نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر شخصی کدام است؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر شخصی کدام است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط AbtinServer نمایش پست ها
    دوست عزیز به جای خنده و بی اطلاع بودن از سیاستهای این شرکت که بنده جزئی ازش هستم بهتره کمی تحقیق کنید
    شاید تا 2 سال پیش حرفتون درست بود ولی الان پشیزی صحت در کلامتون نیست چون بنده این مورد را از نزدیک در بطن کار بودم و هستم
    انشاا.. که دیگه اسپم نکنید
    یا حق
    مهندس جان ناراحت نشی .
    ولی حالا که فرمودین تو بطن کار هستین انتظار بیشتری از شما میره .

ولی ظاهرآ در بطن ی شرکتهایی مثل کسپرسکی هستین .

شما عنایت بفرمائید لینکهایی که دادم ی نگاهی بندازین .

همه چی مشخص و واضحه .

بنده نمیخوام درباره سابقه و نوع فعالیتی که دارن صحبت کنم . فقط میخوام براساس شواهد و دلایل و مستندات و منابع صحبت کنم .

2 سال پیش هم ی شرکتهایی مثل همین کسپرسکی و فروشنده هاش داستانهای علمی و تخیلی میگفتن و این بحث امروز و دیروز نیست .

همین چند سال پیش کسپرسکی ادعا میکرد ویروسهایی مثل فلیم و دوکو و مینی فلیم و دختر خاله ها و پسر عموهای استاکس نت رو شناسایی کرده .

ولی وقتی خوب سرچ میکردین و پاسخ شرکتها و اشخاص معتبر امنیتی رو هم پیگیری میکردین و مطالعه میکردین می فهمیدین همه این ویروسها اولین بار و خیلی وقت پیش توسط شرکتهای دیگه امنیتی شناسایی شده بوده و کسپرسکی فقط خبرسازی کرده . یا ادعاها درباره ویروسهایی بوده و هیچوقت وجودشون ثابت نشده و کسپرکی خیلی مبهم دربارشون صحبت کرده .

کلآ تو کسپرسکی قدرت تخیل و توهم خیلی بالاست .

بعدش مهندس . ظاهرآ یا خبر ندارین یا خودتون رو بی خبری میزنین . فقط تو همین 2 سال صدها نماینده کسپرسکی باهاش قطع ارتباط کردن و دهها مدیر و کارمندش محل کارشون رو ترک کردن و استعفاء دادن .

بماند که کسپرسکی بر خلاف ادعاهاش نه 160 کشور بلکه فوق فوقش تو 20-30 کشور نماینده داره . اینقدر ضایع هستن که تا چند وقت پیش اسم 2-3 تا شهر رو به عنوان کشور تو سایتشون زده بودن تا کاربر ها فکر کنن وای تو چقدر کشور نماینده داره . ( نمونه : استانبول رو به عنوان کشور زده بود ) حتمآ میدونی که چند سال پیش همه نماینده هاش تو ترکیه باهاش قطع ارتباط کردن و حتی کارمندای دفتر ترکیش هم استعفاء دادن به شکلی که کلآ مجبور شد دفتر ترکیش رو تعطیل کنه . دلیلش رو میخوایی بدونی ؟ چون طبق معمول عادت همیشگیش ی کلاهبرداری بزرگ کرده بود .

ی نمونش همین منطقه خاورمیانه : تاریک کوزباری رفت ، 6-7 ماه بعدش خالد ابوبکر اومد - خالد هم 1 سال بود بعدش استعفاء داد و باز 6-7 ماه مدیر نداشت تا اینکه ی کارمتد فروش کویتی رو کرد مدیر که همون آقای قسان داری بود . قسان جون هم 5 ماه بیشتر دوام نداشت و رفتش و باز چند ماه مدیر نداشت تا آخرش دیدن کسی حاضر نیست با این شرکت کلاش و شیاد و کلاهبردار کار کنه ، الان برداشتن یکی رو از خود روسیه اوردن کردن مدیر دفتر خاورمیانه .

بماند که 2-3 تا دیگه از کارمندای دفتر خاورمیانه استعفاء دادن و رفتن . نمونش خانم اسد که مسئول تبلیغات دفتر خاورمیانه بود .

خیلی های دیگه هم هستن .
    جالبیش اینه کسپرسکی برای اینکه کسی نفهمه اوضاع چقدر بده وقتی کسی استعفاء میداد تا ماهها اسمش رو از سایتش حذف نمیکرد . همین آقای ابوبکر اسمش 6-7 ماه بعد استعفاش تو سایت کسپرسکی به عنوان مدیر بود .

در ضمن بنده اسپم نکردم . دارم با شما صحبت میکنم و دارم بهتون احترام میزارم که با شما هم کلام شدم . اوکی آقای بطن کار ؟! ظاهرآ بنده خیلی بیشتر از شما هم تو بطن کار هستم هم درباره سیاستهای شرکتهای امنیتی و ضد ویروس مخصوصآ اون کسپرسکی شیاد اطلاعات دارم .

همه این مواردی هم که بالا گفتم با پرینت اسکرین و منبع تو سایت دیسنا اومده و میتونی بری بخونی و فیض ببری و بیشتر بری تو بطن کــــــــــــــــــــــار .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط kiarash-khatib نمایش پست ها
    طبق نظر سنجی و برسی هایی که شده ابتدا nod32 (eset) بعدش norton بعد avg و Emsisoft ، Panda ، Trend Micro ، F-Secure , در اخر kaspersky
    تمامیشونم دارای نسخه کرک شده میباشند اینکه میگن نسخه کرک کم امنیت هست اینطور نیست فرقی باهم ندارند
    دوست عزیز . نسخه کرک یعنی چی ؟
    ضد ویروس 2 نسخه داره : رایگان و پولی . چیزی به اسم کرک نداریم .
    اون چیزی که شما میگی کرک خودش تهدید سایبری هستش و بهش میگن fake av که میتونی دربارش سرچ کنی .
    بعدش فرمودی نظر سنجی . دوست عزیز به نظرت نظرات 4 تا کاربر که خیلی هاشون فرق ضد ویروس رو با فوتوشاپ تشخیص نمیدن میتونه ملاک باشه ؟!

شما ی سرچ کن به لاتین بزرگترین و پر فروش ترین شرکتهای آنتی ویروس که اتفاقآ 3 تا اول سهامی عام هستن و با ارائه اطلاعات نادرست نمیتونن سر موسسات آماری کلاه بزارن .

جسارت نباشه ولی همین شما که ی شرکت مثل ESET یا بدتر از اون kaspersky رو میزاری کنار 2 تا غول امنیتی Symantec و Trend Micro مشخصه باید خیلی بیشتر تو این زمینه مطالعه کنین .
    ویرایش توسط amirsafari : March 6th, 2015 در ساعت 08:58

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)