سلام دوستان
بنده توی خونه یه لپ تاپ asus دارم و یک مودم تی پیلینک سیمی که lan هست ، لپ تاپ من 24 ساعته روشنه خاموش نمیشه
قصد خرید مودم وای فا برای تبلت و گوشیمو داشتم که با خودم فکر کردم آیا میشه لپ تاپمو به عنوان مودم وایرلس استفاده کنم؟
به این موضوع توجه داشته باشید که از مودم سیمی برای سیستمم استفاده میکنم و آیا امکان پذیره؟
چند نرم افزارو تست کردم کانکنت میشد به راحتی ولی صفحه باز نمیکرد با مرورگر در گوشی و تبلت.
یه راه خوب آسون و با کیفیت میتونید به من بگید من الکی پول مودم ندم خسیس نیستم اقتصادی فکر میکنم
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام : Lasterloc تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
میتونید تشریف بیارید برای بنده رو سیستمم یه تست انجام بدید ویندوز 8.1 هست ، چون بنده متاسفانه چندتا رو چک کردم میگن باید فایروالو اینا خاموش بشه انجام دادم ولی بازم نشد.
من با این نرم افزار که میگید آشنایی ندارم متاسفانه
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام : Lasterloc تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
از دوستان کسی هست بتونه با تیم ویور بیاد نصب کنه برا من چندتا نصب کردم کانکتم میشن ولی مرورگر گوشی یا تبلت باز نمیکنه نرم افزارها هم همین طور اصلا اینترنت رو نمیاره
لسترلوک
برای اولین بار که اجراش می کنی یک بار stopش کن
و گزینه اول رو تیک بزن
گزینه automatic .... رو انتخاب کن
و دوباره start بزن
من این روش رو میرم و روی گوشی ها به راحتی کار میکنه
ثبت زیرنویس فارسی خود در ایران زیرنویس ایران زیرنویس