سلام
دوستان به نظرتون کدوم اپراتور بهتره؟از نظر خدمات و .............
البته همراه اول خط ثابت دارم ولی میخوام بین این دو یکی رو انتخاب کنم
رایتل مثل ایرانسل خارجیه یا اینکه ایرانیه؟
سلام
دوستان به نظرتون کدوم اپراتور بهتره؟از نظر خدمات و .............
البته همراه اول خط ثابت دارم ولی میخوام بین این دو یکی رو انتخاب کنم
رایتل مثل ایرانسل خارجیه یا اینکه ایرانیه؟
درود
من از تمام خدمات ایرانسل استفاده نکردم اما مدتیه برای تبلت و موبایلم رایتل استفاده میکنم همه چیز خوبه اما پر هزینه من رایتل رو با ماکسیما مقایسه میکنم پر سرعت پر قدرت و پر مصرف ، دیشب وایرلس رو بستم و از اینترنتش استفاده کردم موجودی 5000 ، 2 اپلیکشن رو که پیغام بروزرسانی میدادن حدود 55 mb آپدیت کردم آخرای دومی بود پیغام داد مشترک گرامی موجودی شما کمتر از 1000 ریال ....
بسته به مکان زندگیتون داره... الان جایی که من هستم سرعت رایتل فضایی هست و واقعا زندگی زیباست!! اما 5 تا کوچه انورتر ایرانسل سرعتش بالاتره و رایتل فاجعه هست...کلا در ایران نمیشه از سرویسی یا شرکتی تعریف کرد.باید دید مکانی که استفاده میکنید کجاست و کدوم بهتر جواب میده..
سلام
بستگی به مکان دارد ، مثلا من در کرمان از رایتل استفاده میکنم همه جا راحت انتن میده و 3G فعال ، اگر هم جایی انتن نداشته باشد ، از دکل های ایرانسل و همراه اول استفاده میکنه.
سرعت اینترنت واقعا عالی ، اما سرعت اینترنت 3G ایرانسل و همراه اول در اینجا واقعا داغونه سرعت دانلود 2Kb
من رایتل پیشنهاد میدم
ایرانسل کیفیت انتش بهتر است
من هم اینترنت مهمه برام البته زیاد نه چون اکثرا با وای فای هستم.
شهری هم که هستم رایتل پوشش داره یعنی 98 درصد شهر و حومه فقط رایتل دکل داره.
هزینه مهم نیست اونی که زیاد صحبت میکنه براش مهمه ولی من زیاد صحبت نمیکنم یعنی یه نفر رو میشناسم که ماهی 200 هزارتومن براش میاد خوب اون هزینه براش مهم هست.
من از این نظر میگم که مثلا الان شماره ایرانسل رو به یه نفر بدی بهت اعتماد نمیکنه چون از بس ایرانسل بی سند سیمکارت داده دیگه مردم بی اعتماد شدن
برای همین گفتم بین ایرانسل و رایتل چون همراه اول ثابت خوب مشخصه.
یعنی شرکت رایتل بهتره؟
ایرانسل
(نسل 3g و 4g ایرانسل اینترنتش از رایتل پرسرعت تره و کیفیت مکالمه ایرانسل هم بیشتره)
خوب ایرانسل بیشتر تایید میشه ... اما جدیدا تعرفه اینترنتش رو زیاد کرده یعنی خیلی گرون کرده ، که این عمل ایرانسل اصلا تایید نمیشه
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)