دوست عزیز این چیزی که شما میخوای خیلی هم ساده نیست...
بنده اپلیکیشن نویسم... و برنامه موبایل مینویسم ...زیرو بم کار دستمه... دقیقا هم با یه گروهی همین کار رو برای یک سایت وردپرسی انجام دادیم...
با rss و فید مساله رو پیچیده نکنید... ( نه تنها پیچیده ، بلکه لقمه دور سر چرحوندنه! )
یک صفحه وبسرویس میخواد که تسلط کامل به php میخواد...
از طرف اپلیکیشین هم باید بستر های لازم برای دریافت اطلاعات فراهم بشه...
کار تضمینی...خوب... و همچنین گرافیک خوب... قیمت بالایی داره...
کار بدون تضمین ... گرافیک معمولی ... قیمت هم معمولی...
کسی که اپلیکیشن نویس حرفه ای باشه و کارش چهار چوب داشته باشه قیمت پایین یک نمیده به شما...
شاهد حرفم هم برنامه های بی کیفیتی هست که تو مارکت هایی مث بازار میبینید !
طرف یکبار نصب میکنه... به دقیقه نکشیده پاک میکنه از گوشیش !
موفق باشید
دوست عزیز برین سایت پونیشا درخواست بدین با 30 تومان براتون مینویسن
من لنگه همینو با 35 تومن دادم نوشتن برام
- - - Updated - - -
دوست عزیز برین سایت پونیشا درخواست بدین با 30 تومان براتون مینویسن
من لنگه همینو با 35 تومن دادم نوشتن برام
نیم کیلو باش.مرد باش...
سی تومن؟!
خیلی جالبه؟!
دوست عزیز قالب ساده html رو به سی تومن فارسی نمیکنن...
یا شما خیلی از دور عقبی...یا بنده هیچی سرم نمیشه...
در هر حال برنامه نویس هایی که کپی پیست کار نمیکنن! و از سورس های اماده! استفاده نمیکنند... ارزش کارشون رو تا این حد پایین نمیارن...
اگه کسی با سی تومن اینکارو کرده مطمئن باش برنامه ش رو رایگان هم میتونست بده به شما!
حیف سی تومن پولی که خرج کردین!
اگر نمیخواید زیاد هزینه کنید یه راه حل هست میتونید انجام بدید.من می خوام ظاهر برنامه شبیه خود برنامه باز باشه به جای برنامه ها پست های وردپرس بیاد عکس ها در یک اسلاید شو باشه و یک قسمت هم متن پست قرار داشته باشه
و کامنت هایی هم که میزارن زیر پست ها در سایت هم اضافه بشه در قسمت کامنت ها .
تموم این کارها رو توی یک صفحه وب html پیاده سازی کنید سپس به طراح اپلیکیشن بگید یک webview بذاره داخلش و اون آدرس رو لود کنه و خلاص !!!
راه حل دوم که پیشنهاد نمیکنم چون شما نیاز به فراخوانی اطلاعات دارید لذا در سمت سایتتون نیاز به وبسرویس هست
قالب هم میخواید مشابه باشه پس باید لایوت هم بنویسید برای اپلیکیشن این خودش کلی هزینه داره
دردسرهای دیگه مثل آپدیت محتوا ، صفحه بندی ، نظرات تو در تو (اینها چیزهایی هست که برنامه نویس باید باهاش دست و پنجه نرم کنه و کار راحتی نیست)
اینها خودش باعث میشه کارتون دو سه هفته طول بکشه و مطئنا هزینه عرف این تایم گرفته بشه که هزینه کمی نیست مطمئنا (من تعرفه اندروید اگاهی ندارم اما از تعرفه برنامه نویسی وب بیشتر نباشه کمتر نیست ! )
این سایت رو هم چک کنید
Build an iPhone or Android App with AppMakr's App Maker & Creator software
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)