قبول، من اشتباه کردم.
بچه ها! بزرگ شدیم دیگه، نمیشه اینهمه بی خودی بحث و دعوا نکنید؟ دیگه ادامش ندید، خواهش می کنم
====================
این اطلاعات در سطح وسیع تر، مفید واقع میشه، وقتی می بینیم سایت سازمان سنجش در روز ثبت نام اصلا باز نمیشه یا سایت رفاهی که از مردم شماره حساب می گیره واسه یارانه ها هم همین مشکل رو داره.
هممون می دونیم که این سایت ها خیلی سبک هستند و سرمایه عظیمی(دولت یا سازمان سنجش) هم پشتشونه، پس چرا باز نمیشند؟ این فاجعه نیست؟ اینجا دیگه نمی تونیم بگیم پول بیشتری بدیم و از هاست با کیفیت استفاده کنیم، چون اگه سروری بود که می تونست جوابگو باشه، حتما می خریدنش.
پس مجبوریم ترافیک سایت رو روی چند تا سرور مختلف تقسیم کنیم تا جوابگوی این همه بازدید باشه.
اگه انتخاب یک سرور با کیفیت خوب بود، یاهو و گوگل ازش استفاده می کردند. من یاهو رو که رفرش می کنم، هر بار سرورش از یه کشور متفاوت به من سرویس میده.
اما باز هم بحث load balance کردن چند سرور یا همگام سازیشون از لحاظ محتویات (دیتابیس و فایلها) پیش میاد چون ما به سایت های استاتیک یک طرفه نیاز نداریم که بگیم یکبار همه فایل هاش رو روی همه سرورها آپلود می کنیم و تموم.
اطلاعات داخل سایت هر ثانیه داره عوض میشه. توی همچین سایتی، فرض کنید دو نفر آنلاین هستند و دارند با هم چت می کنند یا پیغام خصوصی می دن، اما هرکاربر روی سرور متفاوتی باشه، اینطوری اصلا متن های همدیگه رو نمی بینند، این مشکل رو چطوری حل کنیم؟
سئوالی که هنوز حل نشده اینه:
دیتابیس/دیتابیس ها رو چطور بین چند سرور balance یا synchronize کنیم؟
فایل ها رو چطور تو همه سرور ها یکسان نگه داریم؟