در مورد لینوکس هم میتونید با کاربری به نام hamid.soltani92 اگه اشتباه نکنم صحبت کنید البته بنده ایشون رو نمی شناسم ولی فکر میکنم فرد فعالی در این زمینه باشن.
قبلاً هم یکی از کاربران تاپیکی شبیه تاپیک شما زده بود که در اون فقط نظر خواهی شده بود.
- - - Updated - - -
یعنی خود نرم افزار رو خریداری کنه؟! اونوقت روی چند دامین میتونه نصب کنه؟
خوب اینکه چند برابر امکان انتشارش وجود داره.
انشاالله بعد از انجام این پروژه باهاشون صحبت خواهیم کرد و اگر مایل بودند همکاری می کنیم.
خیر جدا از نظر خواهی بنده این کاررو استارت زدم و همین سیستم رو با امکاناتی کمتر خودمون قبلا نوشته بودیم و همین الان در حال استفاده روی سایت اصلی هستیم.
ایجاد این تاپیک صرفا جهت گرفتن ایده هایی بیشتر از بقیه ی دوستان و همکاران هستش.
این هم ایده ای جالبه که روی دامین هایی فقط نصب شود که ایمیل صاحب دامین با خریدار یکی باشد
اما به فرض شما اگر 1 میلیون هزینه کنید حاضرید این سیستم رو به رایگان بزارید ؟
البته روی نظر شما بیشتر کار می کنیم.
ویرایش توسط shahinmq : March 8th, 2015 در ساعت 20:51
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
ایمیل صاحب دامین؟
به نظر من همون لایسنس دار بکنید خیلی بهتره میتونید نسخه نامحدود هم ارائه کنید
زیاد روی کپی حساس نباشید بالاخره با هر روشی کپی میشه
در هر حال طرح خوبیه به شرط امنیت بالا
احتمالا مجبور میشیم استفاده از لایسنس را در نظر بگیریم مگر اینکه دوستان راه بهتری را پیشنهاد کنند که دور زدن آن مشکل تر باشد.
قبل از انتشار از دوستانی که کارشون نفوذ هست دعوت می کنیم تا چک کنند.
ماشاالله از زمانی که این تاپیک رو ایجاد کردم دوستان لطف می کنند مرتبا نفوذ پذیری سایت رو بررسی می کنند تا الان 14 بار !
با این روال مجبوریم از لایسنس استفاده کنیم...
درحال حاضر چنین چیزی رو نوشته ایم البته مورد مصرفش کمی فرق می کند !
تا اینجا ممنون از هردوی شما ، صحبت های شمارو یادداشت کردم ، انشاالله پیاده سازی خواهیم کرد...
بله برای مثال شخصی اسکریپت شما رو خریداری میکنه، روی هاستی آپلود میکنه و چرا هکر!، مدیر سرور اون رو کپی میکنه (البته مدیر سرور بد)
whmcs و بسیاری از نرم افزار های لایسنس دار دیگر دیکد میشوند.
به نظر بنده یک الگوریتم اختصاصی بنویسید برای encode کردن و فایل هارا با ان کد کنید .
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
حسن دیگر لایسنس جذب بیشتر کاربران به سیستم شماست چرا که در لایسنس میتونید لایسنس های ماهانه قرار بدید و این باعث میشه تا کاربرانی که نمیخوان هزینه زیادی بکنن نیز از سیستم استفاده کنن.
ویرایش توسط سرزمین : March 8th, 2015 در ساعت 21:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)