-
March 1st, 2015, 01:12
عضو انجمن
کپی رایت و آخرت
یه عزیزی تو پارس انلاین بود و هنوزم هست به نام اقای فاتح.دوتا برادر هستن دوتاشون هم اونجا مسئول هستند
چند سال پیش یکبار تو یاهو داشتیم بحث سر سرور و دیتاسنتر ها و اینا میکردیم
برگشت گفت من از مردن خودم میترسم
چون دارم جایی کار میکنم که درخواست حق جویی دیگران رو بی پاسخ میذاره.حق الناس و ***ی فقط این نیست که من یه پولی از جیب شما بردارم یا براتون کم کاری بکنم و مدیون شما شم
همین که ویژوال استودیو،ویندوز،اسکیوال یا حتی اسکریپت ها مثل whmcs یا ویبولتین رو که براشون ماه ها و سالها زحمت کشیده شده تا طراحی و توسعه پیدا کنند رو بصورت نال شده و کرک شده استفاده میکنیم اینم حق الناسه.باید اون دنیا جواب بدیم.بی بروبرگرد.
چون خالق اون اثر اونا هستند و حق دارند که بگند کی استفاده کنه کی نکنه.اونا از ما که ادعای مسلمونی میکنیم و رو به خدا می ایستیم به حق وفادار ترند
تو ایران یه نرم افزار تولید میشه کسی کرکش کنه بابای طرفو میارن جلو چشمش.یه پست از سایت طرف کپی کنن پای حقوق بشر رو هم میکشن وسط
ولی خیلی خیلی ساده نرم افزاری رو که سالها براش زحمت کشیده شده رو نصب میکنیم و رایگان استفاده میکنیم.چرا؟؟؟چون خارجی هستند اونا؟؟چون تحریممون کردن؟؟
سوال من از دوستان اینه:
۱_ایا واقعا ما اون دنیا میبایست جواب بدیم؟
۲_این دلیل میشه که چون اونا مارو تحریم کردند ما حق داریم حقوقشون رو زیر پا بذاریم؟؟
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015 01:12
# ADS
-
March 1st, 2015, 01:16
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از behzad2015 به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 01:17
پاسخ : کپی رایت و آخرت
پرسش : حكم کپی کردن سی دی هایی كه اجازه تكثیر نداده اند. ازنظر همه مراجع تقلید چیست؟
پاسخ : احكام شرعی مربوط به لوح فشرده (CD) به شرح زیر می باشد :
1. كپی و تكثیر نرم افزار بدون اجازه تولید كننده چه حكمی دارد؟
آیات عظام امام، سیستانی، صافی، تبریزی و بهجت :
چنانچه در ضمن معامله، فروشنده (تولید كننده) یا خریدار شرط عدم تكثیر و كپی نماید یا عقد مبتنی به آن انجام گیرد، خریدار باید به این شرط عمل نماید و در غیر این صورت اشكال ندارد. ولی سزاوار است مؤمن زحمت و تلاش مؤمن دیگر را از بین نبرد. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث و ج 2، خیار الشرط، م 2؛ دفتر آیت الله صافی و آیت الله سیستانی؛ آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706 و التعلیقه علی منهاج الصالحین؛ دفتر آیت الله بهجت)
آیات عظام وحید و بهجت و مقام معظم رهبری:
بنابر احتیاط واجب بدون اجازه و رضایت تولید كننده اصلی جایز نیست. (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342، دفتر آیت الله وحید و آیت الله بهجت)
آیات عظام مكارم، فاضل، نوری :
این كار بدون اجازه و رضایت تولید كننده اصلی جایز نیست. (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697 و 1624؛ آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419، آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501 و 504)
2. تكثیر نرم افزارهایی كه قبلاً توسط فرد یا افراد دیگری قفل آنها شكسته شده و در بازار به صورت معمول رایت و توزیع می شوند، در این صورت حكم تكثیر آن چیست؟
آیات عظام امام، سیستانی، تبریزی و صافی:
تفاوتی بین آن دو در حكم نیست، و در هر صورت اشكالی ندارد. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث؛ آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706؛ آیت الله سیستانی، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفترآیت الله صافی)
آیات عظام وحید،بهجت و مقام معظم رهبری:
تفاوتی بین شكستن قفل نرم افزار و تكثیر نرم افزار كه قفل آن توسط دیگران شكسته شده نیست و در هر دو صورت بنابر احتیاط واجب تصرف و تكثیر آن جایز نیست، (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفترآیت الله وحید)
آیات عظام مكارم، نوری، فاضل :
تفاوتی بین شكستن قفل نرم افزار و تكثیر نرم افزاری كه قفل آن توسط دیگران شكسته شده نیست و در هر صورت، تصرف و تكثیر آن جایز نیست، (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697 و 1624؛ آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501 و 504)
3. آیا نرم افزارهایی كه قفل آن توسط دیگران شكسته شده و یا آن را تكثیر نموده اند، استفاده از تكثیر شده آن به صورت امانت و عاریه (بدون آن كه كپی شود)، جایز است؟
آیات عظام امام، سیستانی، تبریزی، صافی و فاضل:
استفاده از آن، به صورت امانت و خرید، اشكال ندارد. (امام، تحریرالوسیله، فروع متفرقه، الثالث، آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706؛ آیت الله سیستانی، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفتر آیت الله صافی؛ آیت الله فاضل، دفتر استفتائات)
آیات عظام وحید ، بهجت و مقام معظم رهبری:
بنابر احتیاط واجب استفاده از آن نیز جایز نیست، (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفتر آیت الله وحید و آیت الله بهجت)
آیات عظام مكارم، نوری :
استفاده از آن نیز جایز نیست، (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697، آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501، 504)
4. آیا در حكم تكثیر نرم افزار تفاوتی بین تولید داخل و خارج وجود دارد؟
آیات عظام امام، سیستانی، تبریزی، صافی و وحید:
تفاوتی بین تولید داخل و خارج در حكم نیست. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706 ؛ آیت الله سیستانی، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفتر آیت الله صافی)
مقام معظم رهبری:
اگر تولید داخل باشد، بنابر احتیاط واجب اجازه تولید كننده شرط است و اگر تولید خارج باشد، تابع قرارداد است. (آیت الله خامنه ای ، اجوبه، س 1343)
آیت الله مكارم:
تفاوتی بین تولید داخل و خارج نمی كند مگر آن كه تولید آمریكا یا اسرائیل باشد. (دفتر آیت الله مكارم)
آیت الله وحید:
تفاوتی بین تولید داخل و خارج در حكم نمی كند. (دفتر آیت الله وحید)
5. اگر ندانیم كه تولید كننده نرم افزار به كپی و تكثیر و استفاده آن رضایت ندارد، تكلیف چیست؟
آیات عظام امام، سیستانی، صافی و تبریزی:
تكثیر و استفاده از آن اشكال ندارد. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، دفتر آیت الله صافی، آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706، دفتر آیت الله سیستانی)
بنابر احتیاط واجب باید رضایت و اجازه تولید كننده احراز و كسب گردد. (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفتر آیت الله وحید و آیت الله بهجت)
حق نشر و كپی رایت برای مؤلف و تولید كننده است، و باید رضایت و اجازه تولید كننده احراز و كسب گردد. (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697 و 1624؛ آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501 و 504)
6. آیا خرید و فروش CD قفل شكسته جایز است؟
آیات عظام امام، تبریزی، صافی، فاضل و سیستانی:
جایز است.
مقام معظم رهبری:
خرید و فروش CDهای تكثیر شده از قبل اشكال ندارد اما اگر خرید CD موجب تكثیر مجدد شود بنابراحتیاط واجب اشكال دارد. (دفتر استفتائات)
آیات عظام مكارم، نوری:
جایز نیست.
آیات عظام وحید و بهجت:
بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
تنظیم : مرکز مشاوره
به نظر شخصی خودم اخر هر چی حرومی هستش کپی رایت البته خودمم شاملش میشم
-
تعداد تشکر ها ازfree-downloadha.com به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 01:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
behzad2015
وافعا هیچی معلوم نیست که تو اخرت یقمون رو میگیرن یا نه

ولی ما قانون کپی رایت نداریم, قانونم قانونه :D پس مشکلی نیست استفاده کن عزیز

بحث استفاده نیست من خودم استفاده میکنم.همه میکنند
قانون نداریم.وجدان که داریم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
free-downloadha.com
پرسش : حكم کپی کردن سی دی هایی كه اجازه تكثیر نداده اند. ازنظر همه مراجع تقلید چیست؟
پاسخ : احكام شرعی مربوط به لوح فشرده (CD) به شرح زیر می باشد :
1. كپی و تكثیر نرم افزار بدون اجازه تولید كننده چه حكمی دارد؟
آیات عظام امام، سیستانی، صافی، تبریزی و بهجت :
چنانچه در ضمن معامله، فروشنده (تولید كننده) یا خریدار شرط عدم تكثیر و كپی نماید یا عقد مبتنی به آن انجام گیرد، خریدار باید به این شرط عمل نماید و در غیر این صورت اشكال ندارد. ولی سزاوار است مؤمن زحمت و تلاش مؤمن دیگر را از بین نبرد. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث و ج 2، خیار الشرط، م 2؛ دفتر آیت الله صافی و آیت الله سیستانی؛ آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706 و التعلیقه علی منهاج الصالحین؛ دفتر آیت الله بهجت)
بنابر احتیاط واجب بدون اجازه و رضایت تولید كننده اصلی جایز نیست. (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342، دفتر آیت الله وحید و آیت الله بهجت)
این كار بدون اجازه و رضایت تولید كننده اصلی جایز نیست. (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697 و 1624؛ آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419، آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501 و 504)
2. تكثیر نرم افزارهایی كه قبلاً توسط فرد یا افراد دیگری قفل آنها شكسته شده و در بازار به صورت معمول رایت و توزیع می شوند، در این صورت حكم تكثیر آن چیست؟
آیات عظام امام، سیستانی، تبریزی و صافی:
تفاوتی بین آن دو در حكم نیست، و در هر صورت اشكالی ندارد. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث؛ آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706؛ آیت الله سیستانی، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفترآیت الله صافی)
آیات عظام وحید،بهجت و مقام معظم رهبری:
تفاوتی بین شكستن قفل نرم افزار و تكثیر نرم افزار كه قفل آن توسط دیگران شكسته شده نیست و در هر دو صورت بنابر احتیاط واجب تصرف و تكثیر آن جایز نیست، (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفترآیت الله وحید)
آیات عظام مكارم، نوری، فاضل :
تفاوتی بین شكستن قفل نرم افزار و تكثیر نرم افزاری كه قفل آن توسط دیگران شكسته شده نیست و در هر صورت، تصرف و تكثیر آن جایز نیست، (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697 و 1624؛ آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501 و 504)
3. آیا نرم افزارهایی كه قفل آن توسط دیگران شكسته شده و یا آن را تكثیر نموده اند، استفاده از تكثیر شده آن به صورت امانت و عاریه (بدون آن كه كپی شود)، جایز است؟
آیات عظام امام، سیستانی، تبریزی، صافی و فاضل:
استفاده از آن، به صورت امانت و خرید، اشكال ندارد. (امام، تحریرالوسیله، فروع متفرقه، الثالث، آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706؛ آیت الله سیستانی، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفتر آیت الله صافی؛ آیت الله فاضل، دفتر استفتائات)
آیات عظام وحید ، بهجت و مقام معظم رهبری:
بنابر احتیاط واجب استفاده از آن نیز جایز نیست، (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفتر آیت الله وحید و آیت الله بهجت)
آیات عظام مكارم، نوری :
استفاده از آن نیز جایز نیست، (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697، آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501، 504)
4. آیا در حكم تكثیر نرم افزار تفاوتی بین تولید داخل و خارج وجود دارد؟
آیات عظام امام، سیستانی، تبریزی، صافی و وحید:
تفاوتی بین تولید داخل و خارج در حكم نیست. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706 ؛ آیت الله سیستانی، sistani.org، حق چاپ، ش 1؛ دفتر آیت الله صافی)
مقام معظم رهبری:
اگر تولید داخل باشد، بنابر احتیاط واجب اجازه تولید كننده شرط است و اگر تولید خارج باشد، تابع قرارداد است. (آیت الله خامنه ای ، اجوبه، س 1343)
آیت الله مكارم:
تفاوتی بین تولید داخل و خارج نمی كند مگر آن كه تولید آمریكا یا اسرائیل باشد. (دفتر آیت الله مكارم)
آیت الله وحید:
تفاوتی بین تولید داخل و خارج در حكم نمی كند. (دفتر آیت الله وحید)
5. اگر ندانیم كه تولید كننده نرم افزار به كپی و تكثیر و استفاده آن رضایت ندارد، تكلیف چیست؟
آیات عظام امام، سیستانی، صافی و تبریزی:
تكثیر و استفاده از آن اشكال ندارد. (امام، تحریرالوسیله، ج 2، فروع متفرقه، الثالث، دفتر آیت الله صافی، آیت الله تبریزی، صراط النجاه، ج 5، س 706، دفتر آیت الله سیستانی)
بنابر احتیاط واجب باید رضایت و اجازه تولید كننده احراز و كسب گردد. (آیت الله خامنه ای، اجوبه، س 1341 و 1342؛ دفتر آیت الله وحید و آیت الله بهجت)
حق نشر و كپی رایت برای مؤلف و تولید كننده است، و باید رضایت و اجازه تولید كننده احراز و كسب گردد. (آیت الله مكارم، استفتائات، ج 1، س 1697 و 1624؛ آیت الله فاضل، جامع المسائل، ج 1، س 1419؛ آیت الله نوری، استفتائات، ج 1، س 501 و 504)
6. آیا خرید و فروش CD قفل شكسته جایز است؟
آیات عظام امام، تبریزی، صافی، فاضل و سیستانی:
جایز است.
مقام معظم رهبری:
خرید و فروش CDهای تكثیر شده از قبل اشكال ندارد اما اگر خرید CD موجب تكثیر مجدد شود بنابراحتیاط واجب اشكال دارد. (دفتر استفتائات)
آیات عظام مكارم، نوری:
جایز نیست.
آیات عظام وحید و بهجت:
بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
تنظیم : مرکز مشاوره
به نظر شخصی خودم اخر هر چی حرومی هستش کپی رایت البته خودمم شاملش میشم
احسنت.دقیقا من هم داشتم همینارو تو نت میخوندم که این حرف اقای فاتح اومد جلوی چشمم و گفتم که مطرحش کنم اینجا
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 01:31
عضو دائم
سلام
والا اگر بخوایم این جوری حساب کنیم:
کپی برداری خیلی گسترده تر مشه مثلا یک کارخانه که با مهندسی مع*** یک کالای خارجی را شبیه سازی میکند
یا اصلا : در ضنایع نظامی بسیار دیده میشود که کشوری با کپی براری و یا شبیه سازی (که به نظر من نوعی کپی برداری هست) مثلا یک موشک موشک جدیدی میسازد
و ...
یعنی 80 درصد صنایع ما حرامه و 80 درصد مواردی که اسمش رو بومی سازی و خودکفایی و ... میگذاریم درواقع حرام است و ... |-:
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 01:37
اصلا ی لحظه مسلمون بدونمونم بذاریم کنار
وجدانمون چی میگه؟
-
تعداد تشکر ها از dsamyes به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 01:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
سلام
والا اگر بخوایم این جوری حساب کنیم:
کپی برداری خیلی گسترده تر مشه مثلا یک کارخانه که با مهندسی مع*** یک کالای خارجی را شبیه سازی میکند
یا اصلا : در ضنایع نظامی بسیار دیده میشود که کشوری با کپی براری و یا شبیه سازی (که به نظر من نوعی کپی برداری هست) مثلا یک موشک موشک جدیدی میسازد
و ...
یعنی 80 درصد صنایع ما حرامه و 80 درصد مواردی که اسمش رو بومی سازی و خودکفایی و ... میگذاریم درواقع حرام است و ... |-:
نه بحث این نیست
ببینید اینکه شما میگید فقط ایده برداری شده.تولید با خودمون بوده
بله اگر ما بیایم یه سیستم عامل مثل ویندوز رو خودمون طراحی کنیم که فقط ایده ی طراحیش از مایکروسافت بوده باشه خب این عیب نداره.
بحث اینه قفل محصولی رو که اونا تولید کردند رو ما داریم میشکنیم و استفاده میکنیم بصورت رایگان
نال میکنیم،کرک میکنیم
اگر ما یک مثلا انجمن ساز شبیه ویبولتین طراحی کنیم بصورت بومی.خب قطعا جلسافت براش اهمیتی نداره اما وقتی ویبولتین رو نال میکنیم و استفاده میکنیم پیگیر میشه ابیوز میفرسته
ارسال ابیوز=من راضی نیستم شما استفاده کنی
-
-
March 1st, 2015, 01:51
عضو جدید
اگر قرار باشه تو آخرت جوا بدیم باید جواب این همه ویندور های کرکی که نصب کردیم ، فوتوشاپ و ... رو بدیم !
-
-
March 1st, 2015, 01:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vistore
اگر قرار باشه تو آخرت جوا بدیم باید جواب این همه ویندور های کرکی که نصب کردیم ، فوتوشاپ و ... رو بدیم !
خب همین دیگه
سر همین جواب دادن بود که اقای فاتح برگشت گفت من میترسم از مردن
چون واقعا هم میبایست جواب بدیم
-
-
March 1st, 2015, 02:16
عضو جدید
نقض قانون کپی رایت تحت هر شرایطی به نظر من اشتباهه. حالا عواقبش هر چی که می خواد باشه. فرقی نمی کنه.
-
تعداد تشکر ها ازPaeezeZard به دلیل پست مفید