلا ورژن 1.57 رو نصب کرده بودم که ایمیل محثول ارسال نمیشد الان ورژن جدید رو نصب کردم(ارتقا ندادم) و بعد از اون الان تو کال بکش این ارور رو میده
CSRF check failed. Your form session may have expired, or you may not have cookies enabled.
من هم با نسخه حدید همین مشکل رو دارم.روی 2 تا هست مختلف هم تست کردم,اما فرقی نکرد
الان یه مشکل دیگه هم دارم,بعد از پرداخت کارت به اینصورت نمابش داره میشه:
�� �� ��
لطفا دوستان به راهنمایی بکنن
-
-
March 10th, 2015, 17:26

نوشته اصلی توسط
zanaei
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل شما رو داشتم.لطفا فایل زیر رو دانلود کنید و داخل هاست جایگزین فایلهای نصب شده بکنید.نیازی به نصب دوباره نداره.من مشکلم با این کار حل شد.اینم لینک دانلود فایل
http://upload7.ir/preview.php?user=&...5d987c4ca72eb5
-
-
March 10th, 2015, 18:12
ممنون دوست عزیز ولی الان با این فایل ها من یه مشکل دیگه واسم پیش اومد تو کال بک به سایت بر نمیگرده و رو کال بک بانک مونده و با سه تا درگاه هم امتحان کردم مشکل داشتن فک کنم فایلی که ارسال کردید مشکل داشت
-
-
March 10th, 2015, 18:28
دوستان کسی نمیدونه چرا سرعت پنل ادمین اینقدر کنده ؟
من هاست ایران دارم ولی 20 ثانیه طول میکشه هر سری لود بشه پنل ادمین
-