-
March 3rd, 2015, 22:43
عضو انجمن
تعداد مطلب برای زمان بندی
عرض سلام و خسته نباشید
من الان تعداد زیادی مطلب در حال قرار دادن به یکی از وب سایت هایی که دارم هستم ولی یکی از اون هارو دارم برای یک تاریخ و دقیقا یک زمان مطلبم رو زمان بندی میکنم.
میخواستم ببینم مثلا نزدیک به هزار مطلب رو برای یه زمان ، زمان بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟و همه شون توی اون لحظه ارسال میشن؟
ترتیب اولویت هاشون به چه نحوی است؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید
من الان تعداد زیادی مطلب در حال قرار دادن به یکی از وب سایت هایی که دارم هستم ولی یکی از اون هارو دارم برای یک تاریخ و دقیقا یک زمان مطلبم رو زمان بندی میکنم.
میخواستم ببینم مثلا نزدیک به هزار مطلب رو برای یه زمان ، زمان بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟و همه شون توی اون لحظه ارسال میشن؟
ترتیب اولویت هاشون به چه نحوی است؟
?
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
March 3rd, 2015 22:43
# ADS
-
March 3rd, 2015, 22:51
پاسخ : تعداد مطلب برای زمان بندی
با سلام
مشکلی برای تعداد نیست
چون در واقع مطالب ذخیره شده اند و از حالت پیش نویس به ارسال تبدیل میشوند در دیتابیس وردپرس
و همه در همان زمان قرار داده شده منتشر خواهند شد به صورت همزمان
-
-
March 5th, 2015, 21:54
عضو انجمن
اگه ما یه سایت وردپرسی داشته باشیم با تعداد زیادی مطلب.از اون سمت یه وب سایت دیگه هم راه اندازی کردیم در یک هاست مجزا دیگه با استایلی متفاوت و کاملا یه سایت جدید.حالا میخواستم بدونم که چطور میتونم مطالب این سایت قبلی رو به اون سایت جدید که هر دو وردپرسی هستن منتقل کنم ولی در اون قالب و استایل جدید.تشکر
-
-
March 5th, 2015, 22:14
عضو انجمن
هیچ موردی نداره. همه با هم میاد فقط اون پستی که اول از همه ساخته شده اون بالا قرار میگیره و بترتیب
کاری که ما روزانه با 50 پست انجام میدیم شما 1000 میزنی و موردی نیست
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2015, 17:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demonvictor
اگه ما یه سایت وردپرسی داشته باشیم با تعداد زیادی مطلب.از اون سمت یه وب سایت دیگه هم راه اندازی کردیم در یک هاست مجزا دیگه با استایلی متفاوت و کاملا یه سایت جدید.حالا میخواستم بدونم که چطور میتونم مطالب این سایت قبلی رو به اون سایت جدید که هر دو وردپرسی هستن منتقل کنم ولی در اون قالب و استایل جدید.تشکر
?
-
-
March 6th, 2015, 19:33

نوشته اصلی توسط
demonvictor
از مطالب بک آپ میگیرم و منتقل میکنیم
-
تعداد تشکر ها از hamid53214 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2015, 09:46
انتشار 1000 مطلب سر یک زمان بندی مشخص از نظر گوگل زیاد جالب نیست
-
تعداد تشکر ها از Delnaaz به دلیل پست مفید