-
February 24th, 2015, 14:29
سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب
باسلام
ابتدا از مسئولین انجمن عذرخواهی میکنم اگه تاپیک جای نامناسب ایجاد شده
تمامی کاربران محترم توجه:
بنده سایتهای شما رو سئو وبهینه سازی میکنم ودر هرکلمه ای که مورد نیازشماباشد ظرف10روز الی2ماه در جایگاه اول گوگل میارمتون
این کار طبق استاندارد های جهانی انجام میشه وکارمو حداقل4ماه ماه تضمین میکنم
اگربنده سایت شماعزیزان سئو وبهینه کردم وبعد بخوام درکلمه ای پیشرفتش بدم شرایط به شکل ذیل:
1-بهینه سازی رایگان انجام میشه
2-هرکلمه بستگی به نوع بزرگی ومحبوبیتش حداقل150هزارتومان حدااکثر500هزار تومان(بابت هرکلمه)
نکته در مورد پرداخت:بعداینکه سر کلمات و.....به نتیجه رسیدیم 10الی20درصد مبلغ اول میگیرم(البته بعد از قرارداد بستن)و مابقی پول رو بعد از اتمام کار ورضایت100%شما*واگه شما راضی نباشی طبق قرارداد همون10-20درصدم برمیگردونم بهتون
اگه سوالی داشتید:
09107588129
یاهو
bolorhost
ویرایش توسط bolorweb : February 24th, 2015 در ساعت 14:32
-
-
February 24th, 2015 14:29
# ADS
-
February 25th, 2015, 12:10
پاسخ : سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب
برای سایت موزیک
با کلمه کلیدی
دانلود آهنگ دانلود موسیقی دانلود موزیک
قچدر هزینه میبره و چند روز طول میکشه
-
-
February 25th, 2015, 12:16
عضو انجمن
-
-
February 25th, 2015, 12:18
عضو انجمن
برای سایت دانلود فیلم و سریال دوست عزیز
با کلمات (دانلود فیلم,دانلود سریال,دانلود فیلم رایگان,دانلود فیلم با لینک مستقیم,دانلود فیلم خارجی,و دو مورد دیگه که خصوصی اعلام خواهد شد.
نکته ای شما باید در نظر بگیرید این موارد برای سایتی هست که تا 1یا 2ماه دیگه راه اندازی خواهد شد و حقیقتا می خواستم یک ماه دیگه درخواست بدم در انجمن کار ما به این شکل خواهد بود که به سئو کار به صورت همکار دائمی نیاز داریم یعنی شما پول کار سئو خودتون رو کامل میگیرد در روند و پایان کارتون مطابق کیفیت سپس درصدی از سود سایت نیز به شما تعلق میگیرد به صورت پشتیبان سئو در موارد ضروری و معمول هستید
-
-
February 25th, 2015, 15:59

نوشته اصلی توسط
liondl
برای سایت موزیک
با کلمه کلیدی
دانلود آهنگ دانلود موسیقی دانلود موزیک
قچدر هزینه میبره و چند روز طول میکشه
درباره قیمتش که باید صحبت کنیم چون کلماتی بزرگیه
توپست اول گفتم بین20روز نهایت دوماه زمان میبره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
نمونه کار ؟
توصفحه اول این تاپیک نمونه کار دادم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
برای سایت دانلود فیلم و سریال دوست عزیز
با کلمات (دانلود فیلم,دانلود سریال,دانلود فیلم رایگان,دانلود فیلم با لینک مستقیم,دانلود فیلم خارجی,و دو مورد دیگه که خصوصی اعلام خواهد شد.
نکته ای شما باید در نظر بگیرید این موارد برای سایتی هست که تا 1یا 2ماه دیگه راه اندازی خواهد شد و حقیقتا می خواستم یک ماه دیگه درخواست بدم در انجمن کار ما به این شکل خواهد بود که به سئو کار به صورت همکار دائمی نیاز داریم یعنی شما پول کار سئو خودتون رو کامل میگیرد در روند و پایان کارتون مطابق کیفیت سپس درصدی از سود سایت نیز به شما تعلق میگیرد به صورت پشتیبان سئو در موارد ضروری و معمول هستید
شماهرجور که دوست داشته باشی باهاتون همکاری میکنم هیچ مشکلی هم ندارم همیشه در خدمتم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
bolorweb
درباره قیمتش که باید صحبت کنیم چون کلماتی بزرگیه
توپست اول گفتم بین20روز نهایت دوماه زمان میبره
- - - Updated - - -
توصفحه اول این تاپیک نمونه کار دادم
- - - Updated - - -
شماهرجور که دوست داشته باشی باهاتون همکاری میکنم هیچ مشکلی هم ندارم همیشه در خدمتم
به دلیل استقبال خوبه شما هرکس چهارکلمه سفارش بده کلمه پنجم براش رایگان حل میکنم
- - - Updated - - -
سایت های موزیک علاوه بر سئو میتونم به خواننده ها هم معرفیشون کنم
- - - Updated - - -
خب تمام کسانی که سفارش دادند خواهش دارم بعداینکه پروژه هاشون تکمیل شد باایجاد یک تاپیک میزان رضایت خودشون اعلام کنند ازما
-
-
February 25th, 2015, 16:07
سلام عزیز.
تشریف بیارید یاهو لطفا.
-
-
February 25th, 2015, 16:14

نوشته اصلی توسط
Milad2014
سلام عزیز.
تشریف بیارید یاهو لطفا.
ایدی یاهاتون
-
-
February 25th, 2015, 16:18

نوشته اصلی توسط
bolorweb
ایدی یاهاتون
خودم پی ام دادم خدمتتون.
-
-
February 25th, 2015, 16:20

نوشته اصلی توسط
Milad2014
خودم پی ام دادم خدمتتون.
مطمئنید؟؟؟
-
-
February 25th, 2015, 16:57
عضو جدید
واقعا تاپیک جذابی هستش...
استارتر محترم اگه این چند تا سایتی که بهت سفارش داده اند، آوردی رتبه های اول گوگل، من به شخصه 30 کلمه کلیدی برای چند سایت نیازمندم، که در مجموع حدودا 6 میلیون گیرت میاد
پس تمام سعی خودت رو بکن چرا که سایت های نام برده شده در این جا رو من دارم دنبال می کنم....
-
تعداد تشکر ها از reza_web به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2015, 17:27

نوشته اصلی توسط
reza_web
استارتر محترم اگه این چند تا سایتی که بهت سفارش داده اند، آوردی رتبه های اول گوگل، من به شخصه 30 کلمه کلیدی برای چند سایت نیازمندم، که در مجموع حدودا 6 میلیون گیرت میاد
پس تمام سعی خودت رو بکن چرا که سایت های نام برده شده در این جا رو من دارم دنبال می کنم....
شمالطف داری همین الانم نمونه کار هست
- - - Updated - - -
چرا شماهمتون میاید یاهو من میگید اقااین تاپیکت واقعیه یاماخوابیم
بابابقران تاپیک واقعیه انگاری حسابی همه سوپرایز شدند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
reza_web
زیاد دنبالشون نکن چون همه فقط صحبت کردن وگفتن تاهفته ی دیگه حتی سایتای برند ایران هم اومدن تماس گرفتن از طریق این تاپیک اما هنوز خبری نیست شمااگه نمونه کار میخوای نشونت بدم
-