الان مشکل جوانای ما حل شد :دی
فکر کنم دارن طرح میریزن وایبر هم بره قاطی باقالی ها
الان مشکل جوانای ما حل شد :دی
فکر کنم دارن طرح میریزن وایبر هم بره قاطی باقالی ها
همینه اگر غیر اخلاقی باشه همین حرفا هست کشور ما میشه 3 جهان ما بقی کشورا اینو میگن؟
هرکس خودش میدونه استفاده درست کنه یا بد دیگه نیازی نیست کاری به بقیه داشته باشیم
متاسفانه بنده به شخصه موافق این حرف هستم ..خودم با چشمهای خودم دیدم اوضاع چه قدر خرابه بیخیال وایبر مخصوصا لاین و بی تالک شدم..رسما تن فروشی دارند میکنند!! نمیدونم مقصر کیه..فرهنگ ما یا............ خدا به داد برسه
والله موندم چی بگم
غیر اخلاقی از چه تعریفی ؟
اصلا تعریف اخلاق چیه ؟
چطور تونستن این اطلاعات رو بدست بیارن ؟ اطلاعات تبادل شده بین نت کاربران ایرانی و وایبر رو ***** کردند (منظور ***** رسد هست) و این اطلاعات به دست آمد ؟
تو وایبر ی گروه ساختیم فامیل ها همیشه با هم در ارتباطیم هزینه پیامک ها به شدت کاهش یافته و تنها ماهیانه مبلغی برای اینترنت هزینه میشه
یعنی آشنایی با وایبر برای من بهترین اتفاق بین شبکه های اجتماعی بود
و اینکه غیر اخلاقی !
بهترین مزیت وایبر اینه ک تا شماره کسی نداشته باشی جز دوستتات نیست . پس کسایی که میشناسم باهام دوست هستند . و عقل هم دارم که تو گروه های غیر اخلاقی نمیرم
بابا همش به خود آدم بستگی داره چطور غیر اخلاقیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اغلب اوقات حرفهایی که داریم با هم میزنیم هم غیر اخلاقیه
بهتره با هم حرف نزنیم
آقا گردن دولت و چه میدونم امریکا و دشمن و فلان فلان نندازید !
از ماست که بر ماست !
ما الان یه گروه فامیلی داریم که توش با هم در ارتباطیم
ولی از یک طرف بنده رو توی یه گروه ادد کردن که همش پستای .... :|(البته به جان کفشام ازش درومدم)
از نظر بنده وایبر یا واتس اپ یا فیسبوک یا .... فقط یه وسیله اند و ماییم که داریم غیر اخلاقیات رو باب میکنیم و فرهنگ غنیمون رو به نمایش میذاریم ... :|
الکی مثلا من خوابم میاد به مولا :D
ویرایش توسط dadehban : February 23rd, 2015 در ساعت 13:06
یه ادم های تو ایران هست که پول میگیرن تا سال های اول با این نرم افزار و... مقاومت کنند ولی اخرش همه چیز ازاد میشه مثل( ویدیو - 3g - اینترنت پر سرعت - فیسبوک - اینسگرام و... )
الان میگن تورخدا ماهوار هاتون بیارین یه دونه ستاباکس بگیرین مردم هم میرن ماهواره های داغون که از کار افتاده از گوشه انبار بر میدارن یه دونه ستاباکس صفر میگیرن...
این کار ها فقط خرج روی دولت میزار و هیچ نفعی برای مردم نداره ولی خوب نباید به این حرف ها گوش داد فقط باید بخندی و از کنارش رد بشی وگرنه موهات سفید میشه...
این امار هم میبینم چند سوال پیش میاد
1- این امارو از موبایل خودشون در اوردن؟ خوب این نشون میده کسانی که تحقیق میکنند کار غیره اخلاقی می کنند
2- شنود میکنند؟ من حرفی ندارم
3- امار دروغه ؟ این احتما زیاده عدد 89 درصد خیلی استفاده شده در بحث های اماری ...
ویرایش توسط یاشار زوم : February 23rd, 2015 در ساعت 13:30
سلام
لطفا از ایجاد بحث سیاسی و نامرتبط به موضوع انجمن خودداری فرمایید
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)