برای سایت موزیک
با کلمه کلیدی
دانلود آهنگ دانلود موسیقی دانلود موزیک
قچدر هزینه میبره و چند روز طول میکشه
برای سایت موزیک
با کلمه کلیدی
دانلود آهنگ دانلود موسیقی دانلود موزیک
قچدر هزینه میبره و چند روز طول میکشه
درباره قیمتش که باید صحبت کنیم چون کلماتی بزرگیه
توپست اول گفتم بین20روز نهایت دوماه زمان میبره
- - - Updated - - -
توصفحه اول این تاپیک نمونه کار دادم
- - - Updated - - -
شماهرجور که دوست داشته باشی باهاتون همکاری میکنم هیچ مشکلی هم ندارم همیشه در خدمتم
- - - Updated - - -
به دلیل استقبال خوبه شما هرکس چهارکلمه سفارش بده کلمه پنجم براش رایگان حل میکنم
- - - Updated - - -
سایت های موزیک علاوه بر سئو میتونم به خواننده ها هم معرفیشون کنم
- - - Updated - - -
خب تمام کسانی که سفارش دادند خواهش دارم بعداینکه پروژه هاشون تکمیل شد باایجاد یک تاپیک میزان رضایت خودشون اعلام کنند ازما
نمونه کار ؟
برای سایت دانلود فیلم و سریال دوست عزیز
با کلمات (دانلود فیلم,دانلود سریال,دانلود فیلم رایگان,دانلود فیلم با لینک مستقیم,دانلود فیلم خارجی,و دو مورد دیگه که خصوصی اعلام خواهد شد.
نکته ای شما باید در نظر بگیرید این موارد برای سایتی هست که تا 1یا 2ماه دیگه راه اندازی خواهد شد و حقیقتا می خواستم یک ماه دیگه درخواست بدم در انجمن کار ما به این شکل خواهد بود که به سئو کار به صورت همکار دائمی نیاز داریم یعنی شما پول کار سئو خودتون رو کامل میگیرد در روند و پایان کارتون مطابق کیفیت سپس درصدی از سود سایت نیز به شما تعلق میگیرد به صورت پشتیبان سئو در موارد ضروری و معمول هستید
سلام عزیز.
تشریف بیارید یاهو لطفا.
واقعا تاپیک جذابی هستش...
استارتر محترم اگه این چند تا سایتی که بهت سفارش داده اند، آوردی رتبه های اول گوگل، من به شخصه 30 کلمه کلیدی برای چند سایت نیازمندم، که در مجموع حدودا 6 میلیون گیرت میاد
پس تمام سعی خودت رو بکن چرا که سایت های نام برده شده در این جا رو من دارم دنبال می کنم....
شمالطف داری همین الانم نمونه کار هست
- - - Updated - - -
چرا شماهمتون میاید یاهو من میگید اقااین تاپیکت واقعیه یاماخوابیم
بابابقران تاپیک واقعیه انگاری حسابی همه سوپرایز شدند
- - - Updated - - -
زیاد دنبالشون نکن چون همه فقط صحبت کردن وگفتن تاهفته ی دیگه حتی سایتای برند ایران هم اومدن تماس گرفتن از طریق این تاپیک اما هنوز خبری نیست شمااگه نمونه کار میخوای نشونت بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)