-
March 3rd, 2015, 00:41
کدام سیستم مدریت محتوا؟!
با سلام
در نظر دارم روی یک شبکه ی محلی با استفاده از سیستم مدیریت محتوا(و یا اسکریپت دیگری) سیستمی رو پیاده سازی بکنم که با استفاده از اون کاربران بتونن با اتصال به یکی از کامپیوترا (به عنوان سرور) بتونن کارهاشون رو هم انجام بدن (کارها از قبیل ثبت درخواست، ویرایش درخواست ها، پاسخ به درخواست ها توسط مدیر، قابلیت تعریف کاربر برای سیستم با دسترسی های مختلف و ...)
یعنی سیستمی باشه که امکاناتش قابلیت زیاد و کم کردن داشته باشه و افزونه زیاد داشته باشه. به نظر خودم وردپرس رسید که باهاش همچین چیزی پیاده کنم منتها گفتم اینجا مطرح کنم شاید سیستم بهتری دوستان سراغ داشته باشن که نزدیکتر به این چیزی که میخوام باشه تا وردپرس.
ممنون میشم نظرتون رو بگید و اینکه از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده کنم بهتر خواهد بود؟
با تشکر
-
-
March 3rd, 2015 00:41
# ADS
-
March 3rd, 2015, 01:07
پاسخ : کدام سیستم مدریت محتوا؟!
برای چه کاری میخواین؟ این چیزی که من متوجه شدم شما برای یک شبکه داخلی نیاز دارین, خب چرا یک برنامه ساده ویندوزی و یا وبی رو سفارش نمیدین واسه اینکار؟البته اگه با cms ها میخواهید کاری رو انجام بدین خب مسلما ورد پرس و جوملا از لحاظ افزونه و اینکه کارایی داشته باشن بهتره
-
-
March 3rd, 2015, 03:27
عضو جدید
بله دوستمون هم گفتن وردپرس و جوملا بهترین هستن برای اینکار
-
-
March 3rd, 2015, 09:38
عضو انجمن
-
-
March 3rd, 2015, 10:05
وردپرس از نظر انعطاف پذیری و تعداد افزونه و قالب فوق العادس
-
-
March 3rd, 2015, 10:50
عضو انجمن
من با جوملا کار کردم همیشه و کار میکنم جوملا هم از ویژگی های عالیی برخوردار هست ولی مقداری از wp سخت تر هست ولی کارایی خوبی داره
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
March 3rd, 2015, 10:57
وردپرس
قالب و افزونه هاش نسبت به سیستم های دیگر خیلی بیشتره
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
March 3rd, 2015, 11:03
عضو انجمن
برای لینوکس جوملا و وردپرس و دروپال هستند که دروپال از امنیت بسیار بالایی هم برخوردار هست
اگر روی چهار چوب دات نت و ویندوز کار میکنید دات نت نیوک هست که باید روش کار بشه و کامپوننت و ماژول براش بنویسید
-
-
March 3rd, 2015, 12:04
عضو جدید
سلام
منم به شخص دیتالایف رو پیشنهاد میکنم
-
-
March 3rd, 2015, 13:06
عضو جدید