-
March 5th, 2015, 19:08
عضو جدید
پاسخ : درخواست پنل پیامک ارسال بدون بررسی

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اگر با شرایط ایشون ممکنه پس (البته ارسال بايد درچارچوب قوانين جمهوري اسلامي ايران باشد) باشه چیه !؟
اگر از ارسال شماشخصي-ارگاني-سازماين- ... شاكي باشه تمام مشخصات و مدارك كاربر به مراجع قضايي ارائه ميشه.

نوشته اصلی توسط
ehsaan
پنلی که پیام هاش پک نشه نیست ! اول و اخر یه جا چک میشه ...
بهترین راه همون وایبر هست + بانک شماره ...
اگر خواستید پیام خصوصی بدید.

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اس ام اس ها همه چک میشه دست کسی هم نیست خیالتون تخت همچین چیزی وجود نداره
بله چك ميشه.
ولي با قراردادي كه ما داريم دسترسي تاييد يا رد كردن متن دست خودمونه....كه اين دسترسي رو ميتونيم با شرايط خاص به خود كاربر بديم.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
elementary
برای یک وبسایت خبری و حساس میخوام ! نمیخوام بدلیل یک کلمه معمولی پیامک نره ! یک سایت مثل تابناک
گفتم كه پيامك ارسال ميشه ولي مسئوليتش 100% با خودتون خواهد بود
ویرایش توسط saeedj : March 5th, 2015 در ساعت 19:16
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
-
-
March 5th, 2015 19:08
# ADS
-
March 5th, 2015, 19:15
بله چك ميشه.
ولي با قراردادي كه ما داريم دسترسي تاييد يا رد كردن متن دست خودمونه....كه اين دسترسي رو ميتونيم با شرايط خاص به خود كاربر بديم.
>>> شما اوپراتور هستید یا طرف قرار داد با اوپراتور ؟ خیلی کلمات از سمت خود اوپراتور به شکل خودکار رد میشه و ارسال نمیشه پیامک هایی که مشکوک باشه خود اپراتور برسی میکنه شما زمانی میتونی این ادعارو بکنی که خودت اوپراتور باشی اون موقع بله امکانپذیره که مسلما یک اوپراتور خودش رو واسه این چیزا به خطر نمیندازه این اخرین ارسالم بود چون نمیخوام تاپیک از مسیرش خارج بشه و فقط برای راهنمایی استارتر پست زدم ، روز خوش
-
-
March 5th, 2015, 19:21
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
بله چك ميشه.
>>> شما اوپراتور هستید یا طرف قرار داد با اوپراتور ؟ خیلی کلمات از سمت خود اوپراتور به شکل خودکار رد میشه و ارسال نمیشه پیامک هایی که مشکوک باشه خود اپراتور برسی میکنه شما زمانی میتونی این ادعارو بکنی که خودت اوپراتور باشی اون موقع بله امکانپذیره که مسلما یک اوپراتور خودش رو واسه این چیزا به خطر نمیندازه این اخرین ارسالم بود چون نمیخوام تاپیک از مسیرش خارج بشه و فقط برای راهنمایی استارتر پست زدم ، روز خوش
شما يكي از اون كلمات فيلتر رو بگيد. شماره موبايلتون رو هم بگيد از سامانه ارسال كنم ببينيم ميشه يا نه.
-
-
March 5th, 2015, 19:23

نوشته اصلی توسط
saeedj
شما يكي از اون كلمات فيلتر رو بگيد. شماره موبايلتون رو هم بگيد از سامانه ارسال كنم ببينيم ميشه يا نه.
فک کنم خودتونم بتونید کلمات رو حدس بزنید
09391313552
-
-
March 5th, 2015, 19:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
فک کنم خودتونم بتونید کلمات رو حدس بزنید
09391313552
چند كلمه كه در دي ماه امسال بعنوان فيلتر اعلام شده بود ارسال شد
- - - Updated - - -
وضعيت پيامك هم "رسيده به گوشي" هست. يعني حتما به گوشيتون رسيده.
-
-
April 13th, 2015, 18:39
عضو جدید
درود برشما
پنل کامل در اختیار شما قرار میدهیم و یک تعهد نامه از شما دریافت میکنیم که پیامک های مزاحمتی و غیراخلاقی ارسال نشود. پنل شما کاملا باز و بدون هیچ گونه تایید ارسال می شود.
قیمت پنل 120 هزار تومان ، تعرفه پیامک ثابت و پنل دائمی می باشد.
درضمن ما سورس اصلی (ادمین ) هستیم.
قبل از خرید نهایی تست هم ارائه می شود.
www.idehpayam.com
-
-
May 12th, 2015, 16:04
این که چک بشه از سمت اپراتور اصلی
تنها راهش اینه که خودتون اپراتور بشید، من خودم هم برای سایت خبری استفاده کردم، شگردهایی هست که میشه دورش زد آنی هم میفرستم
شرکت مهر گستران تابش شهرقدس (شماره ثبت : 462) دارای مجوز فعالیت و نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت
02191304832
-
-
May 13th, 2015, 04:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
elementary
سلام
دقت کنید من پنل پیامک میخوام که ارسال سریع انجام بشه و هیچ سیستم یا فردی هم پیامک منو فیلت.ر یا سورت نکنه !
لطفا افر های غیرمرتبط ندید
می توانیم ارسال انبوه پیام در وایبر را برای شما + بانک شماره های متفاوت انجام دهیم.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-