سلام دوستان
ی مشکل در سرور وی سنتر دارم
از زمانی که وی سنتر 5.5 امده من مجبور میشم هر ماه یک ویسنتر از اول نصب کنم
این موضوع خیلی منو خسته کردم
نمیدونم چرا بعد از گذشت یک ماه وی سنتر دیگه درست کار نمیکنه
خطاهای عجیب و غریب میده, کنسول هارو باز نمیکنه و هزاران مشکل عجیب دیگه که این مشکلات باعث میشه من وی سنتر رو عوض کنم
روی سرور های متفاوت گزاشتم از المان و انگلیس و هلند و امریکا , تمام اینهارو تست کردم
ولی جواب نمیده این مشکل هست در حالی که روی ورژن های قدیمی 5.1 و 5 چنین مشکلی نداشتم
اگر دوستان لطف کنن تجربه خودشونو در مورد حل این مشکل به اشتراک بزارن سپاس گزار میشم
مشکل از وی ام ویر نیست . حتما اینقدر هارد ها رو پر می کنید که سیستم قفل می کنه
روی هر دیسک فضای خالی بذارید
سی پی یو رو محدود کنید برای هر وی ام
کانفیگ وی سنتر رو بدید یکی دیگه چک کنه براتون.چون ممکنه یه جایی اشتباه کردین و خودتون متوجهش نیستین
سلام دوستان
خطاهای عجیب و غریب میده, کنسول هارو باز نمیکنه و هزاران مشکل عجیب دیگه که این مشکلات باعث میشه من وی سنتر رو عوض کنم
روی سرور های متفاوت گزاشتم از المان و انگلیس و هلند و امریکا , تمام اینهارو تست کردم
ولی جواب نمیده این مشکل هست در حالی که روی ورژن های قدیمی 5.1 و 5 چنین مشکلی نداشتم
اگر دوستان لطف کنن تجربه خودشونو در مورد حل این مشکل به اشتراک بزارن سپاس گزار میشم
با تشکر
اسماعیل فعال
همانطور که دوستان هم اشاره کردند باید لاگ ها چک شود.
منابع اختصاص داده برای سرور مربوطه را نیز چک بفرمایید.
نوع نصب و کانفیگ نیز در بروز مشکلات ممکن است دخیل باشد.
سلام دوستان
با تشکر
اسماعیل فعال
در اکثر مواقع کمبود منابع واقعی این مشکلات بوجود میاره
همچنین اینکه روی این وی سنتر چند عدد سرور اختصاصی ادد شده و مجموع وی پی اسها چه تعداد هستش
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
توی لاگ هارو چک کردم
ارور خواصی نمیده
برای شما یکی از ارور هارو میزارم چک کنید
- - - Updated - - -
سلام
به این سرور من 4 کور پردازنده دادم و 4 گیگ رم بدون شر کردن
و روی این 10 تا سرور هست و حدود 150 الی 200 سرور مجازی
ترجیحا رم سرور را 6 گیگ بزارید و در صورت موجود بودن هارد اس اس دی استفاده کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید