-
February 28th, 2015, 12:14
عضو انجمن
پاسخ : ابیوز های فوق حساس دیتاسنتر هتزنر

نوشته اصلی توسط
p2m
کدوم دیتاسنترها وارز سابورت واقعی هستن تا جایی که بنده دیدم همیشه دوستانی که افر میدادن میگفتن سرویس وارز هتزنر
الکی میگن هتزنر وارزه.
اصلا وارز نیست.
شدیدا با شکایت کپی رایت DMCA برخورد میکنند
هر جا میخواید برید ، اول از دیتاسنتر بپرسد آیا DMCA رو نادیده میگیره یا نه؟
بیشتر دیتاسنترهای لوکزامبورگ، هلند و سوئد، DMCA رو نادیده میگرند؛
هلند ecatel
سوئد، پیونن
-
-
February 28th, 2015 12:14
# ADS
-
February 28th, 2015, 12:29
عضو انجمن
اگر به ابیوز هتزنر پاسخ بدید کمکتون میکنن برای حل مشکل و رفعش نادیده بگیرید اذیت میکنند.
حفظ کپی رایت بنظر من برای اینکه دیتاسنتر مورد نظرمون حق ج حقوق مشتریا و مردمو احترام میذاره مطمئن باشید هتزنر از همه نظر عالیه حتی ابیوز زدناشم بخاطر خود سرورتونه ارسال ایمیل جز مسدودی آی پیتون چیزی دربرنخواهد داشت
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
February 28th, 2015, 12:39
عضو انجمن
هتزنر که فکر کنم مشکل داره یا dmca .
رد استیشن هم با انجمن های وارز انگلیسی که پست های زیادی روش زده میشه ( مخصوصا به آلبوم های کشور انگلیس) گیر زیادی میده. دو سه بار که اخطار داد و زیاد شد میگه سایت رو جمع کنید از رو سرور هاش .
Ovh رو فعلا تست نکردم ببینم چطوریاست هر چی باشه از rs بهتر هستش.
-
-
February 28th, 2015, 16:54
عضو دائم
سلام
در مورد کپی رایت تنها دیتاسنتری که به ما اختطار نداده ovh هست.
اخطار کپی رایت از سایت و شرکت سازنده خود فیلم به دست ما رسیده، اما دیتاسنتر هیچ اخطار یا عکس العملی در مورد کپی رایت نداشته است تا کنون.
در مورد کپی رایت هم به راحتی با تغییر نام، یا مسیر و یا رمزگذاری بر روی دایرکتوری و فایل مربوطه می توانید اعلام کنید که مشکل برطرف شده است.
-
-
February 28th, 2015, 21:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ms96
جایی وارز واقعی هست که خودت از خودتم ابیوز بفرستی کسی نباشه پیگیرت بشه.
دیتاسنتر ecatel و Serverius هلند و سرورهای لوگزامبورگ و خیلی جاهای دیگه وارز داریم که حالا حالاها باهات کاری ندارن و خوراک ابیوزینگ هست :دی
جاهای نیمه وارز زیاده مثلا بعضی دیتاسنترها روی یه سری چیزا حساسیت ندارن و تاکیدشون روی چیزهای دیگست. مثلا الان ما با دیتاسنتر Continuumامریکا داریم کار میکنیم. یه سرور اختصاصی به مشتری دادم از هر ای پی روزانه 50 هزارتا ایمیل میفرسته و دیتاسنتر کاری به کارش نداره ولی جرات داره مشتری دیداس کنه تا آی پیش کمتر از 5 دقیقه مسدود میشه تا زمانی که مشکل رو حل کنه.
لیز وب هلند چطور اونم وارز کامل هست ؟
توی لوگزامبورگ چه دیتاسنتری داریم؟
-
-
February 28th, 2015, 21:14
عضو انجمن
در مورد کپی رایت هم به راحتی با تغییر نام، یا مسیر و یا رمزگذاری بر روی دایرکتوری و فایل مربوطه می توانید اعلام کنید که مشکل برطرف شده است.
نه این جوری ها هم نیست
تیم شکایت dmca ول کن نیست .
در قوانینش نوشته شده که مشتری ملزم به رعایت dmca است.
. دو سه بار که اخطار داد و زیاد شد میگه سایت رو جمع کنید از رو سرور هاش .
کاملا صحیح
من خیلی از دیتاسنتر هارو امتحان کردم، تمام دیتاسنتر های آمریکا، کانادا، انگلیس، آلمان و فرانسه بدون استثنا ، شدیدا به dmca حساس هستند .
-
-
February 28th, 2015, 22:43

نوشته اصلی توسط
Amin007
لیز وب هلند چطور اونم وارز کامل هست ؟
توی لوگزامبورگ چه دیتاسنتری داریم؟
لیزوب از نظر کپی رایت سابقا مشکلی نبود ولی با اسپم و دیداس و مسائل شبکه برخورد جدی دارند.
لوگزامبورگ میتونید از دیتاسنتر root.lu و... رو مشاهده کنید
-
-
February 28th, 2015, 23:01
عضو انجمن
ببینید اکثر دیتاسنتر ها رو دیداس و پورت اسکن و اسپم مشکل دارند.استفاده از سیستم عامل های کالی لینوکس و بک ترک لینوکس هم شرایط خودشو داره
ولی ovh تا جایی که میدونم روی کرک ویندوز و ویژوال استودیو و..... سختگیر نیست مشکلی نداره
دیتاسنتر های وارز هم چون قوانین شبکه ای محکمی ندارند خب منطقیه که کیفیتشون به دیتاسنتر هایی مثل ovh که واقعا شبکه ی تمیزی داره و قانونمند هستن نمیرسه.دیتاسنتر های ایرانی هم خب مشکلات خودشون رو دارند.ولی بی کیفیت نیستند.من خودم ۱۲ سال روی سرور های پارس انلاین بودم.مشکل خاصی نبود.در صورت دیداس ای پی رو هم نال میکردن
ابیوز ها هم همونطور که دوستان گفتن راحت میشه رفع و هندل کرد.اونطور نیست که شما تصمیم بگیری بری دیتاسنتری که اصلا ابیوز نیاد تا خیالت راحت باشه
-
-
February 28th, 2015, 23:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
taksis
ببینید اکثر دیتاسنتر ها رو دیداس و پورت اسکن و اسپم مشکل دارند.استفاده از سیستم عامل های کالی لینوکس و بک ترک لینوکس هم شرایط خودشو داره
ولی ovh تا جایی که میدونم روی کرک ویندوز و ویژوال استودیو و..... سختگیر نیست مشکلی نداره
دیتاسنتر های وارز هم چون قوانین شبکه ای محکمی ندارند خب منطقیه که کیفیتشون به دیتاسنتر هایی مثل ovh که واقعا شبکه ی تمیزی داره و قانونمند هستن نمیرسه.دیتاسنتر های ایرانی هم خب مشکلات خودشون رو دارند.ولی بی کیفیت نیستند.من خودم ۱۲ سال روی سرور های پارس انلاین بودم.مشکل خاصی نبود.در صورت دیداس ای پی رو هم نال میکردن
ابیوز ها هم همونطور که دوستان گفتن راحت میشه رفع و هندل کرد.اونطور نیست که شما تصمیم بگیری بری دیتاسنتری که اصلا ابیوز نیاد تا خیالت راحت باشه
به به اقای رشوند مشتاق دیدار
ولی من شنیدم ovh قوانین بسیار سختی داره و شدیدا رو کپی رایت حساسه
به نظر من بهترین دیتاسنتر لیزوبه.
و پینگ هتزنر به ایران خیلی بهتر از ovh
DOT NET DEVELOPER
ساده بگویم...خوشبخت کسی است که مادرش هنوز نفس میکشد !
-
-
February 28th, 2015, 23:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dotnetdev
به به اقای رشوند مشتاق دیدار
ولی من شنیدم ovh قوانین بسیار سختی داره و شدیدا رو کپی رایت حساسه
به نظر من بهترین دیتاسنتر لیزوبه.
و پینگ هتزنر به ایران خیلی بهتر از ovh
نه اونقدر ها هم سخت نیست اگر طبق روش هایی که دیتاسنتر ارائه میده پیش برید