نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: آپلودباز یا آپلودبوی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    64
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : آپلودباز یا آپلودبوی

نقل قول نوشته اصلی توسط nima73 نمایش پست ها
    درود
    اگر منظور شما درآمدزایی هست آپلودباز ، علت هم خودتان گفتید و دلیل اون هم این هست که در آپلودباز وقتی لینکی جنریت میشه دانلود به حساب میاد ولی در آپلودبوی باید فایل کامل دانلود بشه تا دانلود نشان بده و درآمد اون اضافه بشه
    آپلودباز فایل ها را دائم برای پرمیوم نگه میداره ولی آپلودبوی 150 روز ( توصفحه پرمیوم فکر کنم نود روز زده ولی 150 روز هست) اگر فایل دانلود نشه فایل را حذف میکنه ، نکته مهم اینه که بیشتر مواقع فایل های آپلودی روی آپلودباز خطاهای مختلف میدن و در حقیقت قابل دانلود نیستند پس دائم بودن فایل ها زیاد قابل اطمینان نیست !
    فضای بیشتر با قیمت ارزانتر ویژگی دیگه آپلودبوی هست
    ثبات آپلودبوی خیلی خیلی بیشتر هست و بهترین و با ثبات ترین آپلودسنتر داخلی هست
    خودم آپلودبوی را ترجیح میدم ، در ضمن آپلودباز سایت فیلم داره و روی لینک های شما تبلیغات سایت فیلم خودش را قرار میده ! رفتاری کاملا خلاف عرف و اخلاق
    سمت 4 آپ دی ال یا همان اکسپرس لیچ سابق هم نرو که بیچاره ات میکنه و شبی را بدون دردسر مطمئنا صبح نمیکنی
    درود
    تشکر بابت توضیحات کاملتون. یک جوری توضیح دادین باعث شد من بیشتر دو دل و سردرگم بشم که واقعا کدوم رو انتخاب کنم اما فکر می کنم همون آپلودبوی خوب باشه.
    در رابطه با درآمد واقعا تموم شدن یا نشدن دانلود خیلی تاثیر داره. حدود 50 گیگ فایل توی آپ تو باکس، آپلودباز و آپلودبوی اپلود کردم که بیشترین مقدار دانلود در آپلودباز ثبت شد. اختلاف هم خیلی قابل توجه بود.

بله واقعا تبلیغ سایتشون رو هم دیدم قبلا. به هر حال سایت خودشون هست دیگه.

عضو جدید nima73 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    351
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    180 پست

پیش فرض پاسخ : آپلودباز یا آپلودبوی

نقل قول نوشته اصلی توسط AliDesigner نمایش پست ها
    درود
    تشکر بابت توضیحات کاملتون. یک جوری توضیح دادین باعث شد من بیشتر دو دل و سردرگم بشم که واقعا کدوم رو انتخاب کنم اما فکر می کنم همون آپلودبوی خوب باشه.
    در رابطه با درآمد واقعا تموم شدن یا نشدن دانلود خیلی تاثیر داره. حدود 50 گیگ فایل توی آپ تو باکس، آپلودباز و آپلودبوی اپلود کردم که بیشترین مقدار دانلود در آپلودباز ثبت شد. اختلاف هم خیلی قابل توجه بود.

بله واقعا تبلیغ سایتشون رو هم دیدم قبلا. به هر حال سایت خودشون هست دیگه.
    سلام
    سایت خودشان ست ولی حق تبلیغ روی فایل مردم را ندارند و به همین دلیل ما تو سایت خودمان استفاده از لینک هاش را ممنوع کردیم
    در مورد اتمام دانلود هم بله خیلی مهم هست و یک مورد مهم اینکه آپلودباز سایت دومی با نام هگز آپلود داره که اکانت سالانه اون 45 هزار تومان یعنی نصف سایت آپلودباز هست . شرایط همان هست و سرورها هم یکسان ولی برای تبلیغ اکانتش نصف قیمت آپلودباز داره فروخته میشه اگر تصمیم شما آپلودباز بود بهتر هست از اون استفاده کنید . ولی باز هم انتخاب من اول آپ تو باکس و اگر ایرانی مد نظر باشه آپلودبوی هست . دلایل هم زیاد دارم .
    ثبات بیشتر ، منظم بودن ، استفاده از لوکیشن های مختلف برای آپلود به طوری که هر زمان سروری دچار ایراد میشه موقعیت و لوکیشن دیگه ای سرورهای بدون مشکل هستند .
    از اون هاست دانلود هم خوب شرایط خودش را داره
    دانلود فقط با ip ایران امکان پذیر هست
    فایل ها حذف نمیشن
    کپی رایت فقط برای شرکت های داخل هست ( خارجی اصلا دسترسی به فایل ها نداره )
    درآمد نداره برای شما !
    سرور اختصاصی بخری خیلی خیلی ارزان تر برات تمام میشه و واقعا گران هستش و به صرفه نیست

3. تعداد تشکر ها از nima73 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)