نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: کدام سروردهی؟ (تاپیک اصلی)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید SirMoein آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    47 پست

پیش فرض پاسخ : کدام سروردهی؟ (تاپیک اصلی)

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    سلام .
    مشکلتون با آسیاتک چی هست ؟ الان ما نه قطعی روش داریم و نه افت سرعت و بالاترین سرعت رو بین دیتاسنتر ها الان آسیاتک دارن .
    تضمین شده خواستید در آسیاتک می تونیم بهتون ارائه کنیم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    سلام .
    مشکلتون با آسیاتک چی هست ؟ الان ما نه قطعی روش داریم و نه افت سرعت و بالاترین سرعت رو بین دیتاسنتر ها الان آسیاتک دارن .
    تضمین شده خواستید در آسیاتک می تونیم بهتون ارائه کنیم .
    بنده کارم گیم سرور هست
    ساخت سرور سمپ کانتر1.6 کال اف دیوتی و همچنین تیم اسپیک
    یک سرور اختصاصی برای بنده از گرجستان به قیمت 7.400 هدیه اوردند که اون رو در افرانت قیمت کردم به 14 تومان میفروختند
    سرور رو به پیشنهاد یکی از اشنایان به اسیاتک بردمو اونجا راه اندازی کردم اما با رقابت شدیدی که با تهران گیمینگ( که یک سری کلاه بردار تاره به دوران رسیده هستند ) داشتیم و ارتباط قوی که تهران گیمینگ با اسیاتک داشت ساعت 2 صبح مسئول سرورهای شرکت زنگ زد و گفت دو تا کانکشن نامربوط به مجازی سازی وارد شدند
    سریع رفتیمو برررسی کردیم و دیدیم بله اونا برای اینکه خیلی سریع کار انجامشه از داخل یکی از سروراشون با ای پی 10.201.59.59 وارد سرور بنده شده بودندو سعی در دانلود پک های کانتر بنده داشتند
    خیلی سریع سرور رو بستیمو فردا صبحش ساعت 9 صبح ابلاغیه دادیم تا سرور رو به دیتاسنتر افرانت انتقال بدند در نهایت این سرور رو به همون قیمت 14 تومان فروختیم
    مسئله اینجاست که بنده هنوز لاگ های سرور رو در اختیار دارم و اگر کسی خواست براش پیغام خصوصی میکنم این یک هک شدن نبود عین این هست که خیلی راحت پسورد رو در اختیار کسی قرار بدی که نباید داشته باشه
    تهران گیمینگ برای خراب کردن کار بنده و رایگان کردن پک های بنده پسورد مجازی سازی رو از اسیاتک گرفته بود
    جالب اینجاست برای نگفتن این جرئیات و منتشر نشدنشون به بنده یک سرور اختصاصی رم 16 و 12 هسته سی پی یو پیشنهاد دادند که بنده رد کردم
    الان هم در حد شراکتی دوباره میخوام یک سرور بگیرم

تهران گیمینگ در تابستان 93 کارهایی فراتر از این انجام داد مثلا با خام کردن یک بچه 15 ساله که اسم برده نمیشه اما مخفف اسمش م.ب هست گفته بود به این شخص که یک سرور رم 8 و 4 هسته سی پی یو بهت میدیم فقط در کنار کارات به ای پی رقیبامون هم اتک بده
    و اون بنده خدا هم همینکارو کرد و در دادگاه به ما حق دریافت 10 میلیون تومان خسارت نقدی دادند که با اصرار زیاد این پسر و پدرشون ما جریمه رو به 5 تومان کاهش دادیم و با کتک هایی که این بنده خدا از باباش جلوی بنده و سایر سزارها خورد دلمون به رحم اومدو به 3 میلیون راضی شدیم البته لازم به ذکر هست که تعداد زیادی از سزار ها درخواست دادند کوتاه بیایم اما نیومدیم تا چشم زهری باشه براشون
    جهت اطلاع بگم اسیاتک کارهای دیگه ای هم انجام داده
    گیم سرورهای اسیاتک در قبلا با اسم amxx.ir فعالیت داشتند که پس از ***** شدن این دامنه اون رو سریعا بستند اما هیچ کس دلیل بستنش رو به طور قطع نمیدونه اما من اینجا براتون توضیح میدم
    گیم سرور اسیاتک با مدیریت میلاد برمک و عدنان صورت میگرفت که میلاد برای جلوگیری از کار بنده با وجود ارتباط دوستانه ای که داشتیم چون چندتا از مشتریاشون به خاطر کیفیت پک های کانتر بنده به سراغ گیم سرورهای تحت نظارت سزار اومده بودند اتیشی شده بود و سعی داشت خیلی سریع جلوی کار مارو بگیره
    اومد بنده رو تهدید کرد و گفت بنده تو فلان ارگان دولتی هستم که اسم نمیبرم و بی توضیح بیشتر سایتشون ***** شد و میلاد برمک اخرین خبری که از ایشان داشتیم دو ماه پیش بود که گفتند زندان هست
    امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه
    TG:@SezarSupport
    اسکریپت پیشبینی فوتبال
    طراحی اسکریپت های پرایوت و سفارشی

2. تعداد تشکر ها از SirMoein به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)