-
February 24th, 2015, 14:54
سوالاتی در مورد ovh
سلام دوستان خسته نباشید
چند تا سوال در مورد این دیتا سنتر داشتم
۱- آیا ای پی هایی که روی سرور جدا گانه می خریم اکان داره از کشور های مختلف باشه ؟ ( مثلا از انگلستان و یا هرجای دیگر ؟ )
۲- این قضیه مک آدرس ***** میکنند و.... چی هست ؟ یعنی هر وی پی اس که می سازیم باید مک بدیم بعد آی پی بهش بدیم ؟ ( ممنون میشم توصیح دهید )
۳- پورت سرور ها چطور هست ؟
۴- پشتیبانی چطور ؟
-
-
February 24th, 2015 14:54
# ADS
-
February 24th, 2015, 15:19
عضو انجمن
پاسخ : سوالاتی در مورد ovh
درود
مورد آی پی بله در فرانسه میتونید از کشورهای محتلف ای پی داشته باشید
بله موقع ساخت ماشین مجازی باید مک ادرس بدین
پورت سرور هم خیلی خوبه
پشتیبانی دیتا سنتر فرانسه در روز های تعطیل ندارند
در دیتا سنتر کانادا هم24 ساعته هست پشتیبانی
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2015, 15:35
درود .
تایید میکنم پورت سرورها عالی هست .
فکر نمیکنم نیازی به پشتیبانی پیداکنید مگر در موارد خاص !
از تمام کشورهای اروپایی میتوانید آیپی تهیه کنید به دلخواه .
پیشنهاد میکنم قبل از خرید با جناب کریمی ( شرکت نت ایران ) مشاوره ای داشته باشید ، در این زمینه متخصص هستند .
-
تعداد تشکر ها از Edwin به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2015, 21:38
سرور هاي كانادا هم اين قابليت ا پي از اروپاه رو دارد؟
پورت كانادا خوب هست؟
-
-
February 25th, 2015, 02:46
اگر او وی اچ میگیرید به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان از واسط خرید نکنید شک نکنید که دیر یا زود ضرر میکنید مستقیم خرید کردن ازش هم نیاز مند مدارکی هست که داشتنشون ارزون نیست |
آی پی ها از کشور های مختلف میتونه باشه اما لوکیشن آی پی ها به رجیستر پنل شما ربط داره مثلا اگر با اکانت تایلندی خرید کنید با ویندوز وی پی اس وارد فیسبوک بشید زبانش تایلندیه حالا آی پی و سرور رو از هر جا که بگیرید فرقی نداره
-
-
February 26th, 2015, 00:05

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
اگر او وی اچ میگیرید به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان از واسط خرید نکنید شک نکنید که دیر یا زود ضرر میکنید مستقیم خرید کردن ازش هم نیاز مند مدارکی هست که داشتنشون ارزون نیست |
آی پی ها از کشور های مختلف میتونه باشه اما لوکیشن آی پی ها به رجیستر پنل شما ربط داره مثلا اگر با اکانت تایلندی خرید کنید با ویندوز وی پی اس وارد فیسبوک بشید زبانش تایلندیه حالا آی پی و سرور رو از هر جا که بگیرید فرقی نداره
سلام . مدارک واقعی دارم مشکلی نیست
اما ای پی رو نفهمیدم یعنی اگر مثلا من سرور اختصاصی بگیرم از کانادا یک سرور مجازی بسازم با ای پی که مثلا گفتم از المان بده فیسبوک آلمانی باز نمیشه !!!!!؟؟؟؟؟
-
-
February 26th, 2015, 00:38
داخل کانادا فقط آی پی کانادا بهتون میده در فرانسه هست که آی پی های مختلف میتونید بگیرید
داخل همون دیتاسنتر کاناداش شما خرید کنید مثلا با مشخصات و هویت اماراتی خرید کنید با اینکه سرور شما کاناداست اما در اکثر مواقع وقتی وارد فیسبوک بشیئ زبان عربی میشه
-