-
February 23rd, 2015, 22:29
چاپ بروشور تر و تمیز چقدر هزینه داره ؟
سلام...
یه سوال از دوستانی که تو کار گرافیک و... هستن یا به هر نحوی مطلع هستن دارم و اونم اینکه هزینه ی چاپ مثلا هزار برگ بروشور تبلیغاتیِ چاپ رنگی و شیک چقدر میشه حدودا ؟
چقدر برای چاپ میره و چقدرش مجزا برای کاغذ باید هزینه بشه ؟ البته کاغذ خوب منظورم هست، نه ازین کاغذ کاهی ها...
-
-
February 23rd, 2015 22:29
# ADS
-
February 23rd, 2015, 22:32
پاسخ : چاپ بروشور تر و تمیز چقدر هزینه داره ؟
دوست من باید گراماژ کاغذ و همینطور گلاسه یا تحریر بودنش رو تعیین کنید
و اینکه چند رنگ باشه 4 رنگ یا دو رنگ
سایز کاغذ هم مهمه
-
تعداد تشکر ها از espad به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2015, 22:46
حقیقتش من اصلا اطلاعی از مسائل مربوط به این حوزه ندارم و تاپیک رو زدم که از اطلاعاتِ دوستانی مثل شما استفاده کنم...
در حال حاضر هم یه حدود قیمتی میخوام که فقط اطلاع داشته باشم و تو ذهنم باشه...
اما در مورد سوالاتتون:
گرم کاغذ مهم نیست فقط تو نظرم هست که ازین کاغذ کاهی ها نباشه. میخوام کاغذ سفید باشه و چاپی که روش میخوره رو خوب نشون بده.
سایزش هم،... سایز معمولِ بروشور چی هست معمولا ؟
و تعداد رنگ هم میخوام بیشتر باشه. یعنی تو نظرم هست که یه طرح چشمنواز، خیلی شیک و قشنگ باید چاپ شه. فکر میکنم برای همچین چیزی تعداد رنگ بالا مناسب تر باشه. درسته ؟
(اگر مقدور هست براتون، یه مقدار در مورد این چاپ ۲ رنگ و ۴ رنگ و مفهومشون توضیح بدید ممنون میشم)
-
-
February 24th, 2015, 10:46
دوست عزیز الان کسی روی کاغذ کاهی چاپ نمیزنه
الان کاغذ به دو صورت هست یکی تحریر که همین میشه جنس ورق a4 های موجود در بازار یکی هم میشه کاغذ گلاسه که نسبت به کاغذ تحریر براق تره
گراماژ (یا ضخامت ) کاغذ هم تو قیمت اون تاثیر داره
باید ببینم منظورتون از بروشور چی هست ؟ تراکت یا کاتالوگ اینا هر کدام سایز های مختلفی داره و مردم عادی هم معمولا کلمه برشور رو برای همه هر دو این دو به کار میبرن (یکی از مشکلات روزانه تو کار چاپ و تبلیغات)
اول دقیق مشخص کنید چی تو ذهنتونه
ببینید 2 رنگ و 4 رنگ ینی این که در چاپ از 2 رنگ استفاده بشه یا 4 رنگ خب قاعدتا با 4 رنگ میشه بیشتر روی رنگ ها مانور داد و رنگ ها رو بهتر درآورد در چاپ
-
تعداد تشکر ها از espad به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2015, 11:02
هزینه چاپ a4 یک رو رنگی کاغذ تحریر 75 هزارتومن براتون در میاد.
در صورت سفارش 2000تا به بالا گلاسه هم چاپ میشه و همینطور تحریر دو رو هم روی تیراژ بالاتر امکان پذیر هست
شما تراکت میخواید ؟ یا بروشور؟
-
تعداد تشکر ها از ms96 به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2015, 11:09

نوشته اصلی توسط
ms96
هزینه چاپ a4 یک رو رنگی کاغذ تحریر 75 هزارتومن براتون در میاد.
چه تیراژی ؟
-
-
February 24th, 2015, 11:14

نوشته اصلی توسط
espad
چه تیراژی ؟
1000عدد
-
-
February 24th, 2015, 12:12
من از اینایی مد نظرم هست که یه ورقه هست و تو پیاده رو ها به دست مردم میدن و با چسب کاغذی به دیوار هم میچسبونن. اینا تراکت میشه الآن ؟
و لطف کنید فرق بین تراکت و بروشور رو بفرمائید که یاد بگیریم و اشتباه نکنیم دیگه...
ممنون.
-
-
February 24th, 2015, 12:56

نوشته اصلی توسط
startToday
من از اینایی مد نظرم هست که یه ورقه هست و تو پیاده رو ها به دست مردم میدن و با چسب کاغذی به دیوار هم میچسبونن. اینا تراکت میشه الآن ؟
و لطف کنید فرق بین تراکت و بروشور رو بفرمائید که یاد بگیریم و اشتباه نکنیم دیگه...
ممنون.
دوست عزیزمون بسیار ادم با شخصیت و کار درستی هستند
انشاالله موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از dsamyes به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2015, 15:00

نوشته اصلی توسط
starttoday
ممنون.
تراکت در قطع عموما a5 در خیابون پخش میشه و برای تبلیغات جایی یا مکانی صورت میگیره . از ارزانترین تبلیغات رایج در بازار هست و در معابر پر رفت و آمد در صورتی که مغازتون جوری باشه که مخاطب عام داشته باشه به شدت خوب جواب میده. برای چسبوندن به دیوار هم a5 a4 a3 استفاده میشه بسته به سلیقه شما و نوع کارتون و جنس کاغذ انتخابیتون کار فرق میکنه.
بروشور برای معرفی یک محصول هست مثلا وارد مغازه ای میشید ازش بروشور محصول خاص یا برند خاصی رو طلب میکنین. بروشور ها اغلب به شکل های سه لت و ... دیده میشه
سوالی بود در خدمتتون هستم.
-
تعداد تشکر ها از ms96 به دلیل پست مفید