اخرش مثل این نمیشه ؟
http://oxinpay.com/
یادمه 500000 تومن توش پول داشتم بعد پیچید به بازی
کسی از مدیر این سایت خبری داره ؟
اخرش مثل این نمیشه ؟
توی ایران کسانی که نمیتوانند با بانک قرارداد ببندند و کارشون مشکل قانونی داره ( مثلا سیستم فروش پر*و*کسی) به این سیستم ها نیاز دارند ؛ عزیزانی که به صورت طولانی مدت میخواهند کار کنند یا از درگاه های وایطه مطمئن به عنوان مثال پی لاین و زرین پال استفاده میکنند و یا میروند سراغ بانک ملت ؛ سامان ، پاسارگاد . اکثر بانک ها هم خوب هستند اما پشتیبانیشون زیاد جالب نیست یا خودشون زیر مجموعه بانک های دیگر هستند
برای اون عزیز که فرمودند درگاه های پرداخت واسطه زیاد شده باید عرض کنم ، این بنده خدا که درگاه واسطه میزاره سود خودشو میکنه کاری به حرف شما ندارهشما به تعداد هاستینگ های موجود نگاه کنید ، در خارج از کشور برای هاستینگ معمولا 2-3 شرکت هاستینگ توی هر کشور مشغول فعالیت هستند ، اما توی ایران چی ، توی هر شهر 10 تا هاستینگ وجود داره ، توی تابستون که میرسه تعداد دو برابر میشه و مثلا ما که حداقل 5-6 سال مشغول به فعالیت هستیم باید بشینیم توی خونه خودمونو نگاه کنیم !! حرفه ی اصلی دیگری هم نداریم و در نهایت چند ماه ضرر میکنیم و روزانه شکایت های مربوط به هاستینگ های تابستونی رو میخونیم !!
مهم اینه که موفق باشند توی کارشون و مثل اون سایت هایی که جمع کردن و رفتن یهو غیبشون نزنه
من آرزوی موفقیت میکنم براشون![]()
سایتی که فرمودید هیچ ارتباطی به ما نداره و اینکه مدیرش چه شخصی هست یا کجا هست رو میتونید از مقامات قضایی پیگیری کنید !اخرش مثل این نمیشه ؟
یوپال توسط شرکت آرسس شبکه گیل ( یوگیگ ) راه اندازی خواهد شد .
- - - Updated - - -
البته نگرانی دوستان هم کاملا به جا هست .مهم اینه که موفق باشند توی کارشون و مثل اون سایت هایی که جمع کردن و رفتن یهو غیبشون نزنه
چون سیستم کاملا با پول در ارتباط هست . اما این رو هم در نظر بگیرید که شرکتی با 6 سال فعالیت در اینترنت ،هیچ وق حاظر نمیشه اعتبارش رو از دست بده !
+ اینکه قرار هست کارمزد سیستم 0% باشه .
ببخشید قصد بی احترامی نداشتم
فقط چون مدیر این سایت هم توی همین فروم یادمه خودش رو معرفی کرد و بعد از 6 ماه یهو غیبش زد خیلی هم مدارک اورد
خودتون هم میدونید که توی ایران توی بحث تجارت الکترونیک اگه سرتون رو کلاه بزارن اخرش خودتون محکوم میشید و قانون همیشه پشت کلاه بردار در میاد پس به همین خاطر هست که بعد از اون ماجرا کسی شکایت نکرد و موضوع به پایان رسید
فقط خواستم بگم درگاه های واسطه خیلی باید اعتماد سازی کنند
حرف شما کاملا درست هستببخشید قصد بی احترامی نداشتم
فقط چون مدیر این سایت هم توی همین فروم یادمه خودش رو معرفی کرد و بعد از 6 ماه یهو غیبش زد خیلی هم مدارک اورد
خودتون هم میدونید که توی ایران توی بحث تجارت الکترونیک اگه سرتون رو کلاه بزارن اخرش خودتون محکوم میشید و قانون همیشه پشت کلاه بردار در میاد پس به همین خاطر هست که بعد از اون ماجرا کسی شکایت نکرد و موضوع به پایان رسید
فقط خواستم بگم درگاه های واسطه خیلی باید اعتماد سازی کنند
اما قصد ما فعالیت هست نه کلاه برداری .
مطمئنا اعتماد سازی های لازم هم انجام خواهد شد تا کاربران دچار شک و سردرگمی نشوند![]()
اگر فکری درمورد پرداخت امن برای وبلاگ ها کنید فکر کنم انقلاب کنید
موفق باشید
یه سوا تو ذهن منه
چطور کارمزد صفر درصد هست ، پس چه سودی داره براشون ؟!!
- - - Updated - - -
یه سوا ل تو ذهن منه
چطور کارمزد صفر درصد هست ، پس چه سودی داره براشون ؟!!
فکر کنم تبلیغات!
ممنون از پیشنهادتوناگر فکری درمورد پرداخت امن برای وبلاگ ها کنید فکر کنم انقلاب کنید
حتما
یه سوا تو ذهن منه
چطور کارمزد صفر درصد هست ، پس چه سودی داره براشون ؟!!سود از فروش سرویس های ویژه به دست میاد که بعدا کاملتر در موردش صحبت میکنیم.فکر کنم تبلیغات!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)