(نماد ) مثل همون علامت استاندارد روی همه اجناس هست که فقط جلوه زیبایی داره
سلام و عرض ادب.
به چه دلیلی نماد باید به صورت iframe باشه؟! میدونید علاوه بر آمار بازدید، چه کارهایی میشه کرد؟ در بعضی مرورگرها حتی میشه کوکیهای کاربر سایت شما رو به سرقت برد و ....!
مطمئن باشید این طرح تنها برای ایجاد اعتماد بین کاربران نیست. بدون شک راههای بیشتر و بهتری برای انجام این مورد وجود داشت، اما این راه انتخاب شده...
به نظر من با وضع فعلی، بهترین کار درج نماد اعتماد در یک subdomain به صورت cookie free هست. مثلا enamad.yourdomain.com
بعضی از وبسایتها این کار رو کردن و نماد رو در یک صفحه به خصوص درج کردن، اما با این اشتباه که این iframe رو روی دامنه اصلی که شامل کوکیهای کاربرهاست قرار میدن.
در کل به نظر من نماد اعتماد بین درصد پایینی از کاربران ایجاد اعتماد میکنه و این طرح از پایه ایرادات بسیاری داره.
این تصویر بعد از کلیک روی نماد ظاهر میشه :
تبلیغات دیگه به چی میگن پس !!
ادرس سایتی که در تصویر بالا هست :
http://eshopfest.ir
اما بنظر بنده نمیشه بگیم که اصلا نباید نماد بگیریم
چون مثلا الان برای گرفتن درگاه مستقیم ضروری کردن (چون این راه خیلی خوبی بود برای مجبور کردن برای گرفتن نماد...)
حالا در اینده احتمالا باز هم با روش های دیگه ما رو در منگنه قرار میدن
فکر نکنم راه حل نگرفتن نماد باشه
و چون حمایت دولتی پشت این قضیست خیالشون راحته که کسی که ضرر میکنه ماییم نه نماد
- - - Updated - - -
موضوع جالب تر اینه که اون فروشگاهی که لینکش رو بالاتر ارسال کردم در اسلایدر سایت به پرداخت هم به چشم میخوره !
ظاهرا اصلا این فروشگاه متعلق به خود اینماد هست !
ویرایش توسط tikweb.ir : March 9th, 2015 در ساعت 14:18
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
هر ارگان دولتی یا شرکتهای دولتی و یا وابسته به ان حق دارند برای خودشان و پرسنلشان یک فروشگاه اینترنتی داشته باشند. این فروشگاه که اینماد تبلیغ کرده:
http://eshopfest.ir
اگر به فوتر فروشگاه دقت کنید ایمیل و تلفن خود اینماد هست یعنی کل این فروشگاه متعلق به اینماد هست و تبلیغ سایت خودشه..
بعضی دوستان شاکی میشوند مگر میشود یک ارگان دولتی سایت فروشگاهی بزنه؟ باید بگم بله به سایت زیر اگر توجه کنید:
http://www.ebazaar-post.ir/
این فروشگاه اینترنتی اداره پست هست که یکی دو سالی هست فعال هست... به اینماد نمیشه خرده گرفت ممکنه بعضی ها رو دلخور کنه این کارش اما خوب شب عید هست و .... درک کنید لطفا![]()
ویرایش توسط delta : March 9th, 2015 در ساعت 14:19
نماد اعتمادی که فقط برای جذب مشتری باشه ؛ بدرد نمیخوره
باید ساماندهی بشه واقعا !
مسئول باید "مسئول" باشه !
خوب چه اشکالی داره، فکر کنید دارید مالیات میدید!!
روی سایتهای دو ستاره نذاشتن!
مثلاً بیان رو دیجی کالا بذارن، دیجی کالا سریع ور میداره و دیگه هم نمیذاره
شمایی که قدرت دیجی کالا رو نداشتی و نداری، روز اول نباید زیر بار اینماد میرفتی.
اینقدر استفاده شد که بانکها هم الزامی کردن داشتن اینماد رو ...
حالا میخوای ور داری از سایتت؟ دیر شده دیگه، مالیات بده برادر من، مالیات
قانونی؟ به هیچ جا نمیرسی! نهایت ورش میدارن و چند وقت دیگه یه بازی و برنامه دیگه ...
- - - Updated - - -
خوب چه اشکالی داره، فکر کنید دارید مالیات میدید!!
روی سایتهای دو ستاره نذاشتن!
مثلاً بیان رو دیجی کالا بذارن، دیجی کالا سریع ور میداره و دیگه هم نمیذاره
شمایی که قدرت دیجی کالا رو نداشتی و نداری، روز اول نباید زیر بار اینماد میرفتی.
اینقدر استفاده شد که بانکها هم الزامی کردن داشتن اینماد رو ...
حالا میخوای ور داری از سایتت؟ دیر شده دیگه، مالیات بده برادر من، مالیات
قانونی؟ به هیچ جا نمیرسی! نهایت ورش میدارن و چند وقت دیگه یه بازی و برنامه دیگه ...![]()
وقتی قانون میگه برای داشتن درگاه پرداخت باید نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشی . شما چی کار میکنی ؟ چجوری درگاه میگیری؟ از شرکت های واسطه ؟ آیا این کار حرفه ای است ؟اینکه پولی که باید بیاد تو حساب خودت بری بدی به یگی دیگه درصد کم کنه (حالا شاید هم نکنه)بعد بریزه به حساب شما ؟
واقعا چه معنی میده ؟
پرشاپ - میزبانی و طراحی وب
مثل اینکه تبلیغ جشنواره برداشته شده. برای شما هم همین طوره ؟
پرشاپ - میزبانی و طراحی وب
تا حالا با نماد مشکلی نداشتم
تبلیغاتی هم ندیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)