-
February 24th, 2015, 14:29
سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب
باسلام
ابتدا از مسئولین انجمن عذرخواهی میکنم اگه تاپیک جای نامناسب ایجاد شده
تمامی کاربران محترم توجه:
بنده سایتهای شما رو سئو وبهینه سازی میکنم ودر هرکلمه ای که مورد نیازشماباشد ظرف10روز الی2ماه در جایگاه اول گوگل میارمتون
این کار طبق استاندارد های جهانی انجام میشه وکارمو حداقل4ماه ماه تضمین میکنم
اگربنده سایت شماعزیزان سئو وبهینه کردم وبعد بخوام درکلمه ای پیشرفتش بدم شرایط به شکل ذیل:
1-بهینه سازی رایگان انجام میشه
2-هرکلمه بستگی به نوع بزرگی ومحبوبیتش حداقل150هزارتومان حدااکثر500هزار تومان(بابت هرکلمه)
نکته در مورد پرداخت:بعداینکه سر کلمات و.....به نتیجه رسیدیم 10الی20درصد مبلغ اول میگیرم(البته بعد از قرارداد بستن)و مابقی پول رو بعد از اتمام کار ورضایت100%شما*واگه شما راضی نباشی طبق قرارداد همون10-20درصدم برمیگردونم بهتون
اگه سوالی داشتید:
09107588129
یاهو
bolorhost
ویرایش توسط bolorweb : February 24th, 2015 در ساعت 14:32
-
-
February 24th, 2015 14:29
# ADS
-
February 24th, 2015, 15:56
پاسخ : سئوحرفه ای میکنم باقیمت مناسب

نوشته اصلی توسط
mask-online
بنده نه قصد خرابکاری دارم نه چیزی شما در اونجا هم جبهه گرفتید اینجا هم قصد تخریب دارید
شخصا برای انجام سئو برای مشتریان برای کلمات کلیدی مناسب زمانی تقریبی 1 تا 2 ماه و برای کلمات کلیدی پر ترافیک زمان 4 تا 6 ماه میذارم
اگر شما یک نمونه سایت برای ما انجام بدید سفارشات به شما جهت انجام داده میشه و از هدر رفتن زمان جلوگیری میشه
شرایط خودتون رو اعلام کنید تا با مذاکرات کار تحوبل بشه
شمااگه راست میگی شماره تماس همینجا بذار بنده تماس میگیرم همه کاراتو انجام میدم پولم بعداتمام کارمیگیرم که خیالت راحت باشه
خداخودش شاهد من نه کلاهبردارم نه سودجو
حالاشمااگه قصد خرابکاری نداری یاعلی من درخدمتم
-
-
February 24th, 2015, 15:58
عضو انجمن
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
February 24th, 2015, 16:00
عضو انجمن
-
-
February 24th, 2015, 16:02

نوشته اصلی توسط
mask-online
چه تضمینی در خصوص بازگشت وجه هست
زمان 20 روز مهم نیست شما در خصوص کلمه طراحی سایت 1 ماه زمان دارید
گفتم که پول بعد از اتمام کار میگیرم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
babelirani
تشریف بیارید یاهو لطفا
ایدیم
bolorhost
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mask-online
بنده طی چند ساعت اینده باشماتماس میگیرم ونتیجه مکالمه رو همینجا اعلام میکنم شماهم باید بیای اینجا بگی راست میگم یادروغ تادیگران بهم بدبین نشند
-
-
February 24th, 2015, 16:29
با ایشون دارم همکاری میکنم.توضیحات خوبی ارایه میدن.جالب اینجاست خودشون زنگ میزنند و پیگیر کارهاشون هستند و گزارش ارائه میدن.حالا امیدوارم نتیجه بگیریم
-
-
February 24th, 2015, 17:27
سلام.سایت رو از کجا بفرستم
-
-
February 24th, 2015, 19:04
عزیز نمونه کار رو لطف کنید
-
-
February 25th, 2015, 00:43

نوشته اصلی توسط
__coma__
با ایشون دارم همکاری میکنم.توضیحات خوبی ارایه میدن.جالب اینجاست خودشون زنگ میزنند و پیگیر کارهاشون هستند و گزارش ارائه میدن.حالا امیدوارم نتیجه بگیریم
خواهش میکنم شمالطف دارید امیدوارم بتونم انتظارات شمارو براورده کنم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
liondl
سلام.سایت رو از کجا بفرستم
باسلام
برای ارسال سایتتون باید وارد سایت بلورهاست بشیدbolorhost.comثبت نام کنید ازطریق قسمت سوال ازمااطلاعات بفرستید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
A+I
عزیز نمونه کار رو لطف کنید
سلام عزیز اگه صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید نمونه ها رو ذکر کردم
البته اینجانمونه ملاک نیس چون من دارم اول کار انجام میدم بعد پول میگیرم
- - - Updated - - -
اعلام نتایج:
باکاربرmask-onlineبه نتیجه رسیدم ایشون قرارشد سایتشون به بنده بسپورندظرف چندروز اینده
کاربر__comaالان در حال کار بر روی سایتشون هسم
باکاربرbabeliraniبه نتیجه رسیدموقرار شد سایتشون به بنده بسپورند ظرف چند روز اینده
- - - Updated - - -
برای سئو باید ابتدا در این سایت از طریق این لینک ثبت نام کنیدhttp://bolorhost.com/register.php
سپس ازقسمت سوال ازما اطلاعات مدیریت سایت+اطلاعات ورودی هاست رو ارسال کنید وذکرکنید میخواید توچه کلماتی بالابیاید ماهم بعد بررسی قیمت دقیق+زمان دقیق براتون میفرسیم
اگه اکانت گوگل وبمستر والکساهم دارید اطلاعات اکانت بفرستید اگرهم ندارید مهم نیست خودم براتون میسازم
- - - Updated - - -
عزیزان پست رو تصحیح میکنم:هیچ مبلغی ابتدا گرفته نمیشه کل مبلغ یکجابعداتمام کارگرفته میشه
-
-
February 25th, 2015, 01:25
عضو جدید
شايد بهتر بود اول سايت خودتون (بلور هاست) رو بعنوان نمونه كار با كلمه "هاست" بالامي آورديد...بعد
به هرحال:
لطفا روش انجام كارتون رو بگيد. فقط قالب رو سئو ميكنيد؟بكلينك ميدي؟لينكبيلدينگ ميكنيد؟ .....؟
براي كليدواژه "پنل اس ام اس" قيمت - زمان - و موارد لازم رو بگيد
پس اول كار نيازي نيست پرداختي انجام بديم؟!
براي شروع همكاري چه دسترسي هايي از سايت رو بايد به شما بديم؟
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
-
-
February 25th, 2015, 10:39

نوشته اصلی توسط
saeedj
شايد بهتر بود اول سايت خودتون (بلور هاست) رو بعنوان نمونه كار با كلمه "هاست" بالامي آورديد...بعد
به هرحال:
لطفا روش انجام كارتون رو بگيد. فقط قالب رو سئو ميكنيد؟بكلينك ميدي؟لينكبيلدينگ ميكنيد؟ .....؟
براي كليدواژه "پنل اس ام اس" قيمت - زمان - و موارد لازم رو بگيد
پس اول كار نيازي نيست پرداختي انجام بديم؟!
براي شروع همكاري چه دسترسي هايي از سايت رو بايد به شما بديم؟
سلام حرف شمادرسته اماقضیه بلورهاست فرق داره من دوس ندارم بالابیاد چون علاقه ای ب فروش هاست ندارم شمااگه دقت کنی میبینی من حتی یه کلمه کلیدی هم برای بلورهاست نذاشتم کلاقسمت کلمات خالیه متاتگش هم حذف کردم هاستدهی مسئولیت داره که من نمیتونم قبول کنم
روش کارم که رازه چون یه ایران تو شوکن که من چجوری بیست روز تاشصت روز هرسایتی رو میارم اول*دسرسی هاست.مدیریت سایت اگه اکانت الکساووبمستر داره دسرسی اکانتا*
درابتدا پول نمیگیرم پول بعدانجام کار
برای پنل اس ام اس 400هزارتومان میگیرم وازبیست روز الی60روز وقت نیاز دارم البته این شصت روز بخاطرفشارکاریه وگرنه سی روزم زیاده
-