من مقایسه ها رو دیدم که می گن سرعت آپاچی کمتر هستش ولی نمی دونم رو چه حسابی نوشتن چون سرعتش خوبه بد نیست!
من مقایسه ها رو دیدم که می گن سرعت آپاچی کمتر هستش ولی نمی دونم رو چه حسابی نوشتن چون سرعتش خوبه بد نیست!
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
مسلما وب سرور آپاچی خوب هست! ولی اینجا ما 2 شاخص داریم: خوب . خوب تر!
من خودم تا حالا با لایت اسپید کار نکردم ولی اینطورکه مشخصه اکثرا سرور هایی که سایت هایی با بازدید عظیم رو میزبانی میکنند و یا سایت های دانلود رو (به دلیل اینکه پاسخگوییش به Request ها سریع تره) از این وب سرور استفاده میکنند. پس میشه گفت که از نظر سرعت کمی نسبت به آپاچی که خوب و عالی کانفیگ نشده باشه بهتره. چون کانفیگی راحت داره.
پ ن: Woshka نبودی چند وقت؟ کجا بیدی نبیدی![]()
فقط نسخه پولیش از آپاچی بهتره یا نسخه استانداردش هم از آپاچی بهتره
نسخه ی استانداردش که دیگه هیچی! در ثانیه پاسخگوی فقط 60 نفر هست! یعنی از 60 تا بیشتر Request بیاد سراغش میندازه ته صف![]()
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
همون طور که امیر گفت لایت اسپید، آپاچی اوپتیمایز شده هست ولی اوپتیمایزی که این شرکت لایت اسپید روی آپاچی انجام داده و امکاناتی که بهش اضافه کرده و مواردی مانند ضعفهای امنیتی و افت سرعت و کیفیت و ... رو بسیار عالی بهینه سازی کرده که بهترین کانفیگ کننده ها هم نمی تونند اینطوری آپاچی رو تنظیم کنند
ضمنا از جهت آنتی دی داس بودن و سرعت، لایت اسپید بسیار بهتر از آپاچی و ... عمل می کنه و تیم پشتیبانی خوبی هم داره.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
چطور باید litespeed رو کانفیگ کنیم؟! من یه بار نصبش کردم هرکار کردم کانفیگ نشد به ساپرتشون هم ایمیل زدم جوابی ندادند. اگه این litespeed رو بخواهیم باید چه کار کنیم؟ اصلا با ایران مشکل ندارند؟
litespeed بهتره %100
litespeed.co هم ثبت نشده![]()
لایت اسپید هنوز داره باگ میده همین چند روز پیش یک باگ داد که میشه حتی safe mod رو خاموش کرد ....
اپاچی اگر منطقی بهش نگاه کنی خدایی همه چی دستت هست یعنی هر کاری می توانی روش انجام بدی ..
(یه من ثابت شده که برنامه های اوپن سورس و برنامه های رایگان خیلی بهتر از پولی ها و برنامه های سورس بسته هستن)
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
نظر من هم روی litespeed هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)