-
February 19th, 2015, 23:42
عضو انجمن
پاسخ : تور تصویری elementary OS Freya زیباترین توزیع لینوکس

نوشته اصلی توسط
jahromweb
المنتری توییک که اینجا معرفی شده مخصوص فریا نیست و برای لونا است باید نسخه فریا رو نصب بکنید برای نصب تم هم پوشه تم رو در پوشه .themes کپی کنید پوشه هایی که . دارند در فایل منیجر المنتری مخفی هستند برای مشاهده پوشه مخفی باید ctrl+h رو بزنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
elementaryos-unstable-amd64.20150208
اینو من الان الکی دانلود و رایت کردم ؟ :D
این خوبه ولی از این جدیدتر هم فکر کنم باشه همانطور که از اسم فایل دانلود شده معلومه unstable هست دوست عزیز
-
-
February 19th, 2015 23:42
# ADS
-
February 21st, 2015, 15:45
عضو دائم
-
-
February 21st, 2015, 15:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خوبه ولی برای المنتری لونا هست روی نسخه فریا باید از مخازن دانلود کنید و دستی نصب بکنید یا اینکه از خود مخازن المنتری فریا دانلود بکنید که من اطلاعی در باره این ایکون ندارم
-
-
February 22nd, 2015, 00:06
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2015, 21:34
خیلی gu زیبایی داره
-
-
February 22nd, 2015, 22:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
لفظ زیبا بسیار سلیقهای هست و نمیشه چیزی رو تو زیبایی مطلق و برتر دونست.
همچنین اگر طرفدار مینیمالیسم هستید، پیشنهاد میکنم سیستمعاملهای زیر رو هم بررسید بفرمایید،اینها هم زیبا هستن:
evolve OS
Ozon OS
Pear OS
ارادتمند.
pear خیلی وقته پروژش متوقف شده فکر کنم ؟!!
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
February 22nd, 2015, 22:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
speednet
pear خیلی وقته پروژش متوقف شده فکر کنم ؟!!
بله دیگه ادامه نمیدند . ولی بجای ارایه توزیع دارند روی دسکتاپشون کار میکنند متاسفانه اسمش یادم رفته
-
تعداد تشکر ها از elementary به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2015, 00:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
بله دیگه ادامه نمیدند . ولی بجای ارایه توزیع دارند روی دسکتاپشون کار میکنند متاسفانه اسمش یادم رفته
سلام
من المنتری دانلود کردم اما تو سایتش اخرین نسخه برای سال 2013 بود یعنی تقریبا زمانی که پیر متوقف شده بود الان که دارن نصبش میکنم نصبش عین پیر لینوکس هستش و هیچ تفاوتی بااون نداره فکر کنم فقط اسمش عوض المنتری هم مثل پیر بر پایه ابونتو هستش ؟ ظاهرا درسته ؟ اون زمان پیر مثل ابونتو هنگ میکرد الان اینم مثل اون دوتای دیگه هنگ میکنن ؟ liberoffice هم که نداره ؟! تنها دسکتاپی که میشه گفت لینوکس رو شبیه لینوکس میکنه دسکتاپ mate هستش ساده سبک روان
ویرایش توسط speednet : February 23rd, 2015 در ساعت 00:24
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
-
-
February 23rd, 2015, 00:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
من المنتری دانلود کردم اما تو سایتش اخرین نسخه برای سال 2013 بود یعنی تقریبا زمانی که پیر متوقف شده بود الان که دارن نصبش میکنم نصبش عین پیر لینوکس هستش و هیچ تفاوتی بااون نداره فکر کنم فقط اسمش عوض المنتری هم مثل پیر بر پایه ابونتو هستش ؟ ظاهرا درسته ؟ اون زمان پیر مثل ابونتو هنگ میکرد الان اینم مثل اون دوتای دیگه هنگ میکنن ؟ liberoffice هم که نداره ؟! تنها دسکتاپی که میشه گفت لینوکس رو شبیه لینوکس میکنه دسکتاپ mate هستش ساده سبک روان
چندین بار تو همین تاپیک گفتم المنتری رو از سایتش دانلود نکنید نسخه قدیمی هست و نسخه 2015 هنوز منتشر نشده دوست عزیز
نسخه ای که شما دانلود کردید دیگه پشتیبانی نمیشه باید صبر بکنید تانسخه 2015 freya منتشر بشه دوست عزیز
-
-
February 23rd, 2015, 00:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
چندین بار تو همین تاپیک گفتم المنتری رو از سایتش دانلود نکنید نسخه قدیمی هست و نسخه 2015 هنوز منتشر نشده دوست عزیز
نسخه ای که شما دانلود کردید دیگه پشتیبانی نمیشه باید صبر بکنید تانسخه 2015 freya منتشر بشه دوست عزیز

سلام
الان پس هیچ نسخه قابل پشتیبانی نداره پس باید از کجا دانلود کرد ؟یعنی الان دستکاپ پیر قابل نصب برو روی ابونتو اینا هستش ؟ یا هنوز پابلیک نشده ؟
-