نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: وب مستری سایت فیلم و موزیک جرمه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : وب مستری سایت فیلم و موزیک جرمه؟

به دلایلی (که ترس از همین چیزا هم شاملش میشه) تو ساماندهی ثبت کردم با اطلاعات کامل چون دامین ای ار هم دارم (ثبت میکردم بهتر بود چون در هر صورت اطلاعاتم تو نیک واقعی بود)
    خواستن ***** کنن یا چیز بدی هم گزاشتیم نهایتا خبر میدن دیگه !
    ساکن استان مرکزی(اراک) هم هستم فکر نمیکنم اینقدر سخت گیرباشن که بخوان دادگاهی کنن
    خودم هم شخصا چند جا دیگه تحقیق کردم(هاستینگ های معروف) که نام نمیبرم تایید کردن --------- مثال به جواب تیکت من :

__________________________________________________ __________________________________________________ ______
    ضمن عرض پوزش فراوان متاسفانه امکان سرویس دهی به سایت های با موضوع موزیک و موضوعات از این دست برای ما وجود ندارد.
    به شما توصیه می کنیم که در هر صورت حتی اگر از سرویسهای ما استفاده نکردید از راه اندازی سایتهای با موضوع موزیک و فیلم و ... خودداری فرمایید زیرا به تازگی مدیران این گونه سایت ها به طور سختگیرانه تری توسط پلیس سایبری تحت تعقیب قرار می گیرند.
    __________________________________________________ __________________________________________________ ______

والله ادمو میترسونن
    از اونور میان میگن فیلم و سریال باعث فرهنگ سازی میشه و کار فرهنگی کنید
    از این ور یان تحت تعقیب قرار میدن !!!))))
    البته اینو هم قبول دارم بعضی از دوستان و سایت ها واقعا دیگه زیاده روی میکنن
    تو یه سایت موزیک هزارتا تبلیغ شیلتر فکن و . . . میزارن عکس هیدر و بنرشونم که دیگه زیادی آبدارمیکنن

ولی من اخرش نفهمیدم منظور سایبری از این قانون کلی بوده یا غیر مجاز ها که با دیدن این متن یه کــــــــــــمی خیالم راحت تر شد
    اول از اینکه مال سال 89 بوده و دوم اینکه خودش داخل پرنتز نوشته ( فيلم هاي غير اخلاقي و موزيك هاي غير مجاز )
    اینم متنش

مدیر كل مركز مبارزه با جرايم رايانه اي و سايبري جمهوري اسلامي ايران :
    مدیران سایت های موزیک دستگیر می شوند
    با مديران سايت هاي موزيك به شدت برخورد مي كنيم

تا پايان هفته جاري تمامي سايت هاي موزيك مسدود و مديران آنها تحت پيگرد قانوني ميگردند.
    بنا به اظهار مدیر كل مرکز مبارزه با جرايم رايانه اي و سايبري جمهوري اسلامي ايران (وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي) ، پيرو گزارشات مكرر واصله از بازرسين اين مركز مبني بر قانون شكني مديران سايت هاي غير مجاز ( فيلم هاي غير اخلاقي و موزيك هاي غير مجاز ) در مورد تخطي از اعمال ******** و اقدام به ايجاد آدرس هاي جديد ##### نشده و اعلام آن به كاربران خود لزوم برخورد جدي با مصوبين اصلي اين قانون شكني ها ضروري مي باشد. لذا با توجه به مصوبه مورخه ۱۳۸۹/۳/۱ قانون جرايم اينترنتي و سايبري از اين پس اين مركز به كمك سربازان گمنام امام زمان در وزارت اطلاعات اقدام به پيگردي و بازداشت مديران سايت هاي قانون شكن خواهد نمود.
    ویرایش توسط meysambala : March 6th, 2015 در ساعت 10:04

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)