-
March 3rd, 2015, 23:03
عضو دائم
پاسخ : جایزه برترین آنتی ویروس سال 2014 در بخش حفاظت به Trend Micro تعلق گرفت .
من عذر خواهی میکنم بنده معنی ارائه مدارک رو هنوز بلد نیستم و همین طور منبع معتبر رو اصلا نمی دونم چی هست .
بنده از تمام کاربران عذرخواهی میکنم .
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2015 23:03
# ADS
-
March 3rd, 2015, 23:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
بنده واقعا متوحه نمیشم! که قصد ثابت کردن چه چیزی رو دارید!
لطفا پاسخ swat رو عمومی بیان کنید... بجای اینکه خصوصی بگید!
-
-
March 3rd, 2015, 23:11
عضو انجمن
من نمیفهمم چرا تا یه بحثی میشه فورا دعوا میکنید؟؟
و یه جوری هم دعوا میکنید انگار یکیتون مدیر عامل و سرمایه گذار ترندمایکروئه اون یکی هم مدیر عامل سایمنتک نورتون!
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2015, 23:14
عضو انجمن
و اما یک خاطره جالب از همین ترندمیکرو و پی سیلین ژاپنی:
در حدود سه سال پیش من دنبال یک آنتی ویروس مطمئن می گشتم و از آنجا که تعریف این آنتی ویروس ژاپنی رو شنیده بودم، نسخه تریالش رو در کامپیوتر اصلی خودم نصب کردم تا اگر کیفیتش خوب و قابل اعتماد بود دنبال لایسنس بروم، و سپس در همان شب جهت انجام کارهای طراحی سایتم مجبور شدم پسورد شاخه آدمین whmcs سایتم رو موقتا بردارم، و از آنجا که آخرشب و دیر وقت بود و شدیدا خسته شده بودم یادم رفت که پسورد شاخه آدمین whmcs رو مجددا فعال کنم و خوابیدم ، صبح که بیدار شدم و ایمیل هامو چک کردم، یک ایمیل هشدار ورود ناموفق از سوی whmcs سایتم دریافت کردم که تقریبا دو ساعت پس از خاموش کردن کامپیوترم در نیمه شب ارسال شده بود و من هم آی پی ورود ناموفق رو چک کردم و در کمال ناباوری دیدم که آی پی دفتر شرکت ترند میکرو در کشور ژاپن بود !!! ، از ترس اینکه مشکلی برای سیستمم ایجاد نشود سریعا آنتی ویروس پی سی سیسلین رو Uninistall کردم و یه آنتی ویروس دیگه نصب کردم.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2015, 23:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksis
من نمیفهمم چرا تا یه بحثی میشه فورا دعوا میکنید؟؟
و یه جوری هم دعوا میکنید انگار یکیتون مدیر عامل و سرمایه گذار ترندمایکروئه اون یکی هم مدیر عامل سایمنتک نورتون!
اینجا کسی دعوا نمیکنه دوست من.
بحث سر این هست که اطلاعات صحیح به کاربران انتقال داده بشه! ایشون فقط یک منبع را برای اثبات گفته های خودشون دارند! ( حال اصلا مهم نیست)
چرا به پرسش کاربران پاسخ درستی داده نمیشه؟!
-
تعداد تشکر ها ازSamaN DL به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2015, 23:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
اینجا کسی دعوا نمیکنه دوست من.
بحث سر این هست که اطلاعات صحیح به کاربران انتقال داده بشه! ایشون فقط یک منبع را برای اثبات گفته های خودشون دارند! ( حال اصلا مهم نیست)
چرا به پرسش کاربران پاسخ درستی داده نمیشه؟!
اگه پونزده سال پیش پاسخ درستی نمیدادن به کاربر ها میشد گله کرد
الان ماشالا گوگل و بینگ هستن که هر لحظه هر زمان شما میتونید جدیدترین اخبار رو توش پیدا کنید و پاسخ سوالاتونو توش بدست بیارید
ایشون منبع دقیق و درستی نمیدن مثلا
من که نباید بیام گیر بدم بگم نه منبع موثق بده و بحث بالا بگیره
من باشم میرم یه سرچ میزنم تو سایتای ایرانی و خارجی و منابع معتبر.اگه حرف ایشون درست بود که هیچ.
اگر نبود لینکشو میدم همه برن بخونن هم اون اقا متوجه شه هم بقیه
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 00:28
واقعا آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه به کی نکنه,هر کی به نحوی میتونه خطرناک باشه
-
-
March 4th, 2015, 01:01

نوشته اصلی توسط
Kian
و اما یک خاطره جالب از همین ترندمیکرو و پی سیلین ژاپنی:
در حدود سه سال پیش من دنبال یک آنتی ویروس مطمئن می گشتم و از آنجا که تعریف این آنتی ویروس ژاپنی رو شنیده بودم، نسخه تریالش رو در کامپیوتر اصلی خودم نصب کردم تا اگر کیفیتش خوب و قابل اعتماد بود دنبال لایسنس بروم، و سپس در همان شب جهت انجام کارهای طراحی سایتم مجبور شدم پسورد شاخه آدمین whmcs سایتم رو موقتا بردارم، و از آنجا که آخرشب و دیر وقت بود و شدیدا خسته شده بودم یادم رفت که پسورد شاخه آدمین whmcs رو مجددا فعال کنم و خوابیدم ، صبح که بیدار شدم و ایمیل هامو چک کردم، یک ایمیل هشدار ورود ناموفق از سوی whmcs سایتم دریافت کردم که تقریبا دو ساعت پس از خاموش کردن کامپیوترم در نیمه شب ارسال شده بود و من هم آی پی ورود ناموفق رو چک کردم و در کمال ناباوری دیدم که آی پی دفتر شرکت ترند میکرو در کشور ژاپن بود !!! ، از ترس اینکه مشکلی برای سیستمم ایجاد نشود سریعا آنتی ویروس پی سی سیسلین رو Uninistall کردم و یه آنتی ویروس دیگه نصب کردم.

بله . الان هم ما باید توهمات شما رو باور کنیم ؟!!!
الان سالهاست برخی اشخاص و شرکتها و رسانه ها همه توانشون رو گذاشتن برای شایعه پراکنی بر ضد شرکتهای بزرگ و معتبر امنیتی و آنتی ویروس .
-
-
March 4th, 2015, 01:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
بله . الان هم ما باید توهمات شما رو باور کنیم ؟!!!
الان سالهاست برخی اشخاص و شرکتها و رسانه ها همه توانشون رو گذاشتن برای شایعه پراکنی بر ضد شرکتهای بزرگ و معتبر امنیتی و آنتی ویروس .
ایشون تجربشونو گفتن!!!
شما حق ندارید اینطور برخورد کنید، یوزر خودش درک و فهم داره و از این گفت و گو ها میتونه بهترین استفاده رو ببره!
نباید برای به کرسی نشاندن حرفمان به نظر و تجربه اشخاص بی احترامی کنیم.
موفق باشید.
ویرایش توسط taha_2011 : March 4th, 2015 در ساعت 01:23
-
تعداد تشکر ها ازtaha_2011 به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2015, 01:35
عضو دائم
باسلام
پیشنهاد به مخالفان : به نظرم پاسخ ندادن و بازدید نکردن از تاپیک های این فرد بیشتر ایشون رو کوچک میکنه تا بحث و ... . در ان صورت نشون میدید که تاپیک و حرف های ایشون اصلا ارزش وقت گذاشتن و جواب دادن و حتی خوندن هم نداره!
پشنهاد به استارتر : با تاپیک زدن فقط خودتان را کوچک میکنید .... این بحث ها مشتری برای برند مورد نظر شما جذب نمیکند.
همچنین اعتماد به این مطالب هم نمیتوان کرد از کجا معلوم که سایت خارجی پارتنر این برند نباشه؟ چرا فکر میکنیم که حتما سایت اگر خارجی باشد معتبر است؟
اگر بخواهید چندین سایت را قرار میدهم که بیت دیفندر را برنده اعلام کردند! و حتی برند های دیگر.
بحث در این موارد مثل بحت درمورد php و asp و یا intel و amd همچنین ati , nvidia هست
فقط اتلاف وقت!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید