سلام ...
تا اینجای کار هیچکس نتونسته کمک کنه .
وضعیت رو می خوام اعلام کنم که اساتید هم در ارتباط باشند شاید دلشون رحم اومد اومدن کمک کنند .
یه سریا که تو ایمیل و یاهو اومدن تبلیغ هاست و دامین کردن که ربطش به کاهش پینگ تو گیم اروپایی چیه رو خدا می دونه...
یه سری ها گفتن بالا ترین علم فناوری و اطلاعات ایران الان دست ماست که اونم در صورتی که نه سایت داره و نه درگاه اینترنتی و نه چیزی که 1٪ حقیقی باشه اومد گفت به شماره من ۱۰۰ تومان پول بریز من کاری میکنم پینگ تو زیر 30 بیاد واسه اروپا ...
یکیم گفت سخت افزار یا یه روتر بخر ۳۰۰ تومان و من واست کانفیگ می کنم ۳۰۰ تومان و بعد یه وی پی اس اروپا می خری که سوییچ می شی رو اون . اینکه پینگ من با اروپا الان مشکل اصلی من هست و چجوری بعد از سوییچ شدنم به وی پی اس اروپا من مشکل پینگ با همین وی پی اس اروپایی رو پیدا نمی کنم رو باز خدا می دونه .
این همه نابغه تقلبی تو ایران هست که همه ادای علم فناوری دارن در صورتی که فوق دیپلم هم ندارن .
یکی دیگه هم گفت 200 تومان بده isp واست عوض کنم . دقیقا منظورش چی بود ؟
بازم کسی هست بتونه کمک کنه ؟ من خالصانه دستشو می بوسم و هر هزینه ایی باشه پرداخت می کنم .
و از دوستان کلاه بردار و متخلفین عزیز و شرافت مند تقاضا دارم به پست های جدید رسیدگی کنند و اجازه بدن من پینگ ام درست بشه .
ممنون .
لحظه به لحظه منتظر پست های شما اساتید هستم