پیشنهاد میکنم از ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال بگیرید
معمولا 1 سال بیمه ایران هم داره
قیمت ها هم مناسبه
dell :
لیست لپ تاب
پیشنهاد میکنم از ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال بگیرید
معمولا 1 سال بیمه ایران هم داره
قیمت ها هم مناسبه
dell :
لیست لپ تاب
تک وب (تک تارنما)
شرکت فناوری اطلاعات تک تارنما تنکابن
ارائه دهنده خدمات هاستینگ،پیامک،دامنه های ملی و بین المللی
تاسیس 1386
دنبال برند مفت خور و بدون کیفیت سونی - اچ پی - دل و ... نرو
فقط ایسر
نمیدونم چرا هیچ کدوم شما بدون اینکه ایسر رو تجربه کنید میگید بده
لپ تاپ ایسر من 4 ماهه حتی یه ثانیه هم خاموش نشده
و اینم بدونید ایسر بعد از مک بوک دومین برند پر فروش آمریکاست
و مورد بعدی اینکه درصد خرابیش تو ایران از همه برند ها کمتره (باور ندارید برید از خود همین سازگار امار بگیرید)
سخت افزاری که ایسر با قیمت همون 600 بهت میده چند برابر دل و سونی هست
دل سری خاورمیانه اش آشغاله
سونی هم عین همون
اچ پی هم که گرونه .....
فقط ایسر با گارانتی سازگار
از من به شما گفتن بود
دوستم جلوی چشم من ایسر 5738 اش رو روشن از حدود یه متری انداخت پایین به جای اون من سکته کردم
ولی لپ تاپ جتی بدنه اش هم خط نیفتاد
بازم برو سراغ دل و سونی .........
منم نیازم مثل تو بود اینو گرفتم مثل خر کار میده فول پروتم هست
dell vostro 1015
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
من Acer دارم
راضیم
ممد یادشه پارسال اومدم بوشهر تازه خریده بودمش
از این یک سال 10 ماهــش روشن بوده و الان هم هست![]()
شما که دل میخوای با قیمت مورد نظرت بهترین انتخابت همینی هست که من گفتن نهایتا بشه 700 ولی چیز فوق العاده ای هست. اگر خریدی پشیمون شدی من پولتو بهت میدم :دی
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
msi چطوره؟
h+rSabegh
اقا جان هر چی ارزون تر هست حتما بهتر هست . تو ایران اینطوری جا افتاده و نمیشه کاریش کرد .تو خارج دیگه کسی لب تاب با خودش این ور اون ور نمیبره معمولا از گوشی های اپل یا بلک بری استفاده میکنند که تمام قابلیت ها رو داره تو خونه هم میخوای استفاده کنی چه کاری هست یه pc بگیری بهتر هست با این رنج قیمت میتونی بهترین pc رو بگیری هم راحت تر هستی هم بیشتر باهاش حال میکنی . کلا تو خونه کسی میخواد کامپیوتر استفاده کنه pc خیلی بهتر هست تا لب تاب .
البته بازم باید ببنی اصلا لب تاب رو برای چی میخوای برای کلاس کاریت یا اینکه برای کار تو خونه یا برای این ور اون ور بردن ؟[COLOR="Silver"]
QUOTE=H+R;129219]msi چطوره؟[/QUOTE]
خوبه جدیدا هم زیاد تبلیغ میکنه گارانتیش هم فکر کنم بدر الکترونیک باشه تو ارژانتین خ الوند هستند
باحال بود . هنوز نمیدونید سفارش های خاورماینه برای عرب ها هست و کیفیتش شاید بالاتر از خود جنس اصلی باشه مثلا تو ماشین ها و لوازم خانگی و صوتی تصویری چیز هایی که سفارش عرب ها و خوارمیانه هست کیفیت بالاتری دارند . هر چیزی با گارانتی اصلیش خوبه .چون شما پول زیاد ندادید و یه لب تاب ارزون خریدید از نظر شما این چیزی که دارید بهترین هست مثل این هست سوار سمند بشید چون پول ندارد پرادو بخرید میگید سمند بهترین ماشین هست و .عزیز من همانطوری که فرقی بیت این ماشین ها هست مطمعن باشید بین لب تاب ها هم فرق های زیادی هست
ویرایش توسط LoveLife : July 22nd, 2010 در ساعت 11:11
من با همه این لپ تاپ ها خیلی زیاد کار کردمباحال بود . هنوز نمیدونید سفارش های خاورماینه برای عرب ها هست و کیفیتش شاید بالاتر از خود جنس اصلی باشه مثلا تو ماشین ها و لوازم خانگی و صوتی تصویری چیز هایی که سفارش عرب ها و خوارمیانه هست کیفیت بالاتری دارند . هر چیزی با گارانتی اصلیش خوبه .چون شما پول زیاد ندادید و یه لب تاب ارزون خریدید از نظر شما این چیزی که دارید بهترین هست مثل این هست سوار سمند بشید چون پول ندارد پرادو بخرید میگید سمند بهترین ماشین هست و .عزیز من همانطوری که فرقی بیت این ماشین ها هست مطمعن باشید بین لب تاب ها هم فرق های زیادی هست
Sony FW46
Dell studio 1555
و ایسر 5739
که بین همه شون از ایسر راضی تر بودم
سونی لپ تاپ هاشو میده ایران رهجوی که مال ایرانه
دل هم زیاد رو بازار خاورمیانه سرمایه گذاری نمیکنه ...
ایسر رو گارانتی سازگار نسخه های اروپا میاره ....
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
مثلا لپ تاپ های سونی اصلا قطعاتشون با هم مچ نیست همینطوری هر قطعی ای رو از هر برندی که دوست داشته سوار کرده
امار خرابی دل هم که بیداد میکنه .....
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
تنها دلیل اختلاف قیمت هم اینه که دل و سونی پول مفت اسمشون رو میخورن ...
سمند 14 میلیون
پرادو 40 میلیون
هر دوتاشون ماشین هستند چرخ هم دارن کولر هم دارن سرعت هم میرن تازه سمند دیر تر هم خراب میشه خرجش هم کمتر هست تو دیوار هم بزنی هیچیش نمیشه ولی چرا پرادو گرون تر هست ؟ شرکت رهجو فقط وارد کننده لب تاب هست نه تولید کننده میتونید برید شرکتش ببنید چیزی به اسم تولید ندارند کل پرسنلش 10 نفر هم نیستند بیشتر قطعات رو تعویض میکنند و برخی ها رو تعمیر میکنند .البته با توجه به بودجه هر فردی باید سیستم مورد نیاز خودش رو بخره کسی که 7 ملیون داره میره پراید میخره کسی که 14 ملیون داره میره سمند میخره و کسی که 40 ملیون داره میره پرادو میخره این قانون هست هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری. چون شما 400 داشتنی رفتی ایسر خریدی و داری باهاش حال میکنی یکی هم 1 میلیون داره میره یه برند دیگه میگیره .
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)